Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Manisaspor'a bir haller olmuş.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Kadromuzda foma giymeyenlere "şans verme" anlamında iyi bir ortam.. Ben bazı dostlarım gibi "kupayı istemiyor" değilim.. Şans verilen oyuncularımız perfomanslarını sergilerlerse alırız belki de belli olmaz..
      Ayrıca "oynamadığı için şans isteyen" ve belki de bu şansı iyi kullanacak bir kaç oyuncu olabilir..
      Tabii bir de merak ettiğimiz zafer, papy , hasan ahmet de oynarsa güzel olur..
      Başarısız da olsalar tecrübe kazanmış olurlar..
      20+10+20+11 = 61
      2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• kesinlikle fatty pappy ve zafer yelen in denenmesinden yanayım bu maçlarda.

bende çok mühim görmsemde türkiye kupasını bu sene için bence şanol güneş asla böyle düşünmüyor bu sene darbe yi tam anlamıyla yapacaktır hem lig hem türkiye kupasını almak için sonuna kadar bastıracak

Yorum

• Zafer Yelen'e 1 dakika olsun bi sans verilsin
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Manisaspor konya şekert e kaybetti ...
            Bizde manisaya kaybetmiştik..
            Demekki neymiş..
            Bir daha keşke dememek için her maça çok ciddi şekilde hazırlanmalıyız...
            manisa maçını kazanmış olsak 4 puandı fark
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Açık ve net söyleyeyim.
              Bu kupayı bu sene hiç ama hiç önemsemiyorum nerdeyse.
              Tamamen kendimi Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğuna odakladım.

Ancak, bu kupanın faydasını da yok sayamam.
              İhtiyacımız olan gerçek bir Rezerv Lig gibi değerlendirebiliriz Türkiye Kupasını.

Hem maç temposu içinde fazla görev alamayan futbolcularımızı hazır tutmuş oluruz hem de takımın toplam kalitesini arttırmış oluruz.

Şöyle ki;

Kalede Tolga ve Bora

Defansta Tayfun, Giray, Mustafa, Ferhat

Orta sahada Sezer, Barış, Ceyhun, Zafer Yelen ve hatta Faty Papy

İlerde, Yattara, Alanzinho, Hasan Ahmet Sarı.

Bol bol oynasınlar.

Çok da para kazandırırlar emin olun.
              Bu kadroyla bu gruptan çıkarız. Mühim olan Şenol hoca bu kadroyla çıkabilecek mi?
              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• bu sene kupayı alan direk uefa gruplarına kalıyor diye bişey duydum arkadşlar. önemsemiyoruz diyosunuz ama fazla kupa göz çıkarmaz

Yorum

• yedek ağırlıklı ve genç kadro ile maçlara çıkılmalı..öncelik lig bence...türkiye kupasına fazla ihtiyaç duyulduğunu sanmıyorum
                  coolman COLMAN....

Yorum

• Kupayı sallayamayız.
                    Ayrıca Trabzonsporun zamanında hem şampiyonluk hem başbakanlık hemde Cumhur başkanlığı kupalarını tek sezonda kazandığı günleri hatırlayın.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Türkiye Kupası'nı Yedek ağırlıklı kadro götürür..Zorlandığımız anda sağlam tayfayı süreriz sahaya iş hallolur

(UEFA)

Yorum

• Doğru, güzel ve akılcı bir yaklaşım. Kaldı ki şurada ismi geçen futbolculardan kurulacak kadro bile kupayı kaldırır.

Destekliyorum.

İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Açık ve net söyleyeyim.
                        Bu kupayı bu sene hiç ama hiç önemsemiyorum nerdeyse.
                        Tamamen kendimi Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğuna odakladım.

Ancak, bu kupanın faydasını da yok sayamam.
                        İhtiyacımız olan gerçek bir Rezerv Lig gibi değerlendirebiliriz Türkiye Kupasını.

Hem maç temposu içinde fazla görev alamayan futbolcularımızı hazır tutmuş oluruz hem de takımın toplam kalitesini arttırmış oluruz.

Şöyle ki;

Kalede Tolga ve Bora

Defansta Tayfun, Giray, Mustafa, Ferhat

Orta sahada Sezer, Barış, Ceyhun, Zafer Yelen ve hatta Faty Papy

İlerde, Yattara, Alanzinho, Hasan Ahmet Sarı.

Bol bol oynasınlar.

Çok da para kazandırırlar emin olun.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• geçen sene bu hafta kaçınıydık birisi yazabilir mi ?
                          Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                          Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• 18 puanla 6. sıradaydık.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Cihan'a katılıyorum bu sene asıl hedef Lig şampiyonluğu olmalı kupada oynayaman futbolcuları oynatıp lige hazır tutmak gerek zira lig uzun maraton kime ne zaman şans geleceği hiç belli olmaz.
                              Bordomavi.net

Yorum

• Ben bu kupayıda önemsiyorum. İlk 11 oyuncularımızın arasına 2 şer 3 er yedek oyunculardan koyarak bu kupadada final oynarız. Bu oyuncular en az şans bulanlar olursa daha iyi olur..
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Yükleniyor...
                                X