Takım iyiyse zaten iki kulvarda da sonuna kadar gider..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu kupayıda önemsiyorum. İlk 11 oyuncularımızın arasına 2 şer 3 er yedek oyunculardan koyarak bu kupadada final oynarız. Bu oyuncular en az şans bulanlar olursa daha iyi olur..
O zaman bizim gerçek 11'imiz de şampiyon olur, çünkü mücadele edilen takımlar farklı değil nede olsa !!!
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu kupayıda önemsiyorum. İlk 11 oyuncularımızın arasına 2 şer 3 er yedek oyunculardan koyarak bu kupadada final oynarız. Bu oyuncular en az şans bulanlar olursa daha iyi olur..
Yorum
-
Selçuk ,Colman,Serkan,Onur hariç diğerleri as kadro çıkabilir,bu dörtlüyü yedeklerle çıkalım yeter2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
Bu kupada uygulama oncek senelerde oldugu gibi olacaksa sacmalamayi biraksinlar derim. Gruplarda 1. ve 2. siradaki takimlar diger gruplarin 1. ve 2. siradaki takimlarla 2 ayakli ceyrek final maclarina cikmalari lazim diye dusunuyorum. Onceki senelerde atiyorum fb 1. antalya ayni grupta 2. olmustu, ceyrek final eslesmesinde gene birbirlerine dusmuslerdi. Hatta hatta gruplarinda 1. sirayi alan takimlar ceyrek finalde birbirleriyle eslesmisti!!! 1. olmanin paradan ote bir anlami yok demek. Bence A grubunun 1.si B grubunun 2.si ile eslesmesi gerekir vs.vs. Ama bizim buyuklerimiz sanirim bu isleri herkesten iyi biliyordur bu yuzden en iyisi bosverelim...Haaa, birde final macininin stadini ve sehrini onceden belli ederlerse gecen seneki gibi supheli vakalari ortadan kaldirmis olurlar, benden oneri...Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar kolay yani ?
O zaman bizim gerçek 11'imiz de şampiyon olur, çünkü mücadele edilen takımlar farklı değil nede olsa !!!Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok daha nelerKadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Türkiye Kupası sonuna kadar gitmenin zor olduğu bir kupa değil.
Tolga Zengin,Ferhat,Giray,Yumlu,Cora,Papy,Sezer,Barış,Ya ttara,Alanzinho,Hasan Ahmet Sarı,Ceyhun,Rasimcan vb bir kadroyla en azından grup kısmını aşmak hayli mümkün. Çeyrek finalde karşınıza çıkacak takımı da böyle bir kadro ile elemek çok zor değil. Bu tarz bi kadro belki kupayı kazanamaz ama en azından yarı finale kadar takımı zorlamadan taşır diye düşünüyorum.
Böyle bir ekiple çıkarsanız yedek görünen futbolcular daha hazır olurular, yorgunluk adı verilen saçma bahane ortadan kalkar. Bu maçlarda sergilenecek iyi performanslar forma rekabetine olumlu katkıda bulunur.
Ama gidip de gruptak Konya Şeker, Antep belediye maçlarına egemen, colman,selçuk,jaja,umut ile başlarsanız bu bence açgözlülüktür. gereksizdir.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok daha nelerMario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFikrini söyleseydinde bilseydik hocam..Neden yok daha neler..
Yorum
-
1.maç
------------Tolga---------
Tayfun--Giray--Mustafa--Cale
-------Colman--Papy-----
Yattara---Alanzinho----Engin
------------Umut------------
2. maç..
---------------Tolga------------
Tayfun--Glowacki--Egemen--Ferhat
-----------Selçuk--Barış----------
Burak-----------Zafer---------Jaja
---------------Teo---------------
3.maç
--------------Tolga-------------
Serkan--Glowacki--Mustafa--Ferhat
-----------Ceyhun--Zafer--------
Yattara---------Jaja---------Engin
---------------Hasan-------------
Ve bunun türevleri..Kupada çok rahat final oynar. Oyuncuların hepsi rotasyona girer. Hiç bişeyde olmaz..Bu kadar büyütmeyelim şu kupayı..Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
Yorum