Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
İnsanlar hiç mi takımı düzgün takip etmiyor anlamadım ki. Abdulkadir zaten Uğurcan'dan sonraki ikinci kaptandı. Geçen hafta yaşananlardan dolayı Ümraniye maçına kaptan çıkarılmadı. Yalnız hazırlık maçında Bakasetas da varken Hamsik kaptan çıkmıştı. Oyundan çıkınca kaptanlık niye ona verilmedi anlamadım...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Yemin ediyorum televizyonu kapatasım geliyor ona top gelince. Hele bir de yere serilişi yok mu kollarını açarak? Tez zamanda yollar ayrılmalı.
Yav bir de kaptanlık bu kadar ucuz bir şey mi de Abdüş'e veriliyor anlamıyorum. Adamda liderlik vasfı sıfır anasını satayım gitmişler bir de kaptan yapmışlar.2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !
Yorum
-
statta canlı izledim dün izlemez olaydım...maçı bırakıp eve gidesim geldi...bartta bir taraftan bağrıyor dorukan bir taraftan bağırıyor çık ileri diye ama nafile...top dorukana geliyor atak yapacağız ömür denen vasıfız yeteneksiz tip koşarak dorukhanın üstüne gidiyor pas almak için...ulan sığır olsa o sağ kanatta ileri koşar önü bom boş...ben karar verdim artık bu tipin oynadığı maçları izlemeyeceğim...nefret haline getirdi..
Yorum
-
geliştirmesi mi lazımİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesol ayaklı olup ta toplara nasıl bu kadar kötü vurabiliyor cidden büyük marifet.
messi yi izlesin biraz topları nereye atıyor.
ayağını geliştirmesi lazım.
daha ne gelişecek kardeş. adam bildiğin kazma hem akıldan hem futboldan..bu gelişme yaşını geçmiş..en çok üzüldüğüm futboldan ekmek yemesi...
Yorum
-
yok artık olmaz avcı sahip çıkmaya çalışıyor ama olmaz. yusuf gelince oynayamaz artık. mentalite olarak sıfır.hep yanlış kararlar hep yanlış hamleler. ayağından topun kayıp gitmesi. bundan olmaz. bu adan sakatlıktan sonra böyle fazla kaslı hale gelince böyle oldu. ufak tefek hali çok daha çevikti
Yorum
-
Dün maç esnasında yazdım bunu. Bir iki pozisyon da değil bu. Topu alıyor mesela, etrafından o kadar kopuk ki pire gibi adamsın, aldığın gibi dön yüzünü kaleye önü bomboş ama alıyor bakıyor ya geriye ya yana. Aslında acayip faydalı bir futbolcu ama birincisi fiziği felaket zayıf çocuk gibi ikincisi de ciddi bir özgüven sorunu yaşıyor. Kafa da gitmiş iyide tepkilerden.İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebartta bir taraftan bağrıyor dorukan bir taraftan bağırıyor çık ileri diye ama nafile...top dorukana geliyor atak yapacağız ömür denen vasıfız yeteneksiz tip koşarak dorukhanın üstüne gidiyor pas almak için...ulan sığır olsa o sağ kanatta ileri koşar önü bom boş."Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum