Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BMN sustu üçlü bekliyor

Ula ligtv edilir miydi bu bize ...

Yorum

• Yuvarlaktan çok kalp yapıyorlarmış gibi geldi bana :P
      "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
      Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        heresey cok guzel mukemmel gidiyor. bizim karsimizda artik kimse duramaz. bu takimda emegi gecen herkese tesekkur ediyorum. maci bugun taraftar aldi. tek kelimeyle mukkemmeldiler. halk ve sehir artik buna inanmis. bu futbolcularin hepsi sampiyonlugu hakkediyor.
        bir parantezde fatih terim serefsizine acmak istiyorum. bugun aday kadro aciklandi ve gene egemen yok kadroda. ben anlamiyorum benim mantigim bunu almiyor artik,egemen ne yapmasi lazim artik girebilmesi icin kadroya. turkiyenin acik ara en iyi defansi. boyle bisey gormedim gercekten. fatih terime sempatim vardi onceleri ama artik serefsizin biri oldugunu anladim. kusura bakmayin agir yazdim ama bunu hakketti.
        Benim de ona eskiden sempatim vardi ama baya eski den

bence hicte agir yazmadin, hatta ve hatta az bile dedin.. gerisini ben soyluyorum zaten

Egemen gibi futbolcuyu kadroya almayan zihniyete hersey soylenir...
        zaten ne oldugu ortada

Yorum

• Gökçee,
          Hadi seni bekliyoruz,daha yatıp yarın basket maçına gidip Bursasipor un maçını izlicez
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            en geç saat 2 de maç sonu hazır arkdaşlar...3 lü dahilllllll
            saat 02.03 hani video'lar
            Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              zuhahahahahahahaha senden gördünmü macta 60 kişi yuvarlak yaptılarcok güzeldi ya gecekondu büyüksün
              Görmemek eldemi ben televizyonda gördüm utanmadan cektiler ayıp.

Yorum

• İlk olarak oktay akkuŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İyi birşey değil anlamında yaptılarsa ; kendilerini İfade ettiler
                yuvarlak yapmadilar arkadaslar kalp yaptilar ama bİraz benzemeyİnce yuvarlak gİbİ gÖrÜndÜ :d:d
                TRABZONSPOR
                Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Videonun icerigini kontrol etikten sonra yayina sunarlar renktas.
                  eğer sunmasalar burda bekleyen 150ye yakın kişi beni yerr..

Yorum

• 3lüüüüüüüüüüüü

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar 127 mblık upoload bitti..ama google videoyuyu değrlendiriyo herhalde..hala çıkmadı videolarda
                      kardeşim emeğine sağlık ama outubeye atsaydın keşke de ordan indirseydik en azından. google videodan alamıyoruz da. neyse ya seyretsek yeter.

allah razı olsun.

Yorum

• la hadi da, yatacam
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsun demiştim, 90 da oldu bizim oldu, 3 puanda ekleyelim. .
                          BİZE HERYER TRABZON!!!
                          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Mert Marabaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            saat 02.03 hani video'lar
                            arkdaşım yazdım farkındaysan önceki mesajlarımda..ben keyfşmden durmuyorum burda..yükleme 01.50 itibaryile bitmişti..ama hala yayınlamadı google git ona sor

Yorum

• keşke çekseydim bende yaa,heyecandan bağırmadan aklıma gelmedi ki yauw

Yorum

• gökçe bey buraya 3lüüü cektir foruma
                                7777777777777777777777777777777777

Yorum

Yükleniyor...
                                X