Besiktas ve Manisa'nin ilk maclarda yenilmeleri ve birbirleriyle mac yapacak olmalarindan dolayi eger ilk 2 maci alirsak gruptan rahat rahat cikariz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor
Daraltma
X
-
şeker--trabzon maçı nasıl olurda böyle küçk bir stadyuma verilir anlamak mümkün değil..o stad selcuk üniversiteliye yetmez..Çaykaralı , Kazım Koyuncu , Konya'da yaşayan Trabzonlu Spor Muhabiri. www.twitter.com/fatihhseker
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. maçlar 22 aralık ta oynanıcak.
doğum günümde trabzonspor um bana güzel bir hediye vericek inşallahUfacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
-
Maç Salı günü oynanacak.
Antep Bld kötü bir takım değil.
Zafer Yelen'in en azından bu maçta şans bulmasını umuyorum.
Şakası yok, ciddiye almalıyız.
Süpriz yaşamayalım.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Zafer YELEN'in oynamasını bekliyorum açıkcaı bugün.
TRABZONSPOR: Tolga, Barış, Mustafa, Giray, Ferhat, Ceyhun, Serkan, Sezer, Engin, Burak, Umut
TEKNİK DİRTEKTÖR: Şenol Güneş
GAZİANTEP BELEDİYE: Fırat, Ferit, Osman, Ali, Hakan, Erkam, Eren, Ramazan, Ahmet Devret,Uğur Tülümen, Serdar Deliktaş
TEKNİK DİREKTÖR: Erol AzgınLiverpool FC Trabzonspor
Steven Gerrard
Yorum
-
bjk maçında brozek kardeşler oynasın, fb maçı eğer şampiyon olacaksak bu yolda aşacağımız ''en büyük engel'' bence. as oyuncuları 90 dk oynatmaya gerek yok, geçen sene hedef kupaydı aldık bu sene hedef lig kupası, sezon sonundada onu alacağız !"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum