Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Championship hiç ona göre bir yer değil, ispanya veya hollanda liglerine uygun biri. Kendi adına çok hatalı bir karar.
    Bu kadar iyi başlayıp bu kadar kötü bitirmesi onun adına üzücü, keske city ye transferi olsaydı ama tabi bundan camia olarak ne kadar ders çıkaracağız en önemli nokta bu.
    Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
    Бургундия синий
    61

Yorum

• O zekayla tutunabileceği tek lig Türkiye ligi, oynayabileceği takım da herhangi bir Anadolu takımı olur.

Umarım hayata ve futbola tutunur da, bizi yanıltır.

Başarılar Ömür
      . .
      . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
      . .

Yorum

• Bu cocugun hic gücü kuvveti yok, ne yapacak oralarda. Bir de fiziksel mücadelenin anavatanina gidiyor.

Yorum

• Sonraki satıştan payın Hull City'de kaldığı sürece olması iyi olmuş.

Genel olarak da bundan fazla etmedi demek ki kardeşimiz, yapacak bir şey yok.

Yorum

• Bir masalın daha sonuna geldik. 18 yaşındayken yaptıklarıyla tribüleri ayağa kaldıran çocuk ne yazık ki yaşadıklarının da etkisiyle ayakları titreyerek top oynamaya başladı. Her şeye rağmen şampiyonluktaki katkısını gözardı edemeyiz. Kulüp olası Türkiye transferinde öncelik hakkını almış fakat yeniden yollarımız kesişir mi bilemiyorum. Fatih ve Gökdeniz de bir gün döner diye bekledik dönmediler. Gerçi onların yaşı daha ilerideydi. Yine de 25 milyon euro teklif gelmiş bir oyuncunun 2.5 milyon euroya gitmesi insana acı veriyor. Hele ki gittiği kulüp öyle veya böyle Allahyar'a 4.5 milyon euro ödediğini düşünürsek bizim adımıza kazançlı bir anlaşmaz gözükmüyor. Yolu açık olsun...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yetiştirip, geliştiremediğimiz bir futbolcu daha sahneden indi.
              Benim çözemediğim tek konu var: İstanbul üçlüsündeki genç oyuncularda tribünlerden tepki görügor, ama kimse kulübe posta koymuyor. Bizim gençlerde niyeyse kulübe posta koyma ritüeli var. Bunlara altyapıda ders olarak mı öğretiliyor bilmiyorum. Bunu çözmemiz lazım.
              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Evet, düğme doğru iliklenmeye başladı.

Yorum

• 6lar 7ler 8ler derken 2,5 ile gitti yazık 10.kati fazlası konuşulan oyuncuyu hoca katliamları ile 10 da 1 fiyatına zor gönderdik yazık biz almaya kalksak 6dan başlardı
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• umut güneşin veya baniyanın bonservis parasına denswilin yılllık ücret parasına gitti.
                    15 maça çıkmayan Pepe'nin yıllık parasına gitti. Tebrikler büyük başkan ve avcı.

Yorum

• Defol, bir daha asla görüşmemek üzere!

Yorum

• Bizim yoneticiler iI kazik yemis ömür den pendik 7 verip oraya yolliyamiyan sozde yonetim 5 milyon zararla hull satmis kadro diso kalsa daha iyiydi
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yolun açık olsun Abdulkadir insallah takımını premier lige çıkarırsın başarılar
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Yolun açık olsun başarılar.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Yolu acik olsun. Umarim basarili olur
                                .

Francesco
                                Totti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X