Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• son dakikada gol atıp kazanan takımdan korkarım ben

son dakika golü trabzonda çok rastladığımız bir olay değil onun için galibiyetin mutluluğu başka oldu.

ama bu maçı bu kadar zora sokmaya gerek varmıydı ayrı konu?

ankaragücüne inanamadım bunlar konyadan nasıl yemişler? bu hafta gaziantep maçında banko anakaragücü oynuyorum iddaada

kısa kısa bakarsak :

selçukun defansa yardım etmesi başımıza iş açıyor. birinci pozisyonda hakem penaltıyı verse "yok penaltı değildi" diyemezdik. yediğimiz golde de top ayağına çarpıp gitti.

alanzinho hakkında tam bir fikir oluşmadı bende topla çok iyi ama sanki güçsüz gibi geldi bana. ama o boyuyla hava topu kazandı helal olsun. gökhanın direkten dönen vuruşunda kafa ile pas vermişti.

tayfun cora golünü attı yine bakalım serkan iyileşirse beşiktaş maçında kim oynayacak?

tabi ömer üründül yine ağzından salyalar akıtarak bu nasıl faul dedi ama mehmet demirkol ile hakan şükür susturdu onu.

tamam ömer üründülü anlıyorum da hakan kulaçoğlunun fotomaçtaki yazısında "selçuk, hüseyin, colma cale sarı kart görmeliydi" demesini nasıl karşılamalıyız acaba?
    EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• ömer üründül gs takımını tutar.
      bize her yer TRABZON,
      hayat da BORDO MAVİ
      ------------------------
      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve DEDİRTENE

Yorum

• Eziktaş maçında elbetteki Serkan oynamalı.Evet Tayfunda verimli oynuyor ama Serkan bizim takım için apayrı bir önem taşıyor.
        Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• umutun son dakika golü on puan etti.
          Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• tjikuzunun atılması gerçekten midemi bulandırdı bu kadar mı rezillik olur yahu
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Ts - a.gucu macinin genis ozeti izleyebilirsiniz
              FATIH TEKKE

Yorum

• en az 3 atar kazanırız demiştim,hatta maç başlamadan önce babam trabzonspor averaj düzeltir dedi bu duygu ve düşüncelerle maçı izledk ama az daha kahroluyorduk ,iyi top oynamamamıza rağmen bir çok pozisyona girdik ,pozisyona girmede sıkıtı yokda gole çeviremiyoruz sıkıntı burda.
                cumartesi maratona baktım erman toroğlu ankaragücünün penaltı beklediği pozisyonalrda penaltı yok dedi,gökhan ın pozisyonunada penaltı yok dedi,son dakkadaki faul poozisyonuada verilebilirde verilmeyebilirde dedi,ama stadyum programında ankaragücünün ve gökhanın pozisyonalrına penaltı dediler
                bi pozisyon ya penaltıdır ya değildir,tv den defalarca izliyorlar ama başika başka yorum yapıyorlar,tarftarları delirtiyorlar
                ne mutlu türküm diyene

Yorum

• trt 3 de 19.00 itabariyle maçın tekrarı başlamıştır. Bilginize...
                  ATAMIYANA ATARLAR...
                  galatasaray fransadır !

Yorum

• İlk olarak aseld tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ömer üründül gs takımını tutar.
                    Ömer Üründül Fenerbahçelidir. Bizim okula panele geldiğinde kendi söyledi, ayrıca son derece zengin bir iş adamıdır, Burger King Türkiyenin de ortaklarından.

Yorum

• mehmet demirkol da ersun yanal ın sözleşmesi uzatılmadı diye durduk yere bulandırıyorlar ortalığı. abi göktuğ sevinçlinin trabzonspor yorumu önemli benim için

Yorum

• ömer üründül denen zengin ama şereften yoksun insanın bu hafta takımımızla ilgili yaptığı 2 yorum:
                        1)Gökhan'ın penaltısının verilmediğini kendi ağzıyla söylemek zorunda kalmasına rağmen hakemin Trabzonspor'a yardım ettiği
                        2)Umut'un golü attığı pozisyonda İsaac'e yapılan hareketin faul olmadığını söylemesi. Kendisi bunun omuz omuza mücadele olduğunu söyleyerek gözlerinin ne derece bozuk olduğunu kanıtlamıştır. Neyseki diğer yorumcular insani yorumlar yapıyorlar.

Kendisinin fenerli olduğunu bilmek için okulunuza gelip kendi söylemesine gerek yoktur. fenerle ilgili yaptığı yorumları gs, fb ve TS ile ilgili yaptığı yorumlarla karşılaştırmanız yeterli olacaktır.

Yorum

• trt3 veriyo şuan ama maç bitmek üzere.
                          belki maç sonunu tekrar gösterebilir.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ömer ürendölün fenerli olduğu besbelli.Yorum yaparken monitörde fenerin maçı varsa adamı bir izleyin.Fener atağa çıkarken sakal ve bıyığının gizleyemediği ölçüde bir heyecan.Fener gol yediği zamanda morarma halleri.TRT1 deki proğramı seyrederken fenerin durumunu bu adamın suratına bakarak anlıyorum.En hoş tarafı da adamda morarma belirtileri gördüğüm dakikalar benim mutlu olduğum dakikalar oluyor.Tavsiye ederim.Allah adamın morarma -bozulma dönemlerini daim eylesin.
                            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Ömer Üründül gibi Trabzonspor düşmanlarını izlemeyin arkadaşlar...

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sansal can karyagdiya bir önerisi varmis dedi ve bu öneri: can artik ersun hocaya sorulari sormadan önce yönetimden onaylatiracakmis! ne demek istedi arkadaslar????
                                sözlesmeden bahsedıyoo yanı yonetımın amacı ortalıgı karıstırmayın trabzonu karıstırmayın cabasında
                                Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

Yükleniyor...
                                X