Bu sene de almaliyiz kupayi.Cok avantajli duruma geldik daha mac oynamadan grupta.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor
Daraltma
X
-
Bence grup cok zor bir hal aldi, zira bu üc puan alan takimlarin özgüveni artti ve bize karsi ayri bir motivasyonla oynayacaklardir diye düsünüyorum.
Isin güzel yani son mac bejeke ile, ama o maca kadar garantilemis olurmuyuz oda ayri bir soru.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
biz lider oluruz...konya torku,gaziantep belediye ve 8jk gibi denk güçlü takımlar birbiriyle kapışır..ama bu üçlü arasında 8jk bi adım önde gibi geldi bana çünkü q7leri var'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha beter olsunlaaar.
Şusterin açıklamayı merakla bekliyorum vallaa"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
o değil de gruplar çekildiği zaman bir platformda tortu şeker ile trabzonspor el ele çıkar. ya üst tura, ya turnuvanın dışına yazmıştım. tamamen kaynak totomdu. olursa gülerim.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok zorlu guruba düştük, Türkiye'nin tek ofansif futbol oynayan takımı bjkyı yenen Gaziantep Belediye var, Konya Torku var. İşimiz zorTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum