Bugün yine kaleye gelen ilk sut gol olmasin..
Uğurcan Çakır
Daraltma
X
-
-
K.paşa maçında hafiften Oblak modunu açtı yine.Devamını bekliyoruz sendeyiz reis…THE NORTH REMEMBERSYorum
-
Çok kritik bir müdahaleydi yani bir saniye gecikse bence çok kötü olacaktı Uğurcan için neyse ki böyle bir duruma düşmedi.
Kendisine yakışan bir maç çıkardı.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------Yorum
-
Yorum
-
Kaptan her sene olduğu gibi ilk haftalardan sonra form tutuyor ve bu bizi ayakta tutuyor.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
-
-
-
Maçın başlarında olmaz bir top çıkarınca tüm maç coşuyor. Yediği gollerde çok hatası olmamasına rağmen sayı olarak fazla gol yedi. Bu da kafayı etkiliyor çok belli. Gol yerse modu erken düşüyor toparlayamıyor. Şöyle 3-4 maç gol yemeden gitsek yine Neuer modunu açar tüm sezon
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYorum
-
-
İşte büyük kaleci olacaksa bu iniş çıkışları yapmaması lazım, bazen çok kötü maç başlangıcı olabiliyor veya medya/taraftar baskısı vs olabilir. Kendini motive etmesini maça iyi başlamaya bağlamaması lazım bir üst seviyeye geçecekse. Özgüveni tabikide etkiler ama bunun bu kadar fark ettirmemesi lazımMaçın başlarında olmaz bir top çıkarınca tüm maç coşuyor. Yediği gollerde çok hatası olmamasına rağmen sayı olarak fazla gol yedi. Bu da kafayı etkiliyor çok belli. Gol yerse modu erken düşüyor toparlayamıyor. Şöyle 3-4 maç gol yemeden gitsek yine Neuer modunu açar tüm sezon
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...Yorum
-
Monaco maçında oyun 0-0 iken yaptığı kurtarışlarla bizi maçta tutmasa şimdi çok farklı şeyler konuşabilirdik…THE NORTH REMEMBERSYorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum