Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    daha erken yav, o kadar kurmayın. çok cılız daha. 24 yaşına gelmeden kaptan olacak adamdan bahsediyoruz. çocuğun aklına mağduriyet sokmayalım şimdiden. fizik olarak hazır olduğunda sahada olacak.
    Cılız degil ya nesi cılız. Bu adam Cardozo'ya da gıcık. Bay ego.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cardozo'ya da gıcık. Bay ego.
      bu saatten sonra ben de oynatmam, onda da garip birşey yok.seneye gidecek.kalacak olan demir oynuyor. abdülkadir'i kadroya almalı belki ama as takımla antremanlara çıkıyor zaten. yusuf yazıcı da bir sene boyunca as takımla antremana çıkarak gelişti. oynamasa da dert değil. daha bitmedi lig, belki oynatır bir maç. çok birşey farkemez bu saatten sonra. beşir'i oynatmıyor mesela ama haklı olduğunu düşünüyorum. kendini geliştirmiyor.

Yorum

• Bu saatten bahsetmiyoruz ki. Olmuş kaç saat.
        Neyse. Demek istediğim o ki sahada sürünen onca sürüngen varken en azından bu çocukları oynat dene birkaç dakika da olsa. Beşir veya Yazıcı ile niye kıyas yapmıyorum ben.
        +
        Kadroya genç yazarken ilk bu adamı yazacaksın, olmadı ikinciye yazacaksın. Neyse. Bekleyelim bakalım.
        En son Sibel tarafından düzenlendi; 09.05.2016, 23:39.

Yorum

• allah benzetmesin ama emre gibi girmesi lazım takıma. büyük soluk hareket getirir. fizik gücü gelişir bu kampta. çok ihtiyacımız var.

Yorum

• gelecek sezon ilk 18 de yer almaya başlamalı
            TEKKEBALL

Yorum

• Seni, zaten bok gibi gecen bu sezonda bir kere olsun bile bir lig macinda oynatmayan tüm antrenörlerimizin beyinlerine tüküreyim...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• bi o kadarda ben.
                Cok yirtindim ama bu kulüpte tek Torpilli olmayan sensin galiba Abdülkadir.
                Emre belez serefsiz gibileri 16 yasinda sans verirler bizimkiler 6, 7 yedikleri gazoz maclarinda sand vermiyorlar. Ulan herkezi oynattiniz. Ben bu Cocugu sadece 3 kere Youtube tan gördüm ve bir kerede bizim macta bir kac dakika. Hayret ya. Hersey Torpil olmus
                En son B61 tarafından düzenlendi; 03.08.2016, 11:30.

Yorum

• İnşallah çeker gidersin. Ah ah keşke gitsen. Git ellerin İniesta'sı ol.
                  Bu camia seni hak etmiyor.

Yorum

• iyi ki oynamamış böyle ciddiyetsiz kötü kurulan kadroda oynatılıp üstüne çamur sıçratılmasın. sanki bu mu messi diyecek adam çıkmayacak ve sinirimizi bozmayacak.

Yorum

iyi ki oynamamış böyle ciddiyetsiz kötü kurulan kadroda oynatılıp üstüne çamur sıçratılmasın. sanki bu mu messi diyecek adam çıkmayacak ve sinirimizi bozmayacak.
                      Aynen oynamadığı iyi oldu. Bu kazmalarla kötü görünecekti çocuk.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

iyi ki oynamamış böyle ciddiyetsiz kötü kurulan kadroda oynatılıp üstüne çamur sıçratılmasın. sanki bu mu messi diyecek adam çıkmayacak ve sinirimizi bozmayacak.
                        Çok haklısın. Hatta çok fazla haklısın.

Yorum

• Bu sezon iyi kötü oynatılarak Emre Mor gibi satabiliriz umarım. Gerçi öyle bi transfer için Terim'in milli takıma da alması lazım.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• o fiziklen a takimda kalmasi bence imkansiz
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yunus Emre Sel [MENTION=34487]yunusemre[/MENTION]sel
                              Abdülkadir Ömür: "İniesta'nın maçlarını sürekli izliyorum. Oyun hakimiyeti ve zekası müthiş. Onun gibi olmak en büyük hedefim"

Hedefi Messi, Ronaldo değil de Iniesta olan adam kötü olamaz.
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yunus Emre Sel @yunusemre sel
                                Abdülkadir Ömür: "İniesta'nın maçlarını sürekli izliyorum. Oyun hakimiyeti ve zekası müthiş. Onun gibi olmak en büyük hedefim"

Hedefi Messi, Ronaldo değil de Iniesta olan adam kötü olamaz.
                                Aferin ona insallah Iniesta kadar büyük futbolcu olur

https://twitter.com/umit1461

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim