Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayır. Gitmesini istediğim ama gidemediği için yazdım.
    Ben yanlış anlamışım pardon . Adem'de yazdı teklif gelmiş ama reddetmiş. Bunun özel bir sebebi mi var? Gidemediği için yazınca öyle anladım.
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 9 Min.Vor 9 MinutenÜbersetzung anzeigen
      Uzun uçak yolculuğundan henüz indim.Bizim gençler Adana'da fırtına gibi esmiş.Abdülkadir'imizin şahsında hepsini kutlarım.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Böyle gençleri , bu forma için aşk duyanları koyacaksın arkadaş takıma.
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Tebrikler kardesim bu gencecik yasinda Trabzonspor formasi gördün bunun icin cok sanslisin. Insallah cok ama cok calisirsin ve birkac sene sonra bu takimin vazgecilmezi olursun. Ama yolun daha uzun..
          En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 13.01.2016, 01:08.
          .

Francesco
          Totti

Yorum

Çok yetenekli olduğu, oyun zekası çevikliği aşikar, yani sonradan kazanılması çok zor olan her şey bolca mevcut, sadece yapması gereken fizik olarak hazır hale gelmek. Şuanda bu seviye için çok güçsüz, üzerine düşülürse bu açığını da çok kısa sürede kapatır. Şuan kulübün ilk iş olarak Abdulkadir'e özel fizik ve beslenme programı uygulaması lazım.

İş yine dönüp dolaşıp 1461e geliyor, orayı bi adam etsek, verimli bi tezgah haline getirebilsek çok büyük katkısını görecez ama şuandaki hali bunu sağlamanın fersah fersah ötesinde. Umarım yeni yönetim burayı işleyen ve işleten bi tezgah haline getirir.

**

Mesela bu çocuk 8 yıldır bu takımın altyapısında, mesela Trabzonspor koleji olsa bu çocuk orada okusa ve iyi bir dil eğitimi almış olsa, gönül rahatlığıyla onu yabancı bi takımın akademisine gönderebiliriz. Ama şu haliyle gitse sırf dil öğrenmesi adaptasyon vs. 1 yıl sürer.

İşte her şey iyi kurulmuş bir sistemden geçiyor, her şey, bütün adımlar birbiriyle doğrudan alakalı, birini yapmadan diğer adımı gerçekleştiremiyorsun.

Umarım hakkında hayırlısı olur. Çok ekstra çaba harcaması lazım, allah yardımcısı olsun.

Yorum

Oğuzhan da benzer şekilde ilerliyordu şimdi? Yemeyin bu çocukların geleceklerini, hoca tayfası!
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Bir yandan seviniyorum, bir yandan tedirginim. Yetenekli olduğu her halinden belli, sahada koşuşu topu alıp gitmesi oyun görüşü ile kendini belli ediyor.

Ama işin tedirgin eden tarafı acaba bu yeteneği işleyebilecek miyiz? Elimizde Oğuzhan Acar, Batuhan Artarslan, Abdülkadir Ömür, Muhammet Beşir gibi gelecek vaat eden 4 oyuncu var. Uğurcan Çakır kaleci olduğu için saymıyorum, kaleci geliştirmede fena değiliz. Yusuf Erdoğan da yaş olarak daha büyük ama hala gelişime açık ve katedebileceği çok yol var. Ve ne yazık ki biz bu gençleri Trabzonspor'u ileri taşıyacak yetenek düzeyine ulaştıramıyoruz. Yusuf bir istikrar yakalayamadı örneğin, oysa hepimiz ondan çok umutluyuz.

Umarım Abdülkadir Ömür bu yeteneğini en iyi şekilde kullanacak şekilde yetiştirilir. Yaşı daha çok genç, fizik olarak da mental olarak da çok yol katedecek. Elimizdeki en parlak yetenek olan bir oyuncuyu en iyi şekilde yetiştirmek için elimizden geleni yapmalı, profesyonel anlamda destek de almalı ve altyapıyı yeniden dizayn etmeliyiz. Aynı zamanda A takımlara çıkan genç oyuncular için uygulanan formülleri de incelemeliyiz. Enes Ünal'ı transfer eden Manchester City, Genk takımına kiraladı mesela. Belçika'yı gezip görsün diye yapmadı bunu, orada oyunculara bir şey katıldığına inandığı için, oyuncu da şans bularak kendini geliştireceği için gönderdi.

Abdülkadir için kendimizi aşmalı, elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Elimizde kaşıkçı elması var

Abdülkadir helal olsun koçum, çalışmaya devam. Daha çok güzel günler göreceğiz birlikte.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Loading %61..

Yorum

ilk maçları yorumlaması zor olmuştur hep.sezon öncesi hazırlık maçları gibi heyecan fazla ama veri azdır.o yuzden bir pozisyona fazla anlamlar yuklenir asiri yorumlar yapilir.sezonun 5. maçında ise hepsi unutulur bunların.bircok sey değişir.

abdulkadir için önemli olan bu yaşta maça çıkmasıdır.profösyönel futbol hayatının baslamasidir. ama bir iki yorum yapabiliriz.mesela mertcan ilk maçında cok heyecanliydi.kendini gosterme gayretindeydi.ileri dogru erken paslar atmisti. belki mac icerde oldugu icin heyecanlanmistir.abdulkadir'de bunları görmedik. sanki üst düzey futbola kafa olarak hazır gibiydi. uefa boşuna haber yapmaz zaten.çoğunlukla mental gücünü, oyun aklini görüp bu haberi yapmislardir. diğer futbolcular da abdulkadir'i iyi tanıyorlar yeteneklerine güveniyorlar gibiydi. ne zaman kendini gösterse top aldı.okay ve aytaç bir kac ppzisyonda oyunu yonlendirmesine izin verdiler.topla ilk bulustugunda topu rakipten rahat bir sekilde kurtarmasi güzeldi.tekrar hayırlı olsun.

Yorum

• Daha ilk topla temasında ve ilk topla dönüşünde ortalamanın üzerinde bir yetenek olduğu net olarak görüldü.

16 yaşında ve ilk defa hayalini kurduğu forma ile sahaya çıkan bir çocuğun '' herif '' gibi; gelip sıkışan arkadaşından, defanstan top istemesi bile başlı başına bir potansiyeldir. Nice abileri var bu sorumluluğa kıçı yemeyen.

Bundan sonrasını yukarıda arkadaşlarımızın tamamı yazmış zaten. Kısa boylu olup tank gibi hiç devrilmeyen oyuncular çok fazla. Artık sadece doğru eğitim ve gelişim.
                      En son Samet GÜVEN tarafından düzenlendi; 13.01.2016, 14:38.
                      Oscar CARDOZO
                      İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                      Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Yolun açık olsun genç..
                        ne Yusuf Erdoğanı
                        ne Muhammet Beşiri..
                        ne Barış Memişi..
                        yıldız adayı bir genç olarak görmedim...
                        ama sende bu ışığı gördüm Allah yardımcın olsun..
                        iki altın kural var artık yapman gereken..
                        -saha dışında kendini fanusta koruyacak ve kültürel gelişimini tamamlayacaksın
                        -saha içi için fiziğini geliştirmek adına profosyonel yardım alıp kendini güçlü hale getireceksin..
                        Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Hepimiz aynı kaygı ile yazıyoruz fakat Abdülkadir diğer gençler ile kıyaslanmamalı. Hemen diğerlerine takılıp bu da öyle olur diyemeyeceğimiz kadar farklı.
                          Oğuzhan için mesela çok yetenekli dedik dedik durduk ama henüz Trabzonspor forması göremedi. Ya da Barış Memiş için yetenekli deniliyor ama kendi kendine yazık etti. Bu benzetmelere katılmıyorum. Bu çocuk daha 16 yaşında. Çocuk yani. 16 yaşında Trabzonspor forması giydi. Sahaya çıktı. Ve sanki onun için sıradan bir maçmış gibi inisiyatif aldı.
                          Ben o yaşta olacağım Trabzonspor forması ile sahaya çıkacağım ayaklarım dolanır. Kendini gösterme çabasına girmedi.
                          Takım için hareket etti. Profesyonel olmuş bile. Kimbilir kimi izliyoruz yani o derece heyecanlıyım.

Yorum

• çok yetenekli bir isim olduğu söyleniyor. umarım kulüp kendisine gereken değeri verir fiziksel gelişimi dikkatle takip edilir. yoksa yazık olur abdülkadire kazmalar yıldırır sahada.

Yorum

• veratti'nin boyu kaç acaba? son dönemdeki en yetenekli ortasaha oyuncularından.

Yorum

• Dive into the heart of Paris Saint-Germain: follow the latest news and live matches, discover exclusive content, and feel the excitement with PSG players.

1,65

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                veratti'nin boyu kaç acaba? son dönemdeki en yetenekli ortasaha oyuncularından.
                                En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 13.01.2016, 12:37.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X