kas yığını olmuş ama ne hız kalmış ne teknik ne top sürme hiçbişi kalmamış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
top sürerken 3 yaşındaki yeğenim gibi bir kalça darbesiyle ellerini açıp lap diye yüzükoyun yere yapışıyor.. asla ama asla ilk 11 oyuncusu olamaz..
son 30 dakika çok verimli bir yedek olur..
bu şekilde giderse 3-4 maç sonra yine bir maçta ağlayarak dışarı alınır..
bu çocuğa aşırı anlam yükleyerek en büyük kötülüğü yapıyorsunuz!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekas yığını olmuş ama ne hız kalmış ne teknik ne top sürme hiçbişi kalmamış
Sığır yaa bizim millet de kendisi de
Ulan sakatlıkları anladık onu geçtim o konuda hak veririm şanssızlık tâlihsizlik
Ama be akılsız, o tıfıl o kas yığını olmadan oynadığın topu hatırla
Ne fuşki yemeye üstelik de dayanıklığın daha da berbatken (nasıl oluyorsa..) güçlenmeye çalışıp gereksiz kas yapıyorsun?
Bu uşağın kendisi çöp topçu olmak istiyor, başka açıklaması yok bu saçmalığınTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Rezil bir oyun.Baka ile birlikte çıldırttın.
Yorum
-
Rezildi, takımın en büyük defosu oldu resmen. Top sürmesi için adama pas atıyoruz top geride kalıyor, ilk çıktığı halden nasıl geriye gider bir insan ya.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearda güler toplasan 50 maç oynamadan real madrid yaptı bunu zamanında city'e 23 milyon euro ya satmayan gerizekalı kimse oturup kına yaksın şimdi. bir futbolcunun kaderiyle böyle oynanmaz. treni kaçırdı artık.
Yorum
-
Abdulkadir Omurun eksikleri
1 mental> Ben sag kanatta yapamıyorum demek yerine , ben sag kanatta yapabilmek icin napmaliyim
Gerisi, bir kere hicbir zaman calim atabilen top surebilen olamadi, olamiyor, rakip temasta top surme 0,
Oyun görüşü top surerken 0, top surerken hakimiyet 0 , kontrolü kaybediyor, sahanin neresinde oldugunu bile sasiriyordur
Kisaca altyapi topcularimizim cogundan farki yok, iyi yonlerini hatırlıyoruz, ne yapcagina karar vermeli, Pendikspor a giderse, ihtimal dahilinde, ongorulerini yapmali
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum