Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tabiki oruc tutacak. Bunun performansina yansıyacağını düşünmüyorum. Benzema da oruc tutuyor ve şampiyonlar ligindeki performansini hepimiz görüyoruz.
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Oruç durumunu tartışmaya gerek yok oyuncunun kendisinin bilebileceği bir şey fakat kullandığı o rezil penaltının oruçla bir alakası yok zaten

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        senin önceliklerin başka..
        sanki bu maçlar bitmiyormu..git kaza orucu tut..hemde her 1 güne karşılık 2 gün tut....ne olur ..ölürmüsün..
        Yahu kafayı mı yediniz?
        Sizin önceliğiniz ne?

Böyle bir kaza türü yok arkadaşlar, kendi kendinize kazaya bırakma bahanesi uydurmayın.
        Ramazan orucu inanan için farzdır.
        Öyle zorlanıyorum diyerek de kazaya falan bırakamazsınız.

İnanmıyorsanız keyfiniz bilir.
        İnananların tuttuğu oruçla uğraşmayın.
        Bununla ilgili linkleri attım.

Klopp bile futboldan daha önemli şeyler var, tabii ki müslüman olan oyuncular oruçlarını tutacak diyor.
        Müslüman değil bu adam. Buna rağmen söylüyor bunu.
        Bizdeki bakışa bak.

Kazaya bırak.
        Olur.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu kafayı mı yediniz?
          Sizin önceliğiniz ne?

Böyle bir kaza türü yok arkadaşlar, kendi kendinize kazaya bırakma bahanesi uydurmayın.

Klopp bile futboldan daha önemli şeyler var, tabii ki müslüman olan oyuncular oruçlarını tutacak diyor.
          Bizdeki bakışa bak.

Kazaya bırak.
          Olur.
          biz özevlatlara kalsak 100 yıl daha şampiyon falan olamazdık..
          ister oruçlu olsun ister olmasın..performanslara bak..
          bir tek Uğurcanı ayrı tutuyorum..

kardeşim sizde anlamıyorsunuz bizim özevlatlar gibi..
          bu taraftar 40 yıldır bişeylere çabalıyor..
          ve akla hayale gelmeyecek operasyonlara maruz kalıyor..
          akla hayale gelmeyecek argümanlar ortaya sunuyorlar..

ÖZVERİ ne ise onu hakediyor bu taraftar..
          ama özevlatlarda bu özveriyi göremiyorum..
          ÖZVERİ Dorukhanın yaptığıdır..Siopisin yaptığıdır..

...Ayrıca kafayı falan yemedik.. tamam tabiki futbol falan DİNİN yanında önemli değil ama bizim olay bu durumları aştı..
          70 milyonun sana ahlak tanımadan saldırdığı yerde ..
          sürekli ezilen ..dışlanan ..ötekileştirilen bir durumda ..elbetteki benim gibi farklı istekleride Dinin çok dışında diyemeyiz..
          bu şampiyonluğu sadece futbol olarak değerlendiremezsin..
          Ezilenler başkaldırısıdır bu..
          Sürekli HAKSIZLIĞA uğrayanları HAK kazanmasıdır bu..
          DİN'de emin ol bu gibi durumlara müsamaha gösterir..
          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Trabzonspor'da misyonunu tamamlamış gözüküyor. Gönül isterdi ki özellikle ilk çıktığı zaman gösterdiği potansiyelin en azından %70-80'ine çıksın. Mesela şut atamıyor deniyor hadi şutu geçtim adam geçmesi de yeterli değil, topla kat etmesi var, geçişlerde seriliğinden istifade de ettik ama Trabzonspor'un 10 numarasında daha farklı özellikler olacak. Bakasetas da orada yeterli değil maalesef. Bakasetas'la benzerlikleri ikisi de ne tam 10 numara ne de tam 8 numara. Bakasetas daha ikinci forvet gibi, Ömür'ün ise oynayabileceği şu anda oynadığı kırık 10 gibi. Ama dediğim gibi yeterli olmuyor. Ha bu sene katkısı olmadı mı? Oldu, kritik goller de attı. Ama sanki seneye kalsa bu çıtadan da düşecek gibi, gitmesi her iki taraf için de iyi olacak.

Yorum

biz özevlatlara kalsak 100 yıl daha şampiyon falan olamazdık..
              ister oruçlu olsun ister olmasın..performanslara bak..
              bir tek Uğurcanı ayrı tutuyorum..

kardeşim sizde anlamıyorsunuz bizim özevlatlar gibi..
              bu taraftar 40 yıldır bişeylere çabalıyor..
              ve akla hayale gelmeyecek operasyonlara maruz kalıyor..
              akla hayale gelmeyecek argümanlar ortaya sunuyorlar..

ÖZVERİ ne ise onu hakediyor bu taraftar..
              ama özevlatlarda bu özveriyi göremiyorum..
              ÖZVERİ Dorukhanın yaptığıdır..Siopisin yaptığıdır..

...Ayrıca kafayı falan yemedik.. tamam tabiki futbol falan DİNİN yanında önemli değil ama bizim olay bu durumları aştı..
              70 milyonun sana ahlak tanımadan saldırdığı yerde ..
              sürekli ezilen ..dışlanan ..ötekileştirilen bir durumda ..elbetteki benim gibi farklı istekleride Dinin çok dışında diyemeyiz..
              bu şampiyonluğu sadece futbol olarak değerlendiremezsin..
              Ezilenler başkaldırısıdır bu..
              Sürekli HAKSIZLIĞA uğrayanları HAK kazanmasıdır bu..
              DİN'de emin ol bu gibi durumlara müsamaha gösterir..
              Müsamaha falan göstermez.

Futbol içi hak mücadelesinde haklı oluşumuz ile oruç meselesinin ilgisi yok.

Trabzonlu oyuncular ile ilgili eleştiri başka bir şey, istediğiniz kadar eleştirin. 7 gol 2 asist ile oynuyor. Bence de yetersiz.

Ama orucunu tutuyor diye adamı özverisiz falan ilan etmek nedir?
              Ne hakla orucundan feragât etmesini bekliyorsunuz?
              Bu beklenti yerine gelmeyince hangi hakla yeriyorsunuz?

Yok böyle bir hakkınız hemşerim!

Futbol diye kafayı yemiş olabilirsiniz. Ama aynen Kloop'un dediği gibi futboldan önemli şeyler var.
              Bir suratınıza soğuk su çarpın, kendinize gelin.

Yorum

Yahu kafayı mı yediniz?
                Sizin önceliğiniz ne?

Bizdeki bakışa bak.

Kazaya bırak.
                Olur.
                +1
                "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

Müsamaha falan göstermez.

Futbol içi hak mücadelesinde haklı oluşumuz ile oruç meselesinin ilgisi yok.

Trabzonlu oyuncular ile ilgili eleştiri başka bir şey, istediğiniz kadar eleştirin. 7 gol 2 asist ile oynuyor. Bence de yetersiz.

Ama orucunu tutuyor diye adamı özverisiz falan ilan etmek nedir?
                  Ne hakla orucundan feragât etmesini bekliyorsunuz?
                  Bu beklenti yerine gelmeyince hangi hakla yeriyorsunuz?

Yok böyle bir hakkınız hemşerim!

Futbol diye kafayı yemiş olabilirsiniz. Ama aynen Kloop'un dediği gibi futboldan önemli şeyler var.
                  Bir suratınıza soğuk su çarpın, kendinize gelin.
                  şimdi de fetva vermeye başladın..
                  sen yok diyosun ya hemen tamam olur diyecez sanıyorsun ..heralde..

yalnız senin gibi kibir ve gurur dan uzak olmayı isterdim..
                  rakipler 40 yıldır Büyük Trabzonspor taraftarıyla dalga geçiyor..aşağılıyor..küçümsüyor..
                  yok sayıyor..üzerine bok atıyor diyorum..
                  sen gelmişsin yok din de şu var dinde şu yok diyorsun..
                  madem bu kadar DİNDARSIN senin ne işin var futbolla bu kadar..sabah akşam yazıyorsun..boşa zaman kaybı..belkide mekruhtur..

sen kibir ve gururdan uzak bi insan olabilirsin ama kibir boğayi beni..40 yıldır şampiyon olamayan takıma...
                  taraftara söylenen laflar kaldırılacak cinsten değil..onun için başarılı olmak şart..onun için de her daimi Abdüşü savunmuş biri olarak bunu ondan isteme hakkım var..

yine aynı şeyleri yazacaksan lütfen yazma..benim fetvaya veya Hocaya ihtiyacım yok..
                  var deyipte kendini benden üstün görür tarzdada yazma ..yeni birşey söyleyeceksen yaz..yoksa yazma..
                  En son alperrr tarafından düzenlendi; 28.04.2022, 20:57.
                  samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

şimdi de fetva vermeye başladın..
                    sen yok diyosun ya hemen tamam olur diyecez sanıyorsun ..heralde..

yalnız senin gibi kibir ve gurur dan uzak olmayı isterdim..
                    rakipler 40 yıldır Büyük Trabzonspor taraftarıyla dalga geçiyor..aşağılıyor..küçümsüyor..
                    yok sayıyor..üzerine bok atıyor diyorum..
                    sen gelmişsin yok din de şu var dinde şu yok diyorsun..
                    madem bu kadar DİNDARSIN senin ne işin var futbolla bu kadar..sabah akşam yazıyorsun..boşa zaman kaybı..belkide mekruhtur..

sen kibir ve gururdan uzak bi insan olabilirsin ama kibir boğayi beni..40 yıldır şampiyon olamayan takıma...
                    taraftara söylenen laflar kaldırılacak cinsten değil..onun için başarılı olmak şart..onun için de her daimi Abdüşü savunmuş biri olarak bunu ondan isteme hakkım var..

yine aynı şeyleri yazacaksan lütfen yazma..benim fetvaya veya Hocaya ihtiyacım yok..
                    var deyipte kendini benden üstün görür tarzdada yazma ..yeni birşey söyleyeceksen yaz..yoksa yazma..
                    Meseleleri birbirine karıştırıyorsun.
                    Konunun benim veya senin dindarlığınla bir ilgisi yok.
                    Konu kendi önceliklerini başkalarının önceliklerinden önemli görmen, buna dair beklenti geliştirmen, bu beklentileri karşılamayanları suçlaman.

Futbola boşa vakit harcayıp harcamamak benim kişisel seçimim. Günah işleyip işlememek de.
                    Bu seçimi başkası yapmıyor diye seçmeyenleri suçlama hakkım yok.
                    Yani futbola 22 delinin topun arkasına geçip koştuğu, binlerce kişinin de boşa vakit ve para harcadığı bir olgu olarak bakanları kınayamam mesela.

Senin ve bir başkasının Abdülkadir'i orucunu kaza etmediği için kınayamayacağınız gibi.

Kaza meselesi dini bir mevzu, böyle kaza edilir dediğin için edilmez diye cevap verildi sana.
                    Sen cevaz var derken kibirli olmuyorsun, hiçbir hakkın olmamasına rağmen cevazını uygulamayanı yargılarken kibirli değilsin..
                    Ben böyle bir cevaz yok derken, bunu sorgulamaya hakkın yok derken kibirliyim.

Aynen öyle...

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Abdülkadir’in kötü performansının oruçla alakası yok. Daha önce de söyledim, Oruçtan ise bu kötü oyun herhalde hz davud orucu tutuyor (bir gün tutup bir gün tutmama)

Yorum

• inşallah oynamaz şu tıfıl
                          *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• 2 asist
                            TRABZONSPOR
                            iyi ki varsın Eren Bülbül...
                            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İki asistte çok iyidi. Tebrikler
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bugün vitaminliydin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim