Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 36.Hafta | Bodrumspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Buna bende değindim zaman zaman
    kadro iyi değil anladıkta 16. da değil netice de
    hoca katkısı sıfır takıma
    bence Şenol Güneş kalsa şu andan bir tık daha iyi olabilirdi
    Fatih tekke hiç bir şey katamadı
    bence zaten katabilecek bilgi birikip kapasite hiçbiri yok
    futbolculuk döneminin hatırına işte

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih Tekke : Geldiğimiz günden bu yana baktığımız da daha iyi durumdayız.
      Sesli güldüm
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Şu samsunu yenin bari..
        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Yeni sezonda bu kafayla giderse hoca falan kalmaz zaten. Burda boşuna yazıp çiziyoruz. Bir 5 maç böyle oynatsın Fatih de tarihin tozlu sayfalarında en kötü teknik direktörlerden biri olarak yerini alacak zaten. Ekstra bi çaba yapmasına gerek yok bu kafayla o yolda ilerliyor zaten
          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• haftaya pazar günü samsun'u yenemezse fatih ile vedalaşmak lazım. ilk maç trabzon kümeye diye bağırmıştı bunlar. şimdi 3. olmak için maçı kazanmaları lazım. elimize güzel fırsat geçti. oyuncuları hafta içi motive et adam gibi oynayın.
            En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 19.05.2025, 00:22.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              haftaya pazar günü samsun'u yenemezse fatih ile vedalaşmak lazım. ilk maç trabzon kümeye diye bağırmıştı bunlar. şimdi 3. olmak için maçı kazanmaları lazım. elimize güzel fırsat geçti. oyuncuları hafta içi motive et adam gibi oynayın.
              fatih tekke mi takımı motive edecek güldürmeyin adamı
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fatih tekke mi takımı motive edecek güldürmeyin adamı
                samsun maçını kaybederse fatih o görevde zor kalır biraz.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bugün oynanan mactan sonra bazilari yine, lige girdigimiz ruh Hastasini bugünle karsilastiriyor. Bu takimin mimari kendileri olur, unutmussaniz hatirlatalim!!!

Bugüne gelince, Fatih Tekke´nin bu kafayla basarili olmasi zor. Eger yaz transfer döneminde kritik noktalar dogru doldurulmazsa, ligin basinda havlu atariz.

Yerli kafalarimiz bunlar iste. Trabzonspor´un bu lige damga vurmasi, ancak yabanci bir Hoca ile olur ama ona sabredebilecek ne bir Taraftar, ne de ona dogru kadroyu verebilecek bir Yönetim mevcut. Ha bunu saglamak icin öyle büyük paralarda harcamak zorunda degiliz. Ama bundan önceki yabanci Hocalarimizin birini Ruh Hastasi, digerini de köylü beceriksiz diye yolladik. O yüzden takintili Fatih Tekke´ye sabredeceksiniz
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Bugünkü maçın tek artısı Salih oldu.

Çok sevmeme rağmen Fatih hoca erken geldi, duygusal bir insan. Yönetim gitmezse Fatih hocayla zaten ters düşeceklerdir. Belki de hoca sezon sonu izin isteyip ayrılsa herkes için en iyisi olacak. Bu yönetim daha çook hoca ve futbolcu yer.
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Fatih Hoca ne yazık ki kendisine verilen fırsatı iyi değerlendiremedi. Eldeki kadrodan olağanüstü işler çıkarmasını beklemiyordum ama hiç değilse gelecek adına olumlu sinyaller verebilirdi...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kendisinden aman aman bir teknik direktörlük meziyeti beklemiyordum ama bu kadar sene hocalık yaptıktan sonra biraz olsun değişmiştir diye ummuştum ama halen daha bu kadar ''ben bilirimci'' tavrında olacağını en azından ummamıştım. Adam bildiğin kafayı yemiş gibi davranıyor saha içinde. Saha dışında da taraftarı aptal yerine koyuyor. Önce abdullah sonra bu... futbol artık sizin bildiğiniz gibi değil goygoyu. aynı laflar ama bu sefer ki kalbimizde en çok yer eden adam. Sahiden soruyorum bize bunu niye yapıyorsunuz? Kastınız mı var?
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Kendi egosuna yeniliyor fatih hocamız. Gelecek adına olumlu sinyaller vermedi veremedi.. maalesef görüşüm olumsuz.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kendi egosuna yeniliyor fatih hocamız. Gelecek adına olumlu sinyaller vermedi veremedi.. maalesef görüşüm olumsuz.

Depresif işte, asla başarılı olamazz

Yorum

• Fatih Tekke: "Geldiğimizden bu yana bizden kaynaklı olmayan, değiştiremeyeceğim şeyler var diyordum, diyorum. Değiştiremeyeceğim şeylerle ilgilenmediğimi tekrar söylüyorum."

Nedir bu değiştirilemez şeyler? Sikan'ı oynatmamak, Banza'yı kesmek, Ozan'ı baş tacı yapmak değiştirilebilir şeyler galiba.

Sizi bir şeyleri değiştirin diye göreve getiriyorlar. Başaramıyorsunuz ve savunmanız "Değitiremeyeceğim şeyler var" şeklinde... O zaman sizinle niçin çalışalım?

Değişmiyorsa, dönüştürün. Sağ açığı sol bekte, on nunarayı, çizgide, orta sahayı stoperde deniyorsunuz. Takım çorbaya dönüyor. Bunları iyi niyetli arayış olarak görelim, eyvallah. Sahada ucu açık, sınırsız bunca değişim yaşanırken; başarıya engel olan ne? İlgilenmiyorsan, taraftarın kafasını bulandırma.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tamam da katilamama durumlari yok ki, bu aksam sampiyon olacaklar ? her türlü 2 takim göndermiyor muyuz ?
                                Play-Off oynayacaklar diye düşünüyordum. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılıyorsa, o zaman biz ikinci olsak da katılıyoruz.
                                En son Gokhlayeh tarafından düzenlendi; 19.05.2025, 08:38.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X