Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    8taş yenilmedi, Gaziantep Belediyespor yendi. Lütfen sahada ter döken, emek veren kardeşlerimize saygı duyalım.
    Alkışı hak eden yorum budur.

kesinlikle öyle.

medyaya kızıp onların yaptığını tekrarlamayalım. Beşiktaş yenilmedi, Antep yendi.

Tebrik ediyorum. Gerçekten iyiydiler.

Yorum

• Antep BSB'nin golü müthiş diyorlar, link verebilecek arkadaşkar var mı?
      Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• İlk olarak SAMSUNLU60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Antep BSB'nin golü müthiş diyorlar, link verebilecek arkadaşkar var mı?
        ..aynısını cumartesi JAJA Bursa ya atacak,ordan izlersin....

Yorum

• inşallah servet ağabey
          Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ..aynısını cumartesi JAJA Bursa ya atacak,ordan izlersin....
            Ağzın anzer bali yesun.
            Bmn|Bursa
            Trabzonspor'lular Birliği
            ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• İlk olarak SAMSUNLU60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Antep BSB'nin golü müthiş diyorlar, link verebilecek arkadaşkar var mı?
              http://www.trt.net.tr/trtziraatturkiyekupasi2010/ sitesinde tüm gollerin görüntüleri var. Vidoe kısmında bulabilirsin.
              En son metehan tarafından düzenlendi; 12.11.2010, 09:01.
              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• O değilde 90. dakikada q7 ile bjk lı bir futbolcu çarpıştı.çok komikti ya

Yorum

• Olaya Trabzonspor açısından bakmak istiyorum.

Zira ne Beşiktaş ile, nede Teknik direktörünün saçma sapan konuşmaları ile ilgilenmiyorum.

Bizimle birlikte 3 süper lig ekibinin olduğu bir grupta, ilk maçlar sonrası iki süper lig takımının da yenilmesi çok önemli. Biz iki alt lig takımına karşı 6 puan alabilirsek, işin açığı diğer maçların ne olduğu bizi ilgilendirmeyecektir. Çünkü daha birbiri ile yapacakları maçlarda da bir takım mutlaka, % 50 iki takımda puan kaybedecektir.

Trabzonspor'un bu gruptan elini kolunu sallaya sallaya çıkacağını düşünüyorum.

Fakat, Hem Manisa hemde Beşiktaş'ın oynamış olduğu mçarl bizim de kulağımıza küpe olmalı. Futbol bu, her an herşeyin değişebileceği için bu kadar seviliyor zaten.

Yorum

• Gaziantep B.B.'yi tebrik ediyorum canı gönülden..
                    Helal olsun o mütevazi kadrolarıyla çok iyi mücadele ettiler
                    Schuster şimdi ne düşünüyor merak ediyorum (:
                    En son Fatih tarafından düzenlendi; 12.11.2010, 11:30.
                    "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                    Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• [QUOTE=Trabzon34;1917237411]Manisanın yenilmesi işi iyice kolaylaştırdı. Gaziantep belediye de bjk yı yenebilir ya da zorlayabilir söyliyeyim..
                      QUOTE]
                      Demiştim dün maçtan önce.. içime mi doğdu nedir..
                      Gaziantep belediye bank asya da zirveyi zorlamalarının boşuna olmadığını gösterdiler.. Bu sene kendi sahalarında gol yememişler ve tüm maçları kazanmışlar.. Bu durum bjk yı yenmelerini normal göstermiyor çok büyük bir başarı ama "boş takım" değildi bana göre maçtan önce..
                      Şu beşiktaş ı birazcık to oynayan her takım yener..
                      Hafta sonu gençlerbirliği de zorlar..
                      20+10+20+11 = 61
                      2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gaziantep B.B.'yi tebrik ediyorum canı gönülden..
                        Şuster İstifa'yı düşünüyordur herhalde istifa edecek
                        Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                        Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gaziantep B.B.'yi tebrik ediyorum canı gönülden..
                          Avrupayı düşünsün iyi biliyo ya

Schuster haklı olduğunu 81 ile kanıtlayacak gibi
                          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Olaya Trabzonspor açısından bakmak istiyorum.

Zira ne Beşiktaş ile, nede Teknik direktörünün saçma sapan konuşmaları ile ilgilenmiyorum.

Bizimle birlikte 3 süper lig ekibinin olduğu bir grupta, ilk maçlar sonrası iki süper lig takımının da yenilmesi çok önemli. Biz iki alt lig takımına karşı 6 puan alabilirsek, işin açığı diğer maçların ne olduğu bizi ilgilendirmeyecektir. Çünkü daha birbiri ile yapacakları maçlarda da bir takım mutlaka, % 50 iki takımda puan kaybedecektir.

Trabzonspor'un bu gruptan elini kolunu sallaya sallaya çıkacağını düşünüyorum.

Fakat, Hem Manisa hemde Beşiktaş'ın oynamış olduğu mçarl bizim de kulağımıza küpe olmalı. Futbol bu, her an herşeyin değişebileceği için bu kadar seviliyor zaten.
                            çok güzel bir yorum sadece katılıyorum.hemde alkışlayarak

Yorum

• Anteplinin attığı çalım yüzünden Quaresma ve Necip birbirine bir girdi Q7 sakatlandı
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• adanademirspora yenilmiştik bi ara, o rezillik geldi aklıma nedense..

Yorum

Yükleniyor...
                                X