Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah kırmızı ya da (kart sınırında olanlar için) sarı kart görmeyiz bu maçta.

2 haftadır bizim maçı yöneten hakemler vasat üstü performans sergiliyorlar. İnşallah böyle devam eder.

Yorum

• bugün fener macinda tabata ya hayran kaldim keske alabilseydik.hem fizik olarak,hemde teknik olarak on numara.
      iho istifa.

Yorum

• İlk olarak mrt_tpc61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        biletler ne zman satışa sunulacak biliyonmu?
        Salı yada Çarşamba günü satışa çıkar.

Yorum

• bugunkı antremanı ızleyen yokmu alan hakkında bılgı versın

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Böyle mutlak favori olduğumuz maçları sevmiyorum.
            ............

Yorum

• öztürk pekin kovuldu`mu ? bizim mac spikeri hepsinden iyi bu aralar.
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• havalara gırmeyelım bu lıgde hangı takımın ne zaman patlayacagı bellı olmaz her maca aynı cıddıyetle hazırlanıp cıkmamız lazım bu mac 1-0 olsun bızım olsun razıyım bugunku macta ankaragucunun galıp gelmesını ıstıyordum fakat olmadı ustelık hezımete ugradılar taraftar fılan cıldırmıs onun ıcın bızım maca daha heveslı cıkacaklar mutlak kazanmamız gereken bır mac umarım Allah yar ve yardımcımız olur
                HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Demin bir programda izliyorum, dünya sistem de 4-2-3-1 ya da 4-3-2-1 den, 4-3-3 e dönüldüğünü ve bu ortada ki 3 lünün de çok ama çok önemli olduğunu söyledi.Aynen katılıyorum bu söylemine özellikle bizim takımı izledikten sonra,ne zaman ki bizim ortada ki 3'lümüz(Colman-Hüseyin-Selçuk) çok iyi top oynuyor, bizim takım göze de hoş gelen harika bir futbol oynuyor.

Ankaragücü maçında da bu 3' lüyü kesinlikle bozmayacaktır.Ayrıca hocamızın bu bölgeyi alternatifli tutmaya çalışıp güçlendirecektir.Gerçekten de Ersun Hocamız kaliteli olduğu kadar dünya da ki futbol gelişimlerini de çok iyi takip eden bir hocamız var.Biz sezon başı hep 4-4-2 den bahsederken hocamız asla orta da 3 lü kurmaktan vazgeçmedi.
                  TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Cєyhun™ sagt:
                    buarada kardesim
                    Cєyhun™ sagt:
                    mayisda eglenmeye gitcez ok??
                    ' hersey bok gibi lan.. sagt:
                    hayirdir?
                    Cєyhun™ sagt:
                    Trabzonspor Sampiyon
                    haha
                    hsl ya muahaha
                    Cєyhun™ sagt:
                    belki sizde uefa kupasina kalirsiniz nasip kismet isleri bunlar haha
                    muahaha

Sadri Sener bana bugünleri yasattigi icin minetarim
                    Allah senden razi olsun
                    '
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alırız inşallah Hasan a dikkat edelim Alan ı sakatlamasın....
                      ha bu konuda gercekten önlem alınmalı.. Alan tanımyordur onu da Yattra bir iki hareketle belini kırmalı hasanın sonrası alan için rahat olur =)

Yorum

• ya arkadaslar kimler kart sinirinda bu macda kesin bilen varsa söylesin veya nerden ögrenebiliriz

Yorum

• Çok önemli maç.Beşiktaş maçına moralli çıkmamız lazım ve böle küme düşme hattındaki takımlarla oynucaımız maçlarda puan kaybetmememiz lazım.Bu maçtan kesinlikle 3 puanla ayrılıp,bejekeden de inönüde en az 1 puan almalıyız. Daha sonra da kimse bizi tutamaz Maç maç baktıımız için, kesinlikle Ankaragücü'nü küçümsemeden bu maça hazırlanılmalıdır.Eminim ki hazırlanılıcaktır 3 puan almaktan başka şans yok
                          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• maçın cuma günü olması iyi yanlış hatırlamıyorsam cuma günü bütün maçlarımızı aldık yine alırız rakipleride bayağı strese sokup onlara puan kaybı yaşatırız diye düşünüyorum
                            KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

• İlk olarak Orhan_Gazi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya arkadaslar kimler kart sinirinda bu macda kesin bilen varsa söylesin veya nerden ögrenebiliriz
                              cale colman umut kesin ötekilerde tahminim hüseyin serkan veya selçuk üçlüsünden biridir
                              KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

• hüseyinin sarı kart görmesini diliyorum...belki ceyhun o zaman forma şansı bulur.üzülüyorum o adamın yedek kalmasına
                                YASİN KADIOĞLU-1987

Yorum

Yükleniyor...
                                X