Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 36.Hafta | Bodrumspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seneye korkunç ezicekler Trabzonsporun olmayan parasını. Çok büyük batıracaklar bizi.
    "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeş yeter savunma artik şu adami ya, Fatih Tekke den Trabzonspor a teknik direktör ooolmaaaz.
      yok be reis sadece lafini bu amacla soyledi bi yanlisi duzelttim. Yani yavas oyanayalim diye bir oyun felsefesi yok. Aksine hizli oynamayi dusunuyor. Elindeki kazmalar hizli oynayamaz diye yavas oyun benimsedi basin toplntilarinda buni soyluyordu onu belirttim. Haa iyi hocadir kotu hocadir artik ona birsey demiyorum. Salih malkocoglundan baska stoper oynatacak adam bulamadi mi

Yorum

• Ne oynuyoruz biz ya yine çorba gibi takım.Hocam forvetimiz kim nedir bu rezillik.salih stoper oynuyorsa taha tepeyide forvete koy.iyice deli dana gibi hareket ediyorsun sende ne yaptıgını bilmiyorsun

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bütün rakipler puan kaybediyor kalan maçları kazansak 5. olacağız belki de ama milyonluk eşekler ligden düşecek takımı yenemiyor daha.
          Hocanın kupa finalinden sonras açıklaması.

Bu sene böyle üç maç kaldı gerçi ligde de bir iddiamız kalmadı açıkçası. Bundan sonra zaten büyük ihtimalle daha az süre alan oyuncularıma zaman vereceğimi söylemiştim daha önceden. Gelecek senenin inşası için daha fazla çalışıp, gelecek sene ...
          ( ゚д゚)

Yorum

• başakşehir puan kaybediyor, eyüpspor yeniliyor, göztepe berabere. gel gör ki sahada trabzonspor yok. ben baştan beri diyorum bunlar kasıtlı olarak avrupa'ya gitmek istemiyor. şu sonuçlar tesadüf değil.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocanın kupa finalinden sonras açıklaması.

Bu sene böyle üç maç kaldı gerçi ligde de bir iddiamız kalmadı açıkçası. Bundan sonra zaten büyük ihtimalle daha az süre alan oyuncularıma zaman vereceğimi söylemiştim daha önceden. Gelecek senenin inşası için daha fazla çalışıp, gelecek sene ...
              Fatih hoca basın demeclerinde çok çelişkili konuşuyor.. bugün maç öncesi de bunların tam tersini söyledi..
              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yok be reis sadece lafini bu amacla soyledi bi yanlisi duzelttim. Yani yavas oyanayalim diye bir oyun felsefesi yok. Aksine hizli oynamayi dusunuyor. Elindeki kazmalar hizli oynayamaz diye yavas oyun benimsedi basin toplntilarinda buni soyluyordu onu belirttim. Haa iyi hocadir kotu hocadir artik ona birsey demiyorum. Salih malkocoglundan baska stoper oynatacak adam bulamadi mi
                zubkov - mendy - salih - cihan
                ------sikan -draguş

taş gibi hızlı takım. yeter ki niyetin olsun.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Ozan denen varlık en olmadık zamanda öyle bi gol yedirdiki zaten kırılgan takım anında maçtan düştü. Biz ne günah işledikte bu günleri yaşıyoruz diye soruyor insan kendi kendine. Abi bu kadar da olmaz dediğimiz ne varsa başımıza geldi yaşadık hepsini. Kongre kararı alınıp Trabzonsporun yeniden doğması gerekli. Başkandan başlayarak teknik direktör ve olduğu gibi yeniden yapılanma ile kadro kurulmalı. Biz bu şekilde devam edersek en büyük hatayı yapmış oluruz.

Yorum

• En fazla şut çektiği maçmış bodrumun.
                    Müthiş.
                    Sikan meselesinden sonra orta sahada salihi oynatmak yerine kağnılarla 6-8 i meşgul etmeye devam etti.
                    Hoca hiç iyi değil gibi görünüyor.

Çok kötü bir furbol var sahada.
                    Gerçi buna futbol denir mi bilmem.

%68 topla oynayıp hiç birşey üretememek.
                    Avcı dönemi kepazeliklerini andırdı bana...

Yapma hoca...
                    Ardında kimse durmaz...

Yorum

• Bu hocadan da bu başkandan da Trabzonspor’a olmaz.

Adam 10 yıldır yönetici kulüpte ama kulübü yönetme kabiliyeti yok.

Diğeri 10 yıldır hoca hala egolu ve kibirli adam yönetmeye çalışıyor.

Bu ekipten olmaz arkadaşlar maalesef.
                      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih hoca basın demeclerinde çok çelişkili konuşuyor.. bugün maç öncesi de bunların tam tersini söyledi..
                        hoca daha 4 günlük planını uygulayamıyor, bir de uzun vadeli plandan konuşuyor
                        ( ゚д゚)

Yorum

• aha kurtarıcı olarak cihan çanak giriyor. fatih iyice mide bulandırmaya başladı.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• geçen sefer de sordum bir cevap alamadım..

bizim takımın okay oynadığı ve oynamadıüı maçlardaki puan durumunu istatistik olarak paylaşacak biri var mıdır? merak ediyorum..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• büyük hoca, draguşu aldı sikan yine yok. tony ilerde. İSTİFA
                              ( ゚д゚)

Yorum

• Santraforda kim oynayacak? 460'a mı geçtik?
                                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim