Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye K. B Grubu| Trabzonspor, Beşiktaş, Manisaspor, Gaziantep BB., K. T. Şekerspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bu sene kupa şampiyonluğundan ziyade lig şampıyonluğunu istiyorum. Hepimizin istediği gibi

Zaten kupayı 7'k bitirdik

Yorum

• İlk olarak uzungollee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      süper kupayıda paf takımla oynayalım

rakip bursaspor olursa neden olmasın...
      TRABZONSPOR
      iyi ki varsın Eren Bülbül...
      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        biz oyunumuzu oynayalım 2 kupayı müzemize götürürüz...yeter ki takım inansın.taraftar inansın...
        hadi bakalim..
        Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
        irkciliga hayir bursa
        Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• Önemli olan Süper Kupa. Sonuçta en büyük kupa o..
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beşiktaş maçı formalite maçı olur.O önemli değil de Hikmet var grupta.

Gel Hikmet gel.
            eze eze yenelim şu manisayı özellikle Ömer Aysan'ın kanadından
            Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Grupta bjk
              sonra gs
              yarı finalde bursa
              finalde fener

ne güzel olurdu yaa

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alındın galiba ama net konuşmayı, duygusal bakmamayı severim İlhancım .
                Genel bazda bakacak olursan 3. Büyük şehirin 10 senedir dişe dokunur bir takımının olmaması takımlarının sadece isimleriyle yaşaması olayı gayet net çıkartıyor, umarım değişir durum ama bence boyle, izmirli trabzonsporluları tabiki ayrı tutuyorum. Staddaki taraftardan bahsetmiyorum, izmirliden(sanayisi,belediyesi, AŞ'leri vsvs) bahsettiğimide anlamış olman lazım
                Lütfen alınma ama gerçek bu. ayrıca herhangi bir maç hakkında yorumlarımı değiştirdiğimide hatırlamıyorum.

Bak eğer şöyle bir şey söylemiş olsan "İzmir'in godomanları(sanayicisi, iş adamları vs. vs.) futboldan anlamaz, yatırım yapmaz" herkes burada sana katılırdı hocam. Ama öyle bir şey yazdın ki, İzmir'de takımına her zaman sahip çıkan Karşıyaka, Göztepe gibi camiaları küçümsedin resmen.

Amatöre düştüğünde bilet rekoru kırmıştı Göz Göz taraftarı, küme düşerken deplasmanlara, stadlara gider Kaf Kaf taraftarı...

Futbolu belki FourFourTwo yazarları kadar bilmezler ama futbolu herkesten çok severler.

İzmir halkı futbola düşkündür, aşırı derecede sever.

*

Ksk-Bursa münasebetini belki duymadınız. Eskiden beri bir düşmanlık var. Her iki taraftanda kaynaklanan. Maçta tribünler tıklım tıklım olur. Sahada oynanan oyun sahada kalsın. Ksk taraftarının psikolojik olarak baskını göreceğiz hep beraber.

Ben bizzat 2003 ya da 2004 yılıydı sanırım yaşadım. Ksk-Bursa maçındaydım. Çok iyi bilirim o atmosferi.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ben açık açık Karşıyaka'yı daha fazla destekliyorum Trabzonspor'dan kupada. Hatta kimse kızmasın ama hemencecik elenip gitmemizi istiyorum kupadan. İkinci yarıda bir dünya deplasman derbisi oynayacağız aralara sıkışacak saçma sapan kupa maçlarına tahamülümüz yok bence. Kadromuz da öyle geniş falan değil.
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bak eğer şöyle bir şey söylemiş olsan "İzmir'in godomanları(sanayicisi, iş adamları vs. vs.) futboldan anlamaz, yatırım yapmaz" herkes burada sana katılırdı hocam. Ama öyle bir şey yazdın ki, İzmir'de takımına her zaman sahip çıkan Karşıyaka, Göztepe gibi camiaları küçümsedin resmen.

Amatöre düştüğünde bilet rekoru kırmıştı Göz Göz taraftarı, küme düşerken deplasmanlara, stadlara gider Kaf Kaf taraftarı...

Futbolu belki FourFourTwo yazarları kadar bilmezler ama futbolu herkesten çok severler.

İzmir halkı futbola düşkündür, aşırı derecede sever.

*

Ksk-Bursa münasebetini belki duymadınız. Eskiden beri bir düşmanlık var. Her iki taraftanda kaynaklanan. Maçta tribünler tıklım tıklım olur. Sahada oynanan oyun sahada kalsın. Ksk taraftarının psikolojik olarak baskını göreceğiz hep beraber.

Ben bizzat 2003 ya da 2004 yılıydı sanırım yaşadım. Ksk-Bursa maçındaydım. Çok iyi bilirim o atmosferi.
                    Özür. . .
                    Mesajı fazla kısaltınca tam anlatılmak istenen anlatılamayabiliyor. Özetlemem gerekirse takıma destek yok,zayıf. Bursa normal yada normale yakın bir gününde rahat yener, Kayseri gibi gezmeye giderse başka tabi.
                    En son Vkgz tarafından düzenlendi; 29.10.2010, 14:36.
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben açık açık Karşıyaka'yı daha fazla destekliyorum Trabzonspor'dan kupada. Hatta kimse kızmasın ama hemencecik elenip gitmemizi istiyorum kupadan. İkinci yarıda bir dünya deplasman derbisi oynayacağız aralara sıkışacak saçma sapan kupa maçlarına tahamülümüz yok bence. Kadromuz da öyle geniş falan değil.

Türkiye kupasına saçma sapan denmesi doğru değil.ligde başarılı olamazsan bile seni uefa'ya taşıyor.büyük takımsan 2-3 kulvarda yarışmak gerekiyor tek lig kupasına odaklanmak doğru değil
                      TRABZONSPOR
                      iyi ki varsın Eren Bülbül...
                      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İnş. bu yıl da Türkiye kupasını alırız.
                        yolumuz, şansımız açık olsun...
                        TRABZONSPOR

Yorum

• En zor grup sanırım..

Bu sene kupada bayağı zorlanacağız..
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Gecen sene Galatasaray vardı Kupayı almıstık =)
                            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkiye kupasına saçma sapan denmesi doğru değil.ligde başarılı olamazsan bile seni uefa'ya taşıyor.büyük takımsan 2-3 kulvarda yarışmak gerekiyor tek lig kupasına odaklanmak doğru değil
                              Uefa'ya taşınmak için Türkiye kupasına muhtaç olan takımlara büyük takım denmiyor bence eğer başarıya odaklı bir büyüklükten bahsediyorsak. Ben şahsen önemsemiyorum, ha önemsemiyorum derken son 3 kupa finalimizde de urfasından, ankarasına kalktım gittim ancak ligde iddialıyken ve zorlu bir fikstür ile muhatap iken, e şampiyonluk şansın da varken sakatlık, ceza artı yorgunluk getirecek bu maçları önemsemiyorum.

En nihayetinde şahsi fikrim. Bence süper ligde hedeflerin varsa, ve hedeflerine ulaşma noktasında çok da rahat değilsen gereksiz.
                              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Bence zor grup degil.Ben gruptan çıkıcagımıza inanıyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X