Pozisyona girdinmi affetmeyeceksin. Illa Hamivari füzeler yollamana gerek yok. 90 dk düsük tempo, dinlen tek pozisyona gir ama onuda at. Bu kivama geldinmi kapilar acilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Kanat ve 10 numara oynamak icin skor gucu cok dusuk. Sut kalitesini artirabilecegini sanmiyorum. Sut isi yetenek isi.
Gercek mevkisi merkez orta saha. Ama orta saha icinde fizigi yetersiz. Modric orneklerini veren var , modric yikilmiyor. Omurun merkezde oynayabilmesi ve gelisebilmesi icin en az 5 kilo almasi lazim. Biraz hantallasir ama ayaginda top tutabilir. Bu kadar kolay yikilan oyuncudan olmaz.
Hala 18 yasindaki oyununu oynuyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Modric gibi kondisyonu olsa ve antremanlarda fazladan yarım saat çalışarak birazda şut atma özelliğini geliştirse en az Modric kadar başarılı bir kariyere sahip olur ve Avrupa'nın en iyi takımlarından birine transfer olur.Bu Sene, Bu Sezon Abdulkadir ve Uğurcan'ın senesi, her ikiside başarılı bir sezon geçerip kariyerlerine Şampiyonluk başarısını kazanırlarsa,Avrupa'dan dev takımlardan transfer teklifleri alacaklardır...
Yorum
-
Geçmiş yıllara baktım, pas isabeti ve özellikle adam geçme istatistiği düşmüş. Rakibi karşısına aldığında ilk hareketi, çabukluğu eskisi gibi sergileyemiyor, gs maçındaki krizinin sebebi buydu. İkinci sakatlık daha fazla etkiledi gibi, bu işlerden anlayan varsa yazsın.
Yorum
-
İnşallah paşa maçından daha iyi oynayacaksın bugün, başarılar.
Yorum
-
eline saglik orda yine edgare top veriyor, edgari zaten 3 konyali sarmis, bu nasil bi akil ??İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kardeşimiz ileriye çıkmış olan stoperden aldığı topu tekrar ona iade edecek kadar temel futbol kurallarından uzaklaşmış. Orda kaptırılan top döndü gol oldu.
Yorum
-
Ahaha hakkaten orda ben topçu değilim mesajını çaktıİlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kardeşimiz ileriye çıkmış olan stoperden aldığı topu tekrar ona iade edecek kadar temel futbol kurallarından uzaklaşmış. Orda kaptırılan top döndü gol oldu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum