Bu cham da Avel gibi dolanıyor.Ozandan bile kötü
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 36.Hafta | Bodrumspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
kaleci ozan hariç oyunculara birşey diyemem.Takımın herhang bir dizilimi,oyun şablonu,oyun planı yok. Herkes kafasına göre oynuyor.
Hans Peter Brigel ile küme düşüyorduk az daha yemin ederim o bile bu işi stajerden iyi biliyordur.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
ya komik oluyorsun adamı savunacağım diye.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takim hizli oynayamaz yavas oynamak zorunda diye diyor. Gelecek sezon daha hizli oynucaz da diyor.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Kardeş yeter savunma artik şu adami ya, Fatih Tekke den Trabzonspor a teknik direktör ooolmaaaz.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takim hizli oynayamaz yavas oynamak zorunda diye diyor. Gelecek sezon daha hizli oynucaz da diyor.
Yorum
-
Hadi size bir fıkra anlatayım
Adamın biri hocaymış orta saha da ozan ve okay denen iki kağnıyla şampiyon olacağım demiş sonra buna inanmamışlar yeni hoca getirmişler o da demişki bu gönderdiğiniz hoca aptaldı ben akıllıyım sonrasında bir bakmışlar ki o da orta saha da ozan okay ı oynatıyor demişler ki bunu da gönderelim sonrasın da üst zeka bir hoca gelmiş ben üst beyinim demiş sonrası mı ?
Ozan okay
Güzel fıkra di mi
Yorum
-
Dakika 40 ara ara başka şeylerle ilgilenerek maçı izliyom yemin ederim ben okayı bu dakkaya kadar son anda kadrodan çıkarıldı falan sanıyordum o kadarki sahada yok..İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkayın içinden geçti adamTHE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalemizdeki arkadaşın kaleci olduğundan emin miyiz?
( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum