Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şimdi bjk ile oynasaydık da defansif futbol nasıl oynanır bir gsöterse idik kim bekleyecek 26 ocağı ya
    Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• HAŞŞŞIIIIRRRTTT

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Beşiktaz şampiyon olacak yaptım Olazak ))))

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Birakin dalga gecmeyi, bence hic hos degil...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bjk bitmis agliyani yok
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Daha önce de yapılmıştı bu espri ama dayanamıyorum..Bu skora ben Guti'mle gülerim...

Yorum

• guti'nle guluceksin tabi adamlar koca bi balon ya kadroya bak takima bak...
                İnsan ol evlat!

Yorum

• iyiki kupada 8taşla aynı gruptayız.. şu şuşterin ağzının payını vermek keyifli olacak
                  2014 / 2015
                  LOADING....

Yorum

• ve şuster kovuldu

Mutlu son
                    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Biz gruptaki rakiplerle nerede oynayacağız?

Birisi bir zahmet yazabilir mi?
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ve şuster kovuldu

Mutlu son
                        Kovulmasın yaa.yeni hoca takımı belki toplayabilir.ama bjk de şuster varsa şampiyonluktan uzak kalacaktır en azından.
                        Adam ne güzel ligimize renk katmıştı enginnnn bilgileriyle.

Yorum

• gitsin ya kaos güzeldir. Şimdi onların başına yılmaz vural gelirse süper olur ççç
                          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Scukster ne kadar geç giderse bizim için o kadar iyi.
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Eskiden bi laf veya tabir vardı;ne olacak bu fenerbahçenin hali diye.

Şimdi bunu güncellemek gerekiyor; ne olacak bu gutinin hali.))

Yorum

• Gaziantep B.B. 3 oyuncusunu dinlendirmiş bu maçta. Ligde Bolusporla oynayacaklarmış.

Yorum

Yükleniyor...
                                X