Trabzonspor taraftarının futboldan anlamadığının kanıtı bu başlık. Abdülkadir Ömür için yazılanların daha ağırları Yusuf için de yazılmıştı. Girin bakın orada başlık. şu an bile Yusuf Yazıcı'nın Trabzonspor'daki performansından daha iyi oynuyor bu çocuk. takımdaki 3-4 kaliteli ayaktan biri. bugün fırsatım vardı ligdeki çoğu maça baktım. en iyi sağ kanat performanslarını bjk'deki 28lik Ghezzal, 30luk Visca ve 21'lik Ömür gösterdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Bence abdusteki en buyuk sorun mental. Potansiyeline erismesi icin yardim almasi lazim. Cok fazla sut antrenmani yapmasi lazim bir de. Ara ara guzel goller attigi oldu ama ilk zamandan beri dribbling ve pas yetenegi daha fazla on plana cikti. Ilerilerde oynamak istiyorsa iyi sut cekmesi gerekiyor. Cekmediginde hucumun bir tarafi eksik kaliyor.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehafiften toparliyor gibi ama yetersiz, ilk maçlarindan dahi uzak...
ya üstteki arka sayfadaki âbiler, gözünüzü seveyim kuvvet güç fizik demeyin artik yaa valla küfür edicem en son yaa...
yâhu bu çocuk 18 yasinda 50 bin kudurmus bjkli taraftarin ortasinda müthis bir maç çikarmisti, Messi gibi cezâ sahasina sokulup güzel bir sut çekmisti Fabri çelmisti, Olcay'in golüne asist yapmisti hattâ pasi vermeden önce yine verecekmis gibi yapti yaniltti rakibi... birçok pozisyonda vardi faul aldi topu aldi verdi hattâ penalti verilebilecek bir pozisyon olmustu orda dahi düsse de güçsüz kalmamisti kim olsa düserdi orda (medel'in onu itmesiydi sanirim)
Peki o yandan bu yana bacaklari kollari genisleyen adam neden daha etkili olamiyor acabâ ?? sutlari nasil oluyor da daha ciliz oluyor ?
demek ki booommbbooosss bir muhabbet bu güç fizik kuvvet meselesi, bilhassa bu tarz yetenekli ve "inceci" ve teknik oyunculari için...
bu adamin sutlarini güçlendirmekten baska hiçbir güçlendirmeye ihtiyâci yok (zihinsel olarak olabilir bilmiyorum, o ayri)
tabi biraz da kondisyon/dayaniklilik konusunda gelisme kaydetmeli, gerisi fasa fiso tiri viri
yok sey anasini satayim barfiks falan çekmeye devâm etsin, tövbe tovbe yaaa... meraklisiniz herifi takoza kalasa çevirmeye herhalde....30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence abdusteki en buyuk sorun mental. Potansiyeline erismesi icin yardim almasi lazim. Cok fazla sut antrenmani yapmasi lazim bir de. Ara ara guzel goller attigi oldu ama ilk zamandan beri dribbling ve pas yetenegi daha fazla on plana cikti. Ilerilerde oynamak istiyorsa iyi sut cekmesi gerekiyor. Cekmediginde hucumun bir tarafi eksik kaliyor.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Kulüp bu çocuğun başına bi adam takmalı.
Hani gol kralı Sait vardı ya bununla sürekli ilgilendiler de gol makinası yaptılar böylece sevdiği kızı peşinden koşturdu.
Aynı böyle bu çocukla hep ilgilenmek gerekiyor.
Bunu erken yatıracak, erkenden kaldıracak. Çay-çekirdek ve bisküvi işini bıraktıracak, o köydeki kankalarıyla bayramdan bayrama görüştürecek sadece. Tamam iyi efendi çocuklar ama Abdüş'e olumlu katkıları olması mümkün değil. Yer sofralarından uzak durmalı net. Dengeli beslenecek ve vücudunu yemek yerken eğip bükmeyecek, olmaz bu zararlı.
İdman bitecek hoop hemen Abdüş'ün dibinde bitecek bu adam ekstra idmana alacak. Dağa çıkaracak orada yürüyüşler yaparken futbolun felsefesini anlatacak uzun uzun sohbetler edip ona vizyon aşılayacak, profesyonellik öğretecek.
Yatırımlarına yön verecek. Oooo para kazandım hemen köye bi villa yapayım değil. Reklam anlaşmaları, imza günleri, sponsorluklar, çekimler.. Böyle böyle 1,5 sene içinde bambaşka bi topçu olacak.
Belki bir kişi de değil 3 kişilik bir ekip de olabilir.
Kulüp elindeki en değerli ürüne iyi bakmalı ama nerde, kulüp de ayrı vizyonsuz.
2009120826435_1.jpgEn son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 30.11.2020, 13:42.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 yıl önce Visca ile takası gündeme gelmişti sanki. Keşke kabul etseydik..
Abdüş'e hakaret etmeye çalışmışsınız ve başarmışsınız..tebrikler..
..................
keşke 4-5 maç kızağa veya yedeğe çekilsede hem değeri anlaşılsa hemde çocuk bi kendini yenilemeye alsa..
ayrıca pas istasyonu görevinde oynamasınada katılıyorum..
kazma stoperler türkiye güreş liginin gereğini yapıyor..
8 no oynayıp serbest oyuncu gibi 10 no bölgesine girebilir..
şutuda kalçadan atmayı ve ayağının üstüyle vurmayı bilmiyor..
isabetli vuracam diye uğraşıyor..böyle adamlara topun sibobunu arama derler futbolda..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık frikikleri kullanmak için ısrar etmez diye düşünüyorum.
https://twitter.com/Flexnerr_/status...767976961?s=19
Yorum
-
Şut işi yetenek işi.
Şut kalitesini çalışarak artıramaz. Artırsa bile çok düşük düzeyde olur.
Ömür ün sıçramayı yapamayacak olmasının nedeni şutlarının kötü olması olacak.
Bence pozisyon değişikliği gerekli. Şut tehdidi olmayan bir oyuncuyu rakip kaleye yakın oynatmak ne kadar mantıklı.
Yorum
-
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleviscamı ??........dümdüz adam yaaaaa gerçekten dümdüz adamm..
Abdüş'e hakaret etmeye çalışmışsınız ve başarmışsınız..tebrikler..
..................
keşke 4-5 maç kızağa veya yedeğe çekilsede hem değeri anlaşılsa hemde çocuk bi kendini yenilemeye alsa..
ayrıca pas istasyonu görevinde oynamasınada katılıyorum..
kazma stoperler türkiye güreş liginin gereğini yapıyor..
8 no oynayıp serbest oyuncu gibi 10 no bölgesine girebilir..
şutuda kalçadan atmayı ve ayağının üstüyle vurmayı bilmiyor..
isabetli vuracam diye uğraşıyor..böyle adamlara topun sibobunu arama derler futbolda..#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca'nın düz bir oyuncu olacağı lig premier lig olabilir laligada bile iyi oyuncu sayılır. Abdülkadir umarım kendini geliştirir ayağa kalkar artık ama Visca konusunda nasıl böyle düşünüyorsunuz anlayamıyorum. Son yıllardaki en iyi kanat oyuncusu Visca'dır bana göre hem defansif hem ofansif olarak bu ligin üzerinde bir kanat oyuncusu. Yazık oldu kariyerini 10 yıl sonra belki kapatılacak bir kulüpte bitirdi. Bizde veya başka bir büyük takımda oynasaydı hatta o da önemli değil taraftarı kökeni olan bir anadolu kulübünde oynasaydı heykeli dikilirdi..
bizim maçlar hariç..
hepsi kanatları kapatıyor..ve viscanın işlev sıfır ..bildiğin 0..
bizim bunu yapmaya ne zekamız nede bilgimiz yetmediği için bizim maçlarda coşuyor..inan bana..
ya tabii herkes kendi fikrinide devam ettirebilir..sana göre sen haklısın bana göre ben..
çok önemli veya uzatılacak bir mesele değil..
faydalı oyuncumu evet ama yetenek kıyaslaması yaparsak Abdüşün yanından bile geçemez..bence..
eskiden bide kaleye tonlarca şut çekiyordu..10 şut 1 gol falan istatistiği vardı..
bizde olsa çok küfür yerdi..
neyse tüm bunlara sebep Abdüşün sıçrama yapamaması..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAzacik irfan kahveciyi izle... Senden yetenekli mi.. Kesinlikle değil ama her yıl üzerine koyarak devam ediyor... Şut tekniğine iyi bak
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum