Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende golü simdi izledim... carlosun Sutu Umutun Kafa golünde halt etmis
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• 80 mısafir oha ula okuyun okuyun
      BORDO-MAVI akar kanim bu kani kimse durduramaz durdursa bile bu ALLAH´in kulu olamaz!!!!!!
      61,5 vatan 06 mekan

Yorum

• çok kötü oynadık bu maçta defans hariç döküldük ankaragücünün gölünü selçuk attı sayılır bir ara bizi sahamıza hapsettiler ya hafife aldık yada 2 hafta çok yorulduk. Allahıma şükürler olsun genede kazandık .
        Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• acayip bir maçtı be!
          süleymanoğlu
          hayat beni 61 kenara

Yorum

• buarada alanzinho cok faydalı olacak....

Yorum

• İlk olarak soner_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              80 mısafir oha ula okuyun okuyun
              Istanbul bizi takip ediyor desene soner
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Biran Fatih TEKKE'yi anımsadım Umutu herkesten yukarıda kafayı vururken.
                hasanzihnisancak

Yorum

• kolbastıyı beklioruz biri uplasın lutfen

Yorum

• Kötü oynadığımızda da kazandık, olacak böyle maçlar...
                    Teşekkürler Umut ve Song
                    Dünya yıkılacak da olsa, bırak adalet yerini bulsun

Yorum

• devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Her maci kendi icinde degerlendirmek lazim. Acikcasi her macin kendi psikolojik atmosferi var. O sebeple bu oyunumuz haftaya BJK maciyla ilgili cok da onemli degil. Ama bugun 1-0 dan sonra ikinci golu biraz ciddiyet ile bulabilirdik. Hocamizin da neden bir kere de iki kanatli bir oyunu oynatmadigini anlamadim. Zaten sikintimiz buydu ve Yattara-Alazinho degisimleri ile devam ediyor. Oysa bu mac her ikisinin macin basindan itibaren oynamasiyla bizim acimizdan cok daha fazla pozisyon ve skor zenginligi getirebilirdi. Ayrica bu ayni degisim, iki futbolcunun sanki birbirinin alternatifi gibi durum ortaya cikariyor ve her ikisi uzerinde de gereksiz bir baski yaratiyor. Oysa bu iki futbolcu kaliteleri ve olasi katkilari bakimindan bu takimdan yedek klubesine yollanacak neredeyse son futbolcular. Neyse, cok onemli bir galibiyet aldik. Hepimize hayirli, ugurlu olsun. Keyfini cikartalim.
                        "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                        http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alanzinho var.
                          Alanzinho yu yattaranın yerine sokarsak Yattara alanzinho ya küsmeye başlar inanıyorumki biri sağ da biri solda oynasa 4-0 kazanırdık bu maçı

NOT: sekçuğa gerek yok (defans mı hücum mu belli değil)

Yorum

• umut bu takimda oynamaz diyenler,umut kadar hirs ve istek digerlerinde olsa inanin yürüyerek mac aliriz.umut bu takim dan en son kesilecek topcudur.evet dogru teknigi yok,gol kaciriyor ama adam 40 yillik trabzonludan daha hirsli.hakkini teslim edelim.helal olsun umut aynen devam.
                            iho istifa.

Yorum

• ligtv.com`a üyelik parali mi??
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• bu galibiyeti barbaros pisliğine armağan ediyorum.zordur bunu çıkarmak

Yorum

Yükleniyor...
                                X