Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sen mümkünse sut atma

Sent from my iPhone using Tapatalk
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Tez zamanda ayrılman dileğiyle …
      McLas was Here

Yorum

• Uzaktan golleriyle ünlüymüş gibi dünkü maçta ceza sahası dışından 5 şut çekti, hepsi de karavana.

Yorum

• şut çekme, hem cılız hem isabetsiz,
          daha çok risk almalı 1-1 oynamalı,
          fitness çalış artık biraz kilo al, kas olarak,
          ama bunları artık yurt dışında yap
          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Açıkçası dün hiç kızmadım kendisine. İki kanat oyuncumuz da verimsizken özellikle Nwakaeme en azından sorumluluk almaya çalıştı. Oyun içinde biraz daha kalabilmiş olsa belki pozisyon üretiminde de daha iyi olabilirdi ama benim maç özelinde suçlayacağım kişi kesinlikle kendisi değil. Bir de frikiği iyi atmamış olsa da gerilmeden iyi şut çıkardı ciddi anlamda güçlenmiş çocuk.
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• önceden "vuruşları cılız, vurduğu top kaleye zor gidiyor" diye eleştiriyorduk, onu geliştirdi.

şimdi de kaleyi tutturamıyor
              "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Hadi mac icinde ani kararla sut ceker anlarim.
                Duran toplari niye kullaniyor.
                Sahada ondan iyi duran top kullanan 10 oyuncu var.
                Skor icin yapmasi gereken ceza sahasi icine girmek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hep dedim 5m euro veren varsa direk satilmali. yildiz zaten kesinlikle olamaz . ancak iyi bir ofans oyuncusu olur. bu kadar.
                  o bile çok...okadar etmez.5 milyona yurt dışında ne adamlar var..okadar adam varken bizim vitaminsize kalmadılar

Yorum

• Bu maç kesinlikle oynamasın. Orucunu tutup ibadetini ifa etsin ama yedek kulübesinde. İşimizde ibadetimizdir bunu unutmamalıyız.. Bu günlerde tutulmayan oruçlar kaza edilebilir çünkü dinimiz bu kolaylıkları insana sağlıyor. Bu işten para kazanıyorsun sahaya çıkıyorsun 90 dk koşuyorsun. Bütün gün aç durup da maçtan önce yemek yersen koşamazsın. Sonra izleyenleri fıtık edersin.

Yorum

• Orucun kazası konusunda fetva da verildi.

Avrupa'da dahi oyuncuların oruç tutmasına laf etmiyorlar.
                      Liverpool'da forma giyen Alex Oxlade-Chamberlain, takımın yıldızları Salah ve Mane'nin Ramazan ayında oruç tuttuğu döneme değindi.

https://www.hurriyet.com.tr/sporaren...da%20harikalar.

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, oyuncularının dinlerine saydı duyduğunu ve oruç tutmalarına karışmayacağını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı oyuncularının oruç tutmasına karşı olmadığını ve dini inançlarına saygı duyduğunu açıkladı. Alman teknik adam, Mane ve Salah’ı örnek gösterirken, “Oyuncularımın oruç tutmasıyla ilgili bir problemim yok. Oruç tutsalar da, oruç tutmasalar da harikalar. Onların dinlerine saygı duyuyorum. Bazı günler namaz […]

Bizde alakasız fetvalar vermeye başlandı.

Siz mümkünse tutmayın, ya da kaza edin.
                      Ama tutan insanları da rahat bırakın.
                      Böyle bir kaza fetvası yok, hurafe de uydurmaya gerek yok.
                      Büyük vebaldir.
                      En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 11.04.2022, 08:41.

Yorum

• Tutmasın demedim, tutsun ama yedek kulübesinde tutsun. Ben orucuna saygısızlık etmiyorum. Sallah dün oruçluyken gayet iyi koşuyordu ama Abdulkadir iki maçtır sahada yok. Demekki oruçluyken verimli değil. O zaman neden oynatalım? Bu fark bu kadar değilde 3 puan olsaydı sizleri de görürdük. Sahada dolaşan adamın oyunuyla alakalı yorum yapılırmıydı yapılmaz mıydı.

Linklerle örnek vermenize gerek yoktu kimin ne olduğunu biliyoruz.

Ayrıca ben fetva vermiyorum. Zorunluluk hallerinde oruç tutulmayabilir, yolcuyken vs gibi. Namaz içinde bazı mücbir sebepler vardır. Onları da saymaya şimdi gerek yok. Linkli örnek vereyim.

Yorum

• Oruç tutmayan yabancılar müthiş koştu ya, ondan oruçlu olanlarda sorun var.

Bahane aramayın.
                          Wakame, Visca, Cornelius, Peres de oruç mu tutmuşlardı?

Zorunluluk halleri dediğiniz şey zorunluluktur.
                          Zorunluluk dediğiniz şeyi yaptığınız işe kadar indirgerseniz kimsenin oruç tutmasına gerek kalmaz.
                          Yok böyle bir zorunluluk yorumu.

Yorum

• Yabancıları eleştirmeyip Abdülkadir için yorum yapmadım. Onlar içinde gereken neyse onuda söylüyorum, benim yerli yabancı ayrımım yoktur. Siz şimdi konuları değiştirmeye başladınız.

Kafamdan zorunluluk uydurmuyorum. Bunlar hadislerle vs söylenen şeyler. Neyse bu konuyu uzatmak istemiyorum. Ameller niyetlerle esastır.

Yorum

• Son haftalardaki mesele takım halinde yaşanan bir sorun.
                              Abdülkadir'in orucu sebebi ile değil.
                              Konu direk bu zaten. Değiştirdiğim bir şey yok!

Yorum

• İlk defa bu kadar özgür şut çektiğini gördüm.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X