Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selimcoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Amanda aman 2 gün bıraktık hemen pohpohlamaya başlamışlar. Arkadaşlar Türk futbolu abdülkadir gibi yitip giden saf yeteneklerle dolu. Kimler geldi kimler geçti bu kervandan.
    Derdimiz tedirginliğimiz şu; bu çocuk bu kafayla devam ederse yok olup gidecek. Bu sezon bu çocuğun topu penaltı noktasından kaleye vuracak gücü yok neden? neden? neden? kafayı yiyeceğim.
    ÇALIŞ ÇALIŞ ÇALIŞ GÜÇLEN GÜÇLEN GÜÇLEN
    100% katiliyorum. Ömür'ün yetenekli oldugunu herkes biliyor ama dogru kafa yapisina sahip olazsa, cok calisip kendini gelistirmezse kaybolup gider.

Futbolda basarili olmak icin sadece yetenek yetmiyor iste.

Yorum

• ve artık yedek...

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Hayalleri idealleri vs. varsa şimdi yedek kalacağı sürece küsmek yerine kendini geliştirmek ve tekrar formayı kapmak için kısacası kendini göstermek için elinden geleni yapar...

"Yoksa"sını biliyorsunuz zaten

Yorum

• yedek değil arkadaşlar covid. iyileştiği gibi formayı da giyecek. başka yerde algı yapın. aynısını yusuf yazıcı'ya da yaptınız o sizin gibi zihniyetlerin elinden kendini kurtardı.
          En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 23.12.2020, 00:20.

Yorum

• Sorumsuzsun. Geçmiş olsun.
            diğerlerinden farklı...öteki...
            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yedek değil arkadaşlar covid. iyileştiği gibi formayı da giyecek. başka yerde algı yapın. aynısını yusuf yazıcı'ya da yaptınız o sizin gibi zihniyetlerin elinden kendini kurtardı.
              +61
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Abdullah Hoca geldikten sonra 4 maç oynamış ikisinde golün asistini yaptı bir diğer maçta ona yapılan faul gol oldu.

Abdulkadir'in yeteneğine şüphe yok. Ama dil öğrenme ve yanında önünde oynayan arkadaşlarıyla iletişim kurabilmesini çok önemsiyorum. Çünkü aklıma Burak Yılmaza, olcaya, Yusuf yazıcı ya fener maçında yaptığı asistler geliyor.

Abdulkadir pas atıyor diabate koşuyor, afobe koşu yoluna bekliyor abdulkadir ayağına bir defa dürtüp gol vuruşu yapılabilecek pas bırakıyor. Bunlar biraz iletişimsizlikten gibi geliyor bana milli takımda mesela 90 dakika süre alsa bunların yaşanacağını düşünmüyorum.

Bir diğer konu takım içinde A.Parmak ile fazla takılmasın. Parmak Yumlu, akbaş, zekilerin yolundan gidecek belli. Kendine Yusuf yazıcıyı örnek alsın.

Son olarakta neyi yapıp yapamayacağını en iyi o biliyor. Her şeyi de mükemmel yapmak zorunda değil. Frikik korner atmayıver kardeşim ne olacak yani.

Eğer burda yabancı oyuncularla iletişimden kaçarsan ortamlarında bulunmazsan Avrupaya gidersen sudan çıkmış balığa dönersin. Daha geniş düşün. Güveniyoruz sana

Yorum

• Baker Flavio Parmak oynuyor ve Abdül yedek diye sevinenler var.Abdül bu takımda yedeğe düşmeyecek 4-5 oyuncudan biri(Uğurcan-Hugo-Waka-Eku-Ömür), ha bir gün öyle lüksümüz olur o ayrı...Covid negatif olur olmaz onbire döner. Umarım o döneme kadar Waka Eku da sağlam olur ve Djaniny de form tutar böylelikle asıl sıkıntı olan yukardaki üçlüden(BFP) birini (tercihen Parmak) yedeğe atarız ve takımın ofansif gücü bir birim artar
                  En son Ali İhsan tarafından düzenlendi; 23.12.2020, 12:11.
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yedek değil arkadaşlar covid. iyileştiği gibi formayı da giyecek. başka yerde algı yapın. aynısını yusuf yazıcı'ya da yaptınız o sizin gibi zihniyetlerin elinden kendini kurtardı.
                    yusuf bizde kalsa geriye giderdi.. ki gidiyordu. bir senede kendini topladi lille'de.
                    ki abdulkadir onun kadar mucadele bile etmiyor.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Oğlum seni o kadar çok seviyorum ki. Umarım bir an önce Avrupaya gider ve çok çalışırsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• takmışlar yer sofrasına.
                        Hay Allahım yaa. Ne biçin insanlar var.
                        Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Kimse yer sofrasına takmıyor. Fakat yer sofrasında fotoğraf paylaşmayı marifet olarak gördüğü belli. Hangimiz yer sofrasında fotoğraf paylaşırız. Bunlarla uğraşacağına Yusuf gibi kendini geliştirebilir ekstra çalışabilir kendi eksiklerini giderebilirdi. Bu yaşta bu yetenekte olan bir futbolcu kendisinin farkında olmalı ve daha fazlası için çabalamalı. Aksine performansı sürekli geriye gidiyor. Soru şu bunun farkında mı yoksa ben oldum havasında mı ?

Yorum

• İlk olarak arda.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kimse yer sofrasına takmıyor. Fakat yer sofrasında fotoğraf paylaşmayı marifet olarak gördüğü belli. Hangimiz yer sofrasında fotoğraf paylaşırız. Bunlarla uğraşacağına Yusuf gibi kendini geliştirebilir ekstra çalışabilir kendi eksiklerini giderebilirdi. Bu yaşta bu yetenekte olan bir futbolcu kendisinin farkında olmalı ve daha fazlası için çabalamalı. Aksine performansı sürekli geriye gidiyor. Soru şu bunun farkında mı yoksa ben oldum havasında mı ?
                            Yer sofrasında fotoğraf paylaşmak için nasıl bir mesai harcıyor ki çalışmaya engel olsun ? Yer sofrası dediğin anda tartışmak istediğin konunun başka olduğu çok açık oluyor. Abdülkadir'in büyüdüğü çevre belli. Böyle eleştiri yaparsan savunma psikolojisi oluşur. Doğru yerden samimiyetle konuyu ele almak lazım.

Ömür bir kere futbol tarzı olarak çalışkan bir oyuncu. Bundan sonraki süreci abdullah avci'yla bırakmak en doğrusu çünkü neyi ne kadar yaptığını bilmiyoruz, belli görüntülere göre gelişine salliyoruz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yer sofrasında fotoğraf paylaşmak için nasıl bir mesai harcıyor ki çalışmaya engel olsun ? Yer sofrası dediğin anda tartışmak istediğin konunun başka olduğu çok açık oluyor. Abdülkadir'in büyüdüğü çevre belli. Böyle eleştiri yaparsan savunma psikolojisi oluşur. Doğru yerden samimiyetle konuyu ele almak lazım.

Ömür bir kere futbol tarzı olarak çalışkan bir oyuncu. Bundan sonraki süreci abdullah avci'yla bırakmak en doğrusu çünkü neyi ne kadar yaptığını bilmiyoruz, belli görüntülere göre gelişine salliyoruz.
                              Inşallah a.omur avci ile yukarı çıkar, şöyle 15 milyon euro+_3 milyon euro civarı bir rakama gider.yoksa bu taraftar adamı yeyip bitirecek yine doymayacak.
                              Zamanında yusuf yazıcıya denilen lafları hepimiz hatırlıyoruz.adam bazı maçlarda ısliklanmıştı bile.ama simdi sorsan cok kıymetlidir.

Yorum

• 1 gol atar 1 asist yapar herşey tersine döner bu başlıktaki yorumlarda dahil.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim