Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yusuf yazicinin ilk 3-4 sayfasini oku ve resimlerdeki fizikine bak...

İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazıcı da olmayacaktı değil mi ?
    Pardon da 2 gol atti diye oldu mu oluyor hemen siz eminim muhammet besir denen adamida begeniyordunuz nerede şimdi az sakin olun bence

Yorum

• Geçmişimizde Barış Memiş gibi bir örnek var. O yüzden temkinli olalım.

Yorum

• Boy atmasına gerek yok.. Biraz genişlese 2-3 cm boy atsa herşey rayına oturur.. 18 yaşında ve bu sene a takım havası kokladı.. Bu sene fiziki gelişimi iyi olursa üst düzey olur..

Emre mor ile aralarına 2 yaş fark var daha.. Önümüzdeki sene tamamen a takımı topçusu olacaktır.. Sadece yapması gereken sürekli çalışmak

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pardon da 2 gol atti diye oldu mu oluyor hemen siz eminim muhammet besir denen adamida begeniyordunuz nerede şimdi az sakin olun bence
          oldi diyen yok, fizik gelisimini takip edebilmen icin yazilmis bir mesajdi, yazilan cümleyi okursan anlarsin
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            oldi diyen yok, fizik gelisimini takip edebilmen icin yazilmis bir mesajdi, yazilan cümleyi okursan anlarsin
            Yazilan cümleyi gayet iyi anladim bence sizin alcak irtifadan ucmaniz gerek

Birde arkadasa ev alinacakmis dikkatli olunmasu lazim mustafa denen adama da araba alinmisti antremanlara gidip gelirken otobusle geliyormus dikkat edelim bu arkadasta bela olmasin basimiza

Yorum

• Bugün fotomaç'ta bir haber yapmışlar. Doğruluğunu bilmiyoruz tabi... Yusuf Yazıcı idmanlardan sonra sürekli ekstra çalışma yapıyormuş kendini geliştirmek için. Abdülkadir de ona eşlik ediyormuş...

İnşallah...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Dün de Nurgül Günaydın ın yazısında vardı. Trabzonda bir kitapçıda rastlamış Yusuf'a. Kitap bakıyormuş. Okumayı seven biri belliki. Zaten sahada duruşu oyun aklı filan Barış Memiş Ali Şen Kandil vs. halısaha topçularından diğer kaybolan yıldızlarımızdan çok çok farklı. Abdülkadir de aynı şekilde, topçu sahada belli ediyor kendini...Yardımlaşmaları takım için oynamaları oyun akılları vs.

Benim hiç bir kuşkum yok, 2 seneye Yusuf'un yaptığı patlamayı Abdülkadir de yapacak inşallah.
                En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 09.02.2017, 16:34.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün fotomaç'ta bir haber yapmışlar. Doğruluğunu bilmiyoruz tabi... Yusuf Yazıcı idmanlardan sonra sürekli ekstra çalışma yapıyormuş kendini geliştirmek için. Abdülkadir de ona eşlik ediyormuş...

İnşallah...
                  haber doğruysa, gerçekten güzel şeyler buralarda yok oraya kiralansın yok satılsın forma şansı verilmiyor gibi demeçler görüyorum şaşırmamak elde değil.. bu çocuklarda farkında demek ki bazı şeylerin ve bizim düşündüğümüzünden daha fazlasını hatta düşünmediklerimizi teknik ekip düşünüp ona göre plan yapıyor.

Oturmuş bir takımda Abdülkadir de yavaş yavaş oyuna girip katkı sağlayacaktır

Yorum

• İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün de Nurgül Günaydın ın yazısında vardı. Trabzonda bir kitapçıda rastlamış Yusuf'a. Kitap bakıyormuş. Okumayı seven biri belliki. Zaten sahada duruşu oyun aklı filan Barış Memiş Ali Şen Kandil vs. halısaha topçularından diğer kaybolan yıldızlarımızdan çok çok farklı. Abdülkadir de aynı şekilde, topçu sahada belli ediyor kendini...Yardımlaşmaları takım için oynamaları oyun akılları vs.

Benim hiç bir kuşkum yok, 2 seneye Yusuf'un yaptığı patlamayı Abdülkadir de yapacak inşallah.
                    Yusuf un yaptigi patlamayi yapacaksa isimiz var

Pardon nedense kötü anilarim beni yusuf erdogan denen yeteneksize yöneltti ona benzemez umarim

Yorum

Yusuf un yaptigi patlamayi yapacaksa isimiz var

Pardon nedense kötü anilarim beni yusuf erdogan denen yeteneksize yöneltti ona benzemez umarim
                      Senin gibi taraftarı olan kulübe Yusuf Erdoğan bile çok. Daha kötü şeyler yazacamda iltifat sanarsın diye yazmıyorum.
                      Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

2 gol attı diye oldu olmuyor tabii ama senden olmayacak galiba yorumu ne oluyor?

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Senin gibi taraftarı olan kulübe Yusuf Erdoğan bile çok. Daha kötü şeyler yazacamda iltifat sanarsın diye yazmıyorum.
                          sakin olmanizda yarar görüyorum
                          İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2 gol attı diye oldu olmuyor tabii ama senden olmayacak galiba yorumu ne oluyor?
                          Yusuf a demedim ki onu zaten olmaz dememin sebebi yetenekle futbolla alakasi yok bana gore fiziksel anlamda Turkiyede basarili olamaz belki avrupa da ucar gider

Yorum

• Haydi oğlum sıra sende yap numaranı göster kendini!

Yorum

• fener'e kiralık verseydik bari, oynar kendini geliştirirdi, adamlarda oyun kurucu namına en ufak hareket yok, yazık

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçmişimizde Barış Memiş gibi bir örnek var. O yüzden temkinli olalım.
                                daha öncede yazmisdim

kampda gördüm usagi, kuzenimlen paslasacak kadar antrenmana soktu bizi hoca

bu usak sakatlik olmasa en kötü bir sergen yalcin olur

yetenek, durus, konusugu....
                                her sey yerinde

tekrar maasallah diyim
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim