Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yusuf sarı gibi ameilyat olup yola devam edecekti. futboldan uzak kalmak kafa zihin ve beden olarak onu çok geriye götürecek maalesef yanlış karar alındı komple meniküs alınsaydı yusuf gibi oynardı.
    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yetenek mercedes kafa doğan slx.
      Maalesef bana da öyle geliyor. Yusuf çok daha vizyonlu.

Yorum

• Tamamen iyileşmeden sahaya adım dahi atmamalı. Bu çocuğa en küçük bir baskı, hatta ima bile yapılmamalı. Yusuf ile adının aynı cümlede kullanılması bile saçmalık. Baskı altına almayın
        En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 24.11.2019, 00:31.

Yorum

• Nasılsın Abdüş? Allah şifa versin tekrardan...

(UEFA)

Yorum

• Dizinden sakatlık yaşayan Abdülkadir'i daha ne kadar yer sofrasında göreceğiz? İyi, güzel geldiğin yeri unutmuyorsun ama asgari ücretle geçinen yoksul bir işçi de değilsin. Sofralara baktığımızda da hiç profesyonel(en azından biz böyle umuyoruz) bir diyet içerisindeymiş gibi gözükmüyor.

Büyük yeteneği olduğu tartışılmaz ama bizim bildiğimiz profesyonellik, Avrupa'daki oyunculardan gördüğümüz profesyonelliğin %10'u yok. Yusuf gibi olmak istiyor ama Yusuf'daki kafa yapısının yanından bile geçmiyor henüz.

Yorum

• İlk olarak Ehrimen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dizinden sakatlık yaşayan Abdülkadir'i daha ne kadar yer sofrasında göreceğiz? İyi, güzel geldiğin yeri unutmuyorsun ama asgari ücretle geçinen yoksul bir işçi de değilsin. Sofralara baktığımızda da hiç profesyonel(en azından biz böyle umuyoruz) bir diyet içerisindeymiş gibi gözükmüyor.

Büyük yeteneği olduğu tartışılmaz ama bizim bildiğimiz profesyonellik, Avrupa'daki oyunculardan gördüğümüz profesyonelliğin %10'u yok. Yusuf gibi olmak istiyor ama Yusuf'daki kafa yapısının yanından bile geçmiyor henüz.
              Ben sosyal medya kullanmıyorum ama sosyal medyadaki görüntüler açıklayıcı da olmuyor. Yer sofrası vs tamamen pr çalışması olabilir. Misafire ikram önemli sonuçta bu kültürde. Abdülkadir özel hayatında bunlara dikkat ediyor olabilir. Etmiyor da olabilir tabi ama gördüğümüz görüntüleri her şeyi açık seçik gösteriyormuş gibi düşünmemek lazım.

Yorum

• fotoğraflardan bu kadar analiz kasmak yersiz. abdülkadir'in hepimizden fazla bilgisi vardır beslenme, antrenman konusunda. sanki bütün gün öyle geçiyormuş gibi konuşmaya gerek yok. bal süt yumurta balık en güzel şekilde besleniyordur. misafir geldiğinde kurulan çay sofraları farklı olur.

Yorum

• dizinin üstüne oturmasının sakıncası yok mudur acep?
                  her foto'da kırmış sağ dizini çökmüş üstüne şekilde görünüyor. sağ dizi miydi ameliyat olduğu?

Yorum

• Şovmen

Yorum

• Abdüş'ün bu hali beni de üzüyor İstanbul'a gelse burada bile yapamicak gibi bir ruh hali var. Kendisini geliştirmek adına futbol dışında farklı şeylere de yöneliyordur umarım. Geçen bir yerde okumuştum Uğurcan hakkında yaşam koçu psikolojik destek aldığım birileri var filan diyordu.

Yorum

• Benim için sorun yok ama bu yer sofrası iyice antipatik olmaya başladı sosyal medyada.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Abdülkadir'i sakatlayan sadece doktor değildi. Transfer teknik kadrolara yapılmalı.

Yorum

• https://twitter.com/snalcakar/status...471725569?s=20

Yorum

• profosyonel değil. Klüpte de yok sanırım, bu gibi durumları takip, organize ve gerektiğinde yönlendirme yapan kişiler.
                              Kendi aklı ne kadar keserse artık.
                              Umarım futbol oynamaya devam etmeye niyetlidir.
                              Işını allaha bırakıp, herşeyden el-etek çekebilecek bir potansiyeli de var gibi.

Yorum

• Baski yedigimiz anlarda cok aradik seni.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim