Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kötü oynarsın, hatalı tercihin olur eyvallah da hücum ederken yürümene tahammül edemiyorum. Bir de "Fiziksel özellikleriyle değil, oyun zekâsıyla öne çıkıyor" diyorlar ya senin için; oyun zekâsıyla öne çıkan adam Baker'ın Diabate'ye attığı pasta topun üstünden atlardı, öyle saçma sapan hareketler yapmazdı.

Yorum

• Saf değiştirmeme az kaldı.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bir sakatlık bir yeteneği böyle kolay silmemeli.. Hep yeteneğine güveniyor galiba ama Barış da yetenekliydi bunu anlaması lazım..

Yorum

• Takımdan ayrı 10 gün şut,
          6 ay da ayak kası gücü çalışmalı

Yoksa olacağı 1461'de kariyerini tamamlamak olur
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ekuban'a ikidir asist yapıyor ama ikinci yarıda kaleye çektiği daha doğrusu ittirdiği topu iyice izlemesi lazım. Bunu ilk defa da yapmıyor arşive girsek benzer birçok vuruşu çıkar...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 2. yari gene geziniyordu. bu yaşta bu kondisyon...

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Ceza sahası içinde on yaşında kaleci olsa tutacak olan şutların var ya. Ya hiç mi kuvvet yok. Bir de duran top başına geçiyorsun fıkra gibi

Yorum

• Hala yetenek bakalim ne zaman topcu olacak...

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Kötü hocaların ve iş bilmez kulübün elinde yok oluyor maalesef. Halbuki her hafta gollere etki ediyor bu kötü yapıda bile üzülüyorum kendisine kurtaramadı kendisini bu kulüpten.

Yorum

• Bu çocuk ünal karaman döneminde sakatlandı geri dönüşü hocanın gidişinden sonra oldu ve bir daha eski formuyla oynadığını görmedim. Artık sakatlıktan mıdır çalıştığı hocalardan mıdır bilemiyorum.

Yorum

• Şut attığı hali en komik hali.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Abdüş en iyi oyunlarını Pereira,Sosa,Yusuf varken oynuyordu. Maalasef paslaşamadığı bir düzende zor.
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• 3 maçta 7 puana direkt katkı.

Benim için tabelaya etki etsin yeter bu takımla iyi oynaması kimsenin mümkün değil.
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3 maçta 7 puana direkt katkı.

Benim için tabelaya etki etsin yeter bu takımla iyi oynaması kimsenin mümkün değil.
                              + 61

Yorum

• İlk oynadığı zamanlari hatirliyorum sonradan oyuna girip hemen asist yaptığı Gençlerbirliği maçı, hele Vodafone’da bi Bjk maçı oynanmıştı Olcay’a asist yapmıştı bjklileri peşine takip sürüklüyordu Fabrinin zor kurtardığı ölü yaprak şutu falan.. Şu anda daha da geriye gitti o dönemden sakatlığının mi etkisi var bilmiyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim