Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eger futbolcularimizi yoracaksa vs lig maclarinda
    kupa maclarina yedek agirlikli cikalim
    hepsi yedek degil ama rotasyon yapilmali bol bol
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Manisaspor'a bir haller olmuş.

dogal GAZ bitti usta ondandir

hadi kocum , hadi aslanimla en fazla 3 mc kazanilirdi , oyle de oldu,

bu isten zararli cikan biz olduk o da ayri mesele

Yorum

• - Kalede Tolga Hariç Diğer Yedek arkadaşlar Oynayabilirler...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Manisanın yenilmesi işi iyice kolaylaştırdı. Gaziantep belediye de bjk yı yenebilir ya da zorlayabilir söyliyeyim..
          Şenol Hocam kadro konusunu düşünür merak etmeyin.. Maç eksiği olan oyuncuları oynatmak yedeklerin ihtiyaç halinde hazır olması için çok önemli...
          Ama bence maç oynamak kendine iyi bakan oyuncuyu negatif etkilemez.. Tam tersine dayanıklılığını arttırır..
          O yüzden yıldızlarla çıksak bile çok bir şey fark etmez..
          Yalnız bjk maçı ikinci yarıdaki fener maçından önceki hafta içi. Bunların hepsini hesaba katmak lazım..
          20+10+20+11 = 61
          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Avrupanin cogu Üst Liglerinde oyuncular 40-60 Mac arasi oynuyorda bisey olmuyor bizimkiler 4-5 mac fazla oynucaklar diye ligte yorulcaksalar o zaman direkt havlu atalim.Kupa maclarida önemli cok para var sonunda.Cikartirsin kemik kadroyu arasina serpersin 2-3 yedek veya garantilediysen daha fazla olur biter.Senol Hocada yolunu bulur.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• - Şu Ahmet Sarı ve Bazı Gençleride Kazansak Müthiş Olur aslında...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Tamamen yedeklerle oynamak da neyin nesi. Grup sistemi olduğundan beri ilk defa geçen sene çıktık gruplardan. Güçsüz gördüğünüz takımlar çok önemsiyor bu kupayı. O yüzden ikinci bir Adanademirspor maçı faciası yaşamayalım kupada. Hadi grupta Beşiktaş olmasaydı olabilirdi yedeklerle başlamak.

Lige de kupaya da aynı ciddiyetle çıkmak lazım. Bunun cezasını bize ligde Manisa kesmişti.

Ben yedeklerle çıkma olayına karşıyım. Yorgunluk da işin bahanesi. Premier Ligde adamlar 3 günde bir maç yapıyor. Biz de hemen hemen ayda 1 kupa maçı oynayacağız.

Ayrıca kupa sisteminin değişmesi lazım. Kupanın çekiciliği olmalı. Seribaşı olaylarına hiç girmiyorum bile.

Yorum

• Kupa maçlarında yedek ağırlıklı kadroyla çıkmak bize zarar getirmez. Bizim yedeklerimiz Konya Şeker'i yenemeyecek mi yani?

Hafife alma olayı değil, bizim yedeklerimiz de kaliteli, ayrıca şans bulunca kendilerini göstermek isteyeceklerdir, oysa as kadrodaki oyuncuların çoğu bu maçı angarya olarak görecektir. Misal geçen sezon Alan Hugo Broos döneminde yaşadığı travmayı kupadaki performansıyla aşmıştı.

Ben Tolga, Tayfun, Zafer, Papy ve Hasan Ahmet'in kendilerine verilecek şansı değerlendireceğini düşünüyorum.
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kupa maçlarında yedek ağırlıklı kadroyla çıkmak bize zarar getirmez. Bizim yedeklerimiz Konya Şeker'i yenemeyecek mi yani?

Hafife alma olayı değil, bizim yedeklerimiz de kaliteli, ayrıca şans bulunca kendilerini göstermek isteyeceklerdir, oysa as kadrodaki oyuncuların çoğu bu maçı angarya olarak görecektir. Misal geçen sezon Alan Hugo Broos döneminde yaşadığı travmayı kupadaki performansıyla aşmıştı.

Ben Tolga, Tayfun, Zafer, Papy ve Hasan Ahmet'in kendilerine verilecek şansı değerlendireceğini düşünüyorum.
                    Katılıyorum.Tolga,Tayfun,Papy,Hasan Ahmet 'e şans verilebilir

Yorum

• bjk gaziantep belediye spora yenildi

Yorum

• liderlik garanti oldu maç yapmadan..
                        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Daha beter olsunlaaar.
                          Şusterin açıklamayı merakla bekliyorum vallaa
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu skor çok iyi oldu. İki Süper Lig rakibizde kaybetti, bu bize avantaj sağlar. Oyuncularımız da hiç bir takımı hafife almamak gerektiğini anlamıştır.

Yorum

• Manisa dün yenseydi çıkabilirdi bizle gruptan hala da şansları eşit Beşiktaş ile bence.
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• beşiktaş tam kadro olarak çıktığı maçta eksik bir belediye ye yenildi daha söylenecek hiçbirşey yok bence

Yorum

Yükleniyor...
                                X