Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kas yığını olmuş ama ne hız kalmış ne teknik ne top sürme hiçbişi kalmamış

Yorum

• Bezdirdin artık ya bu kadar silik oynamaya hakkın yok. Hoca ile ilgili bir durum gibi geliyor bana bu kadar kötü olamaz ya
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• yusuf sarıyı gönder abdulkadirle devam et, ... "0"
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• top sürerken 3 yaşındaki yeğenim gibi bir kalça darbesiyle ellerini açıp lap diye yüzükoyun yere yapışıyor.. asla ama asla ilk 11 oyuncusu olamaz..

son 30 dakika çok verimli bir yedek olur..

bu şekilde giderse 3-4 maç sonra yine bir maçta ağlayarak dışarı alınır..

bu çocuğa aşırı anlam yükleyerek en büyük kötülüğü yapıyorsunuz!!
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bu kadar silik olamazsın. Yüzün kireç gibi. Bu ne hâl?

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kas yığını olmuş ama ne hız kalmış ne teknik ne top sürme hiçbişi kalmamış
              Öyle deme yau kas yabdı küjlendi
              Sığır yaa bizim millet de kendisi de
              Ulan sakatlıkları anladık onu geçtim o konuda hak veririm şanssızlık tâlihsizlik
              Ama be akılsız, o tıfıl o kas yığını olmadan oynadığın topu hatırla
              Ne fuşki yemeye üstelik de dayanıklığın daha da berbatken (nasıl oluyorsa..) güçlenmeye çalışıp gereksiz kas yapıyorsun?
              Bu uşağın kendisi çöp topçu olmak istiyor, başka açıklaması yok bu saçmalığın
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• arda güler toplasan 50 maç oynamadan real madrid yaptı bunu zamanında city'e 23 milyon euro ya satmayan gerizekalı kimse oturup kına yaksın şimdi. bir futbolcunun kaderiyle böyle oynanmaz. treni kaçırdı artık.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Rezil bir oyun.Baka ile birlikte çıldırttın.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Rezildi, takımın en büyük defosu oldu resmen. Top sürmesi için adama pas atıyoruz top geride kalıyor, ilk çıktığı halden nasıl geriye gider bir insan ya.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arda güler toplasan 50 maç oynamadan real madrid yaptı bunu zamanında city'e 23 milyon euro ya satmayan gerizekalı kimse oturup kına yaksın şimdi. bir futbolcunun kaderiyle böyle oynanmaz. treni kaçırdı artık.
                      Arda Güler deki oyun görüşünün 10 da biri bile yok bunda. Kariyerinin hiçbir döneminde de olmadı. Boşuna misyon yüklendi.

Yorum

• Gerçekten korkutucu kötü. Bu kadar güçsüz, ayakta kalamayan başka bir futbolcumuz oldu mu hatırlamıyorum.

Yorum

• Zamanında çok eleştirdim ama bir gerçeğin farkına vardım. Abdülkadir, iyi futbolcularla birlikte iyi oynayabilen bir futbolcu. Takımın o sezonki kalitesiyle Abdülkadir'in performansı paralel. O yüzden kendisine kızamıyorum

Yorum

• Abdulkadir Omurun eksikleri
                            1 mental> Ben sag kanatta yapamıyorum demek yerine , ben sag kanatta yapabilmek icin napmaliyim
                            Gerisi, bir kere hicbir zaman calim atabilen top surebilen olamadi, olamiyor, rakip temasta top surme 0,
                            Oyun görüşü top surerken 0, top surerken hakimiyet 0 , kontrolü kaybediyor, sahanin neresinde oldugunu bile sasiriyordur

Kisaca altyapi topcularimizim cogundan farki yok, iyi yonlerini hatırlıyoruz, ne yapcagina karar vermeli, Pendikspor a giderse, ihtimal dahilinde, ongorulerini yapmali

Yorum

• Bu sene için ümitliydim ama sezon başlangıcında oynadığı oyuna bakıınca bizde misyonunu tamamlamış gibi 3e 5 e bakmadan satılması her iki taraf içinde iyi olur..
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Yanında osursan devrilecek, o kadar güçsüz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X