İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 36.Hafta | Bodrumspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
uğurcan
pedro- saviç- arda- bican
mustafa eskihellaç- mendy
zubkov- visca-wakame
sikan
şöyle bişey denerdim ben olsam.. yeni bişeyler denemek lazım en azından bir bölgede..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönümüzdeki sezon bizde olmayacak kimse son 3 maçta yedekte dahi olmamalıdır!!
kiralık banza ve gelecek sezon kadroda düşünülmeyen oyunculara süre verilmemeli
zaten kupa finaliyle birlikte hedef maç kalmadı, haliyle tekke hocamın günü kurtarma sıkıntısı olmadan ilk 11 ler ile maça çıkacağını düşünüyorumTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuğurcan
pedro- saviç- arda- bican
mustafa eskihellaç- mendy
zubkov- visca-wakame
sikan
şöyle bişey denerdim ben olsam.. yeni bişeyler denemek lazım en azından bir bölgede..TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönümüzdeki sezon bizde olmayacak kimse son 3 maçta yedekte dahi olmamalıdır!!
savic,okay,ozan,visca,waka,lunstram,serdar bunların tazminatını vermeye kalksan transfere para kalmaz.
o yüzden boşa hayal kurmayın daha barisic,teklic gelecek yabancı olarak.
Öyle bir boka battık ki bence yavas yavas bu bataklık bizi dibe çekecek. Hele hele elindeki malzemeden birşey çıkarmak yerine takımı keyfe keder oynatan , elindeki 6 milyonluk ve kariyer olarak bu yaşına rağmen kendisinin çok önünde olan bir oyuncu için eksikleri var deyip bu oyuncuyu neredeyse hiç profesyonel maça çıkmamış ali şahin ile kıyaslayan bir stajer ile boka batma hızımız tahminin çok üzerinde olabilir.
Dünyanın sayılı hocalarından morinho elinde bu kadar geniş kadro varken alt yapıdan stoper oynatıyor ama bizim pro stajer hocamız sikanın eksiği var diyor.
Senin kibirine tüküreyim. Seninde eksiğin var ama bizde hoca oldun ona ne diyeceksin?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu 3 maçta saviç visca vakayemeye süre vermek gereksiz , yeni sezonda bunlar olmayacakALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Fatih Tekke'nin baskın karakterler ile anlaşamamak gibi bir sorunu hep vardı.
Daha gençken takıma yeni çıktığında Ünal Karaman ile idmanda kavga etti, Milli takımda Fatih Terim ile Zenit'te Advocaat ile...
Sikan'ın da baskın bir karaktere sahip olma ihtimali beni korkutuyor.
Oynatmamasına başka bir açıklama getiremiyorum.
Mevcutlar o kadar kötü ki, hızlı düşünüp hızlı oynama konusunda Sikan ile karşılaştırabilecek toplasan 3-4 topçu çıkmaz bu takımdan.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke'nin baskın karakterler ile anlaşamamak gibi bir sorunu hep vardı.
Daha gençken takıma yeni çıktığında Ünal Karaman ile idmanda kavga etti, Milli takımda Fatih Terim ile Zenit'te Advocaat ile...
Sikan'ın da baskın bir karaktere sahip olma ihtimali beni korkutuyor.
Oynatmamasına başka bir açıklama getiremiyorum.
Mevcutlar o kadar kötü ki, hızlı düşünüp hızlı oynama konusunda Sikan ile karşılaştırabilecek toplasan 3-4 topçu çıkmaz bu takımdan.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Bizim için tek önemli maç vardı o da Kasımpaşa maçı. O maçı kazanıp o gazla içerde gs ile oynayacaktık. Bunu hiç sallamayıp ağırlığı final maçına verip onu da kaybedince her şeyi kaybettik. Bunu buradaki çoğu kişi gördü ama içerdekiler göremedi maalesef. Zaten aynı anda okay ozan lundstramı alan bir takımın da hocanın da bir şey görmesi mümkün değildir. Çok zor bir döneme girdik. Bu takımı bir süre izlememek insan sağlığı için çok daha iyi olacaktır.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
biz harbiden bokun içine battık. daha kiralık olup geri gelecek oyuncular var. takımdan gönderileceği söylenen oyuncuların sözleşmesi devam ediyor. bunlar sanki babasının hayrına paralarını almadan gidecekler. bu oyuncuların çoğu seneye de olacak bana göre. hepsini yollayıp yerine oyuncu alamazsın. öyle bir para yok. önümüzdeki seneden hiç bir beklentiniz olmasın bu senenin birebir kopyasını izleyeceğiz. kayseri ve samsun gibi sağlam transfer yasağı yememiz lazım. camia o zaman kenetlenip aklı başına gelir.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 16.05.2025, 16:17.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz harbiden bokun içine battık. daha kiralık olup geri gelecek oyuncular var. takımdan gönderileceği söylenen oyuncuların sözleşmesi devam ediyor. bunlar sanki babasının hayrına paralarını almadan gidecekler. bu oyuncuların çoğu seneye de olacak bana göre. hepsini yollayıp yerine oyuncu alamazsın. öyle bir para yok. önümüzdeki seneden hiç bir beklentiniz olmasın bu senenin birebir kopyasını izleyeceğiz.
visca,waka,okay,ozan,serdar,lunstram hadi serdar belki kiralık gider üstüne barisic,teklic. Belki unuttuğum takoz vardır.Bunların hepsi seneye bizde.
Biz burada u19 önemli derken g.tümüzden uydurmuyoruz.Kadro maliyetini düşürmenin tek yolu 2-3 bölgeyi u19 ile kapatmak.
Bu da fatihin yiyeceği halt değil.O nedenle bize geliştirici,bilgili,çok iyi taktil bilgisi olan,idman kalitesi yüksek,takımı fizik olarak üst düzeye taşıyacak bir isim şart,zorunluluk adına ne dersen de.
Ne apo,ne şenol nede fatih bu işi beceremezdi.Biz keyfimizden yabancı olsun Alman olsun demiyoruz. Takım fizik kalite,kondüsyon olarak leş atıyor. Bu teknik ekiple mi bu durum değişecek?
Tekrar ediyorum adam gibi bir hoca ile hem u19 kullanırız hemde bu kadrodan verim alırız.
Gerekirse çok az transfer yapsınlar ama mutlaka bir yabancı hoca alsınlar ve mümkünse alman olsun.
Diese ist die Profilseite des Trainers Marco Rose. Es werden unter anderem die Trainerstationen und seine Stationen als Spieler aufgelistet.
reçeteyi buraya bırakıyorum.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
ugurcan,pedro,batagov,mustafa,mendy,zupkov,sikan,banza
bana masal anlatmayın şu oyuncuları olan takım bu ligi her türlü 3.bitirirdi. Ama stajerle olmaz bu iş.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
u19daki çocukları alacaklar yukarı
u19 şampiyonluğu kaybedecek
çocuklar da rezil a takım içinde yitip gidecek
geçtiğimiz senelerde olduğu gibi 6lar 7ler havalarda uçuşacak
sıvayıp bitirecekler sezonuhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum