Aferin sana be. İnşallah kariyerin güzel olur.
Uğurcan Çakır
Daraltma
X
-
güzel
bire birlerde ilerlemis
iyi gelisiyor
sadece s yan toplarda 1-2 adim daha ön direge yakin olsa iyi olacak
onurun kadar hizli degil, bir gün oradan tavlanacak"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Ben bunu 3-4 önce dediğimde ne cahillik kaldı ne ihoculuk
Kendini bilgin zaman zatlar seni de ihocu cahil ilan ederler Onur nasıl satalım diyorsun
Bazı akıldan kıt zatlar Onur 'u gözünde nasıl buyuttuyse bir ilah olarak görülüyor.
Onur'a en ufak bir eleştiri yapılsa ada kırmızı görmüş boğaya dönüyor başlıyor suçlamaya hakaret yağdırmaya ulan cahilin önde gideni sizlersiniz Onur 'u bu kadar sevseniz onun iyiliği için avrupaya gitmesini istersiniz ama yok ya benimsin ya kara toprağın öyle mi Onur gibi bir kaleci sıradan kaleci olma yolunda ilerliyor bir yıldız sönuyor görmüyor musunuz yahu.
Maçlarda nerde Onur' un bıkmış halleri nerede yerinde duramayan Ugurcanin halleri bu is heyecan işi bırakın Onur efsanemiz olarak kalsın oynadıkça daha da taraftarın önüne atılacak.Yorum
-
Katılıyorum sonuna kadar. Onurun normal şartlarda gitmesinü zerre kadar istemem ama dünkü Uğurdan sonra artık Avrupaya gidebilir diyorum. Unutmayalım ki biz Onuruda tıpkı bu şekilde kazanmıştık belki Uğurcan gelip daha iyisi olacak?Ben bunu 3-4 önce dediğimde ne cahillik kaldı ne ihoculuk
Kendini bilgin zaman zatlar seni de ihocu cahil ilan ederler Onur nasıl satalım diyorsun
Bazı akıldan kıt zatlar Onur 'u gözünde nasıl buyuttuyse bir ilah olarak görülüyor.
Onur'a en ufak bir eleştiri yapılsa ada kırmızı görmüş boğaya dönüyor başlıyor suçlamaya hakaret yağdırmaya ulan cahilin önde gideni sizlersiniz Onur 'u bu kadar sevseniz onun iyiliği için avrupaya gitmesini istersiniz ama yok ya benimsin ya kara toprağın öyle mi Onur gibi bir kaleci sıradan kaleci olma yolunda ilerliyor bir yıldız sönuyor görmüyor musunuz yahu.
Maçlarda nerde Onur' un bıkmış halleri nerede yerinde duramayan Ugurcanin halleri bu is heyecan işi bırakın Onur efsanemiz olarak kalsın oynadıkça daha da taraftarın önüne atılacak.
Ama bir yandan da korkmuyor değilim Onur Avrupaya giderse İstanbul çingeneleri adamı ayartır diye...#TRABZONSPOR#Yorum
-
evet ugurcan bir gün o kaleyi alacakKatılıyorum sonuna kadar. Onurun normal şartlarda gitmesinü zerre kadar istemem ama dünkü Uğurdan sonra artık Avrupaya gidebilir diyorum. Unutmayalım ki biz Onuruda tıpkı bu şekilde kazanmıştık belki Uğurcan gelip daha iyisi olacak?
Ama bir yandan da korkmuyor değilim Onur Avrupaya giderse İstanbul çingeneleri adamı ayartır diye...
ama o güne daha zaman var
daha ögrenecegi cok sey var
onur 23-24 yasina kadar bu okuldan gecmisdi
ogulcan daha yetenekli ve yasina göre ilerlemis, ama kesinlikle o yükü tasiyacak duruma gelmis degil
gecen sene ayni hata ibrahimi bitirdi
zamaninda tolgada yillarini kayip etmisdi sistematik erken teslim yüzünden"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
Hemen değil ama sezon sonuna kadar formaya alıştırıp sezon sonu büyük bir paraya güzel bir takıma Onuru satabiliriz. Ben çok istiyorum Onuru Avrupada kupalar kaldırırken, Şampiyonlar Liginde oynarken falan görmek. Bu kaos ortamında kaldıkça gittikçe gerileyecek gibi duruyor. En mantıklısı Onurun istekleri doğrultusunda önünü açmak ve arkasından sağlam gelen Uğurcanı formaya ısıtıp yeni sezonda formayı ona vermek bence.evet ugurcan bir gün o kaleyi alacak
ama o güne daha zaman var
daha ögrenecegi cok sey var
onur 23-24 yasina kadar bu okuldan gecmisdi
ogulcan daha yetenekli ve yasina göre ilerlemis, ama kesinlikle o yükü tasiyacak duruma gelmis degil
gecen sene ayni hata ibrahimi bitirdi
zamaninda tolgada yillarini kayip etmisdi sistematik erken teslim yüzünden#TRABZONSPOR#Yorum
-
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
Hey Allah'ım, çocuk bir devre maça çıkıp zorluk derecesi yüksek bir pozisyon kurtardı yazılanlar akıllara zarar. Bugün kahraman, yarın yapacağı ilk pozisyon hatasında, adım gibi biliyorum hain olacak.
Barışlar, Ali Şen Kandil'ler ve daha bir sürü örnek önümüzdeyken ibret alınmıyor, alınacağı da yok.
Bu kafalarla altyapıdan yıldız yetişmez, yetişemez!
Bu kafalar yüzünden Tolga'nın kaleci olmasını yıllarca bekledik.
Genç kalecinin yarım maçlık performansını Onur'a giydirmek için kullanan zihniyete de ne demeli? En iyisi hiçbir şey dememek.En son poetricus tarafından düzenlendi; 16.12.2015, 11:39.Yorum
-
Trabzonspor taraftarı olmak böyle bir şey hocam. Ortası yokHey Allah'ım, çocuk bir devre maça çıkıp zorluk derecesi yüksek bir pozisyon kurtardı yazılanlar akıllara zarar. Bugün kahraman, yarın yapacağı ilk pozisyon hatasında, adım gibi biliyorum hain olacak.
Barışlar, Ali Şen Kandil'ler ve daha bir sürü örnek önümüzdeyken ibret alınmıyor, alınacağı da yok.
Bu kafalarla altyapıdan yıldız yetişmez, yetişemez!
Genç kalecinin yarım maçlık performansını Onur'a giydirmek için kullanan zihniyete de ne demeli? En iyisi hiçbir şey dememek.
Yorum
-
Ben Şenol Hoca'nın kalecilik günlerini de gördüm. Türkiye'nin belki de bütün zamanlarda açık ara en iyi kalecisi olduğu halde onun da formsuz dönemleri vardı. O da hatalı goller yiyordu. Trabzon'da 2-2 biten bir Kocaelispor maçında yediği hatalı iki gol vardı ki akıllara zarar. İlginç tarafı o zamanki taraftarımızın entelektüel seviyesi çok daha düşük olduğu halde sağduyusu çok daha fazlaydı ki adamı asmadılar.
Ortasını bulmak her zaman mümkün olmayabilir, gerekli de. En azından az bir şey mantık ve sağduyu olsun birazcık. Bu tavrın Trabzonspor'a sadece zararı oldu bugüne kadar.Yorum
-
Yıllarca alt yapıdan oyuncu gelmiyor diye yakınan, gelen oyuncuyu da ilk maçında yanlış taç attı diye yuhlayan bir toplulukta sağduyunun kırıntısı bile kalmamıştır hocam. Günlük yaşıyoruz, günlük hareket ediyoruz. Bu uzun zamandır böyle. Ve görünen maalesef böyle devam edecek.Ben Şenol Hoca'nın kalecilik günlerini de gördüm. Türkiye'nin belki de bütün zamanlarda açık ara en iyi kalecisi olduğu halde onun da formsuz dönemleri vardı. O da hatalı goller yiyordu. Trabzon'da 2-2 biten bir Kocaelispor maçında yediği hatalı iki gol vardı ki akıllara zarar. İlginç tarafı o zamanki taraftarımızın entelektüel seviyesi çok daha düşük olduğu halde sağduyusu çok daha fazlaydı ki adamı asmadılar.
Ortasını bulmak her zaman mümkün olmayabilir, gerekli de. En azından az bir şey mantık ve sağduyu olsun birazcık. Bu tavrın Trabzonspor'a sadece zararı oldu bugüne kadar.Yorum
-
Maalesef öyle Adem kardeşim. Bir maçla kahraman ya da bir maçla hain.Yıllarca alt yapıdan oyuncu gelmiyor diye yakınan, gelen oyuncuyu da ilk maçında yanlış taç attı diye yuhlayan bir toplulukta sağduyunun kırıntısı bile kalmamıştır hocam. Günlük yaşıyoruz, günlük hareket ediyoruz. Bu uzun zamandır böyle. Ve görünen maalesef böyle devam edecek.
Sanki biraz da psikolojik olarak bozukluklarını süblime diyorlar bu davranışlarıyla. Empatinin zerresi kalmamış.En son poetricus tarafından düzenlendi; 16.12.2015, 11:52.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum