İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 36.Hafta | Bodrumspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adamlarla hizli pas yapabilir mi yani bu adamlarla topu ayagimizda hizli cevirebilir miyiz, bilemiyorum hele de cihan ve de dragus.13 Vitor Hugo
Yorum
-
Olm Waka nin forvette ne işi var Sikan sakat mı? Forvet kim, yeniliyoruz sahada forvet yok. Avrupa biletini yakıyorsun seni şu maçtan sonra kovmayacak başkan en hafif tabirle saftır. En hafif tabir diyorum."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adamlarla hizli pas yapabilir mi yani bu adamlarla topu ayagimizda hizli cevirebilir miyiz, bilemiyorum hele de cihan ve de dragus.
milletin hocası küme düştü denilen, banka hesabı olmayan çocuklarla seri yaptı bir kaç hafta daha olsa bizi geçecek.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesahada forvet yok şuanda farkında mısınız. kibirli ruh hastası ne oynatıyor kendi de bilmiyor.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleludsramın pas efsane ya.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum