Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gaziantep B.B. 3 oyuncusunu dinlendirmiş bu maçta. Ligde Bolusporla oynayacaklarmış.
    gülmek istemiyorum başımıza gelmesin diye ama hakatten güleceğim
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Adamlar golünü 27. dakikada atmış

(UEFA)

Yorum

• yahu bu adamın açıklaması yokmu halen?
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yahu bu adamın açıklaması yokmu halen?
          "Her geçen gün iyiye gitmesi.."

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, yaptığı açıklamada, takımının her geçen gün iyiye gitmesi gerekirken daha kötüye gittiğini söyledi.

Son maçlarda yaptıkları gibi bu maçta da rakibe pozisyonlar verdiklerinden yakınan Schuster, şunları kaydetti:
          ''Kaleye fazla gitmiyoruz. Son maçlarda en büyük eksikliğimiz bu.
          Gol atamadığımız için sıkıntılar yaşıyoruz. Bu da bizi ele veriyor. Beşiktaş'ın bütün tarihini bilmiyorum. Zaman zaman böyle dönemleri olmuştur. Bende o dönemlerinden birine denk geldim. İkinci lig takımları birinci lig takımlarını dünyanın her yerinde yenebiliyor. Benim düşündüğüm noktada rakip kaleye çok rahat girmemiz herhalde futbolcuların üzerinde ikinci yarı daha iyi yaparız diye bir düşünce doğurdu. Gol atamadık. Bugün de bu sorunlardan birini yaşadık. Bu maçta oynamayan sadece iki futbolcu vardı. Bunlardan daha önemlisi takımın her geçen gün iyiye gitmesi gerekirken daha kötüye gidiyor olması. Son maça bakarsanız daha kötüye gittiğini görürsünüz. Ama bunu çözeceğiz, çözmek zorundayız.''

Beşiktaşlı futbolculardan Cenk ve Holosko da rakibi küçümsemediklerini, pozisyonlar ürettiklerini, yenilgi için üzgün olduklarını söylediler.
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• q7 miz oynamıyor diyip duruyorlardı bu maç oynamış lo

(UEFA)

Yorum

• Bize laf atmamış budefa inanılır gibi değil sayın seyirciler . şuan şok oldum yüzümü yıkamaya gidiyorum
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Şuster kalmalı kesinlikle.

Yorum

• TŰPCŰGŰL űn sucu neee...

Yorum

• shuster guti ni kenara cek cok yer kapliyo

Yorum

• şuster takımda kalmalı,reykart gitti zaten

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gitsin ya kaos güzeldir. Şimdi onların başına yılmaz vural gelirse süper olur ççç
                        Yok Be, Ertugrul saglami isterler hemen
                        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Sanki mac yapmdan grubu garantiledik

TFF bize özel izin cikarmalai gerek yok mac oynamaya dinleniriz biraz
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• besiktasin bugun yenilmesi gercekten cok super oldu , ikinci devrede ankaragucu maci sonrasi hafta ici besiktasa inonude oynicaz o maca yedek kadroya cikip hafta sonunda kadikoyu ciftlige cevircezzzz..
                            14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Bence kupayı da hafiften ciddiye almakta fayda var. Gelecek ay oynayacağımız Gaziantep BB maçına aşırı revizyonla çıkmamalıyız.
                              Bu şekilde bir kadro nasıl etki yapar bilemem. Ya rezalet top oynarız ya da forma şansı bulmayan oyuncular gaza gelip fena dağıtır...

Tolga
                              Tayfun-Mustafa-Giray-Ferhat
                              Burak-Zafer-Ceyhun-Barış-Sezer
                              Umut
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 8taş yenilmedi, Gaziantep Belediyespor yendi. Lütfen sahada ter döken, emek veren kardeşlerimize saygı duyalım.
                                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Yükleniyor...
                                X