Seneye korkunç ezicekler Trabzonsporun olmayan parasını. Çok büyük batıracaklar bizi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 36.Hafta | Bodrumspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
yok be reis sadece lafini bu amacla soyledi bi yanlisi duzelttim. Yani yavas oyanayalim diye bir oyun felsefesi yok. Aksine hizli oynamayi dusunuyor. Elindeki kazmalar hizli oynayamaz diye yavas oyun benimsedi basin toplntilarinda buni soyluyordu onu belirttim. Haa iyi hocadir kotu hocadir artik ona birsey demiyorum. Salih malkocoglundan baska stoper oynatacak adam bulamadi miİlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş yeter savunma artik şu adami ya, Fatih Tekke den Trabzonspor a teknik direktör ooolmaaaz.
Yorum
-
Hocanın kupa finalinden sonras açıklaması.İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün rakipler puan kaybediyor kalan maçları kazansak 5. olacağız belki de ama milyonluk eşekler ligden düşecek takımı yenemiyor daha.
Bu sene böyle üç maç kaldı gerçi ligde de bir iddiamız kalmadı açıkçası. Bundan sonra zaten büyük ihtimalle daha az süre alan oyuncularıma zaman vereceğimi söylemiştim daha önceden. Gelecek senenin inşası için daha fazla çalışıp, gelecek sene ...( ゚д゚)
Yorum
-
Fatih hoca basın demeclerinde çok çelişkili konuşuyor.. bugün maç öncesi de bunların tam tersini söyledi..İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın kupa finalinden sonras açıklaması.
Bu sene böyle üç maç kaldı gerçi ligde de bir iddiamız kalmadı açıkçası. Bundan sonra zaten büyük ihtimalle daha az süre alan oyuncularıma zaman vereceğimi söylemiştim daha önceden. Gelecek senenin inşası için daha fazla çalışıp, gelecek sene ...Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
zubkov - mendy - salih - cihanİlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok be reis sadece lafini bu amacla soyledi bi yanlisi duzelttim. Yani yavas oyanayalim diye bir oyun felsefesi yok. Aksine hizli oynamayi dusunuyor. Elindeki kazmalar hizli oynayamaz diye yavas oyun benimsedi basin toplntilarinda buni soyluyordu onu belirttim. Haa iyi hocadir kotu hocadir artik ona birsey demiyorum. Salih malkocoglundan baska stoper oynatacak adam bulamadi mi
------sikan -draguş
taş gibi hızlı takım. yeter ki niyetin olsun.( ゚д゚)
Yorum
-
Ozan denen varlık en olmadık zamanda öyle bi gol yedirdiki zaten kırılgan takım anında maçtan düştü. Biz ne günah işledikte bu günleri yaşıyoruz diye soruyor insan kendi kendine. Abi bu kadar da olmaz dediğimiz ne varsa başımıza geldi yaşadık hepsini. Kongre kararı alınıp Trabzonsporun yeniden doğması gerekli. Başkandan başlayarak teknik direktör ve olduğu gibi yeniden yapılanma ile kadro kurulmalı. Biz bu şekilde devam edersek en büyük hatayı yapmış oluruz.
Yorum
-
En fazla şut çektiği maçmış bodrumun.
Müthiş.
Sikan meselesinden sonra orta sahada salihi oynatmak yerine kağnılarla 6-8 i meşgul etmeye devam etti.
Hoca hiç iyi değil gibi görünüyor.
Çok kötü bir furbol var sahada.
Gerçi buna futbol denir mi bilmem.
%68 topla oynayıp hiç birşey üretememek.
Avcı dönemi kepazeliklerini andırdı bana...
Yapma hoca...
Ardında kimse durmaz...
Yorum
-
Bu hocadan da bu başkandan da Trabzonspor’a olmaz.
Adam 10 yıldır yönetici kulüpte ama kulübü yönetme kabiliyeti yok.
Diğeri 10 yıldır hoca hala egolu ve kibirli adam yönetmeye çalışıyor.
Bu ekipten olmaz arkadaşlar maalesef..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
hoca daha 4 günlük planını uygulayamıyor, bir de uzun vadeli plandan konuşuyorİlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih hoca basın demeclerinde çok çelişkili konuşuyor.. bugün maç öncesi de bunların tam tersini söyledi..
( ゚д゚)
Yorum
-
geçen sefer de sordum bir cevap alamadım..
bizim takımın okay oynadığı ve oynamadıüı maçlardaki puan durumunu istatistik olarak paylaşacak biri var mıdır? merak ediyorum..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum