Keşke bu şartlarda kaleye geçmek zorunda kalmasaydı.
Benim umudum var Uğurcan'dan yana.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Golde ne hatası var ! Defansın çizgi halinde yakalanmış,orta sahan basmıyor,ısırmıyor adamlar rahatça topu geçiriyor.
Bu maç çok fikir vermez,yanıltıcı olabilir.Ama bir Fatih Öztürk değil mesela...
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Aferin sana çocuk. Beni ve bir kaç kişiyi öz evlat düşmanı ilan eden arkadaşlar bu çocuğa bir mesaj dahi yazmamışlar. Iyi mi oynadı , hayır? Ama benden sonuna kadar destek görecek. Calismaya devam. Onur abinden çok şey öğreneceksin ve ondan sonra kaleyi sana emanet edeceğiz inşallah.
Yaşar abi, Antalyalı Uğurcan. Bizim geleceğimiz olacak inşallah ama öz evlat değil.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Şaka yapıyorum abi. Bu arma için oynayanların hepsi bizim evladımız. Özü üveyi olmaz.
Uğurcan'ın inşallah bu forma altında sağlıklı, başarılı bir futbol hayatı olur. Dediğiniz gibi Onur'dan öğreneceği çok şey var...
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi
Alt yapıdan gelmedi mi bu cocuk Baki kardeşim? Alt yapıdan gelen adam öz evlat tır. Yusuf da Trabzonlu değil ama o da öz evlat yani .☺
Bu şartlarda kaleye geçmek tecrübeli kaleciler için bile zordur. Buna rağmen 18 yaşında bir kaleci için gayet iyiydi. Özgüveni yüksek görünüyor.
Şansın ve bahtın açık olsun.
Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Bu maca ozel sartlari bir kenara koyarsak diyecegim, fakat oyle sacma bir hal icindeyiz ki koyamiyorum, belki de en zor durumda olan kisi bu kardesimizdi. Cikardigi frikik, kendisine ust uste verilen gereksiz geri paslari sogukkanlilikla uzaklastirmasi, topu oyuna sokmasina herhalde cogumuz "Helal olsun" demisizdir.
Insallah bahti kendinden oncekilere, hele yakin gecmistekilere (Zeki ve Fatih) benzemez.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Ayağa düzgün kaleci demek futbola yatkinligi var demektir..Su asamada farkli bir sey göremedik ama bu özelliği umutlandırdı. ..Insallah Onur dan yan toplar disinda bir seyler öğrenir. ..
Genel anlamda iyidi. Dikkatimi çeken topa vuruş şiddeti. O nasıl vuruştur rakip ceza alanına kadar gidiyor top. Orta sahayı geçiremeyen kaleciler gördükten sonra ilaç gibi geldi.
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....
Yorum