Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kendisinden birkaç sene sonra piyasaya çıkan Yunus Akgün'ü izledikçe daha çok üzülüyorum. Ah be Abdülkadir be, ah be.
    Bence sen mantikî duyumculuga devam, o konuda vallahi bayagi iyisin ama topçu isteme/istememe/begenme konusunda hayal kirikligi..
    Alioski'yi o kadar istemedin ki, ben de süphelendim dedim herhalde yanlis biliyorum iyi topçu degil falan,, bakiyorum herif hareketli pirpir ve tam bizlik bir firlama imis
    Cornelius'u yalandan yere zorla savundun, bekledigim gibi turu verdi ve bundan dolayi hiç üzüldügünü sanmiyorum, hattâ emînim
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• seni oyunda gördükçe ömrümden gidiyor

Yorum

• Ömrümü Yedin

Yorum

• Yine bir Gs maçı. Geçen seneki maçı bi hatırla istersen.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Sorsan özevlat he,,, çakma özevlat
            Su maçta turboyu takip bu takimi tuttugunu net bir sekilde belli eden bir oyun ortaya koymuyorsan git de kurtulalim senden, sen de kurtul, Fr ligi orta sira takimi ile belki CL hayallerini gerçeklestirirsin he, komik seni
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Futboldan para kazanıyorsun ya, insan gerçekten hayret ediyor !
              McLas was Here

Yorum

• Sen böyle devam et 3 gün sonra yine ağlayarak çıkarsın.

Yorum

• Bizim takımın en büyük sorunu çok durağan oynamaları boşa çıkan oyuncu olsa Abdulkadir de düzelir. Hoca risk alma diyor taraftar kaptırınca yuhluyor en iyisi geri pas yan pas

Yorum

• gardaşım, maç içinde aktif dinlenme yapıp rakibi de bizi de uyutarak dikine ver kaç yapıp şut atsan yeter sana başka bir şeye odaklanma
                    stoperlerin arasına gelip top almana gerek yok
                    HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Uza

Yorum

• Berbatsın. En kısa zamanda gidişini görürüz inşallah. Yusuf Sarı bile senden kat kat iyi.
                        *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• acilen bedelsiz kiralanmalı...çünkü bunu 1 milyon tl veripte alacak takım bulamazsın..

Yorum

• şampiyonluk maçında 2 asist yapsa ne olur.

sen avrupa da böyle maçlarda ortaya çıkamıyorsan boş topçusun.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• avrupa maclarinda defansin arkasina saklaniyor. Milli mac öncesi GÜYA sakatlaniyor. Time to say Goodbye

Yorum

• barış memişler bitmez. sadece şekil değiştirir.

git diyarbakırsporda oyna abdülkadir. yetenek fukarası.

git yer sofrasında yemek ye. siyasilerle resim çekil. bi o işe yararsın. bide git trafikte tehlikeli hareketler yap.

şuraya bak anıldığı şeyler hatıradaki şeylere bak.

derhal diyarbakırspora satılmalı. uğraşmayın boş adam bu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X