Maşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Verimli olması için orta alana geçmesi, etrafına iyi oyuncular alınması lazım.
Aksi takdirde Abdülkadir'den istifade edememek dışında değerinin çok az miktarına kaybederiz.
Bir de Gökdeniz ile kıyaslayan olmuş. Güler misin, ağlar mısın ?
Abdülkadir > Gökdeniz(zirve dönemi)
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağda Olcan gibi oynuyor ama Olcan'ın aklı başında nerede pas vermesi gerektiğini bilen hali.. Ortada malum şahıs olduğu sürece zor şans bulur ki kendisi de o orada oynasın isteyecek karakterde.Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdülkadir'i Olcan'a benzeterek ironi yaptığını düşünüyorum.
Yorum
-
birak bizi bu yasima kadar bu ulkede abdulkadir kadar yetenekli topcu izlemedim.heleki bu yasta.cocukta ne ararsan var.iyi bir hocanin elinde bu cocuk dunya yildizi olup cikar.bu arada o hoca riza degil.cocugu irgat gibi hor kullaniyor.mactan sonra tesisleride garibim abdulkadir'e temizletiyorlardir.saha icinde yapmadigi sey kalmiyor.hayir el kadar cocuk o kadar didinirken otuz yas ustundeki gavatlarin ruhsuz halleri insani cileden cikariyor.
neyse cok degil 1-2 sene ust uste avrupada oynayalim minimum ederi 30-40 milyon euro olur.insallah cok iyi yerlere gelir.ben acikcasi en azindan 3-4 sezon daha bizde kalmasindan yanayim,ilk once biz kendisinin resitaline doyalim cunku kuvvetle muhtemel onumuzdeki 20 yil boyunca o alt yapidan bu kalitede bir topcu daha cikmaz..
Yorum
-
-
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir asist daha gelir mi dersinizBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum