Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ali koç ve acun ılıcalı doğru söylüyor. futbolda kesinlikle bir yapı var. akşam ki maçta olanları görün. bu maç derbi öyle mi adama gülerler şu görüntülerden sonra. fetö taktiği ile rakibe her türlü ali cengiz oyunları uygula sonra da maçı kazan. her sene aynı taktiği yapıyorlar. metin öztürk maçtan sonra çıkmış türkiye'nin iki büyük camiası çarşamba günü karşılacak diye. adamlar resmen şamar oğlanına çevirdi bizimkileri. alttan alttan dalga geçiyorlar artık. kafayı fenerbahçe düşmalığı ile bozmuş galatasaray'ın köpeği olan kesim olduğu sürece bütün ülke ne derse haklıdır. bu leke daha kolay kolay kalkmaz kulübün üstünden. her galatasaray maçında bu son 2 senede yaşananlar hatırlanacak. gs denen sağ partilerin proje takımı ülkede böyle ali cengiz oyunları ile şampiyon oluyor.

yok miguzzi'ye taziye mesajları, yok efendim u19 takımına başarı dilemeler. hepsi trabzon şehrinin gazını alma üzerine kurulu. bu bile başlı başına fetö taktiği. istanbuldaki maçta yaşananları bizimkiler kendine yediriyorsa bu kulübün büyük takım falan olmadığı ortada artık.
    En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 12:48.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Boktan kasimpasa maçından sonra bile yazıklar olsun mesajı atıyorsun. Aynı pozisyonun daha beteri oldu çıkıp tek kelime etmiyor kimse. Ne paylaşım.be bir şey. O evladı niye var gitti ofsayt için. Ne oldu bitti yediler bizi. Kendi sahamızda. Çıkın iki laf edin 3 gun sonrası için alginyapin en kötü. Allah hepsinin belasını versin. Vasıfsız herifler.

Bazen Sevinç Bazen Keder
      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Dün takım sahada hakemin gazabına uğradı.. TV başındaki Trabzonspor taraftarı da beinsport un gazabına uğradı..

x de bir çok video var, maçtan çıkanların çektikleri videolar var..stada giden taraftarlar, gs taraftarının sesini bir veya iki defa duyduk diyorlar hepsi.. TV başında resmen TS taraftarına komplo kurulmuş gibi..

Evet taraftarımız çok iyi değil, onlarca grup var ve hepsi ayrı ayrı takılıyor.. yanına 10 kişi bulan grup kuruyor..İki hafta önce arkadaşlar ile gittiğimiz de yapılan tezahüratlardan rahatsızlık duyanlar olduğunu gördüm..sanki basketbol maçına gelmiş gibi sadece alkış ve yuhh tan ileri gidemiyoruz..

Ancak genelleme yapmak yanlış, gs'a sempati besleyenler yok değil ancak hâlâ anti İstanbul diyenler de var.. akşama kadar meydanda stad çevresinde,hatta stadda bile gs formalı kim varsa çoluk çocuk hepsine gereken tepkiyi verenler oldu..x de bir çok video var..

TS taraftarlarının içine sızmış gs taraftarı olanlar da azımsanmayacak kadar fazlaydı..bu da kulübü yönetenlerin ayıbı..
        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• 2010-2011 sezonunda kupada bjk 4 gün sonrasında Kadıköy deplasman maçı vardı Şenol Güneş inönüye rotasyon yaptı güya Kadıköy düşündü, kupadan elendi kadıköyde ikili averajı rakibine verdi. Dün akşam aklıma o maçlar geldi, kupayı kazanırız inşallah da tarih tekerrür etmez.

Yorum

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kesinlikle katılıyorum
            takım kötüyse kötü anladık
            yönetim beceriksiz anladık
            hoca zaten hiç hikaye okumasın kimse İstanbulspor kalibresi dışına çıkabilmekten çok uzak

peki bu seremoni ?
            forma isteyen çocuklar ?
            Gs formalı çocuğunu koluna takıp stada getirme aymazlığı ?

ben tribün yapamamaya çok takmadım
            hiç bir zaman da takmam
            avni Aker’in ıslığı uğultusu yeterdi
            ist deplasmanında zaten tribün de yaş ortalaması 40-50 civarı olan
            nevi şahsına münhasır bir tribündü Trabzon

ama hiç bu kadar küçüldüğümüzü hissetmedim

Trabzon şehri inanılmaz derece de itici gelmeye başladı
            inanın o stada gitmek dahi istemiyorum
            havaalanından direkt köye gidip işimi gücümü halledip dönüyorum
            Trabzon şehrinde benim gibi birini çeken hiç bir şey yok artık

Arap turistleri , Karadeniz Karadeniz diye deliren hayatında yeşil görmemiş yerli turistleri
            stadın önünde ne olduğunu anlamadığım hoptek mi artık neyse garip garip figürleri sergilemeye çalışan Trabzonlu gurbetçileri …
            bunları çeken bir şeyler olabilir
            ama beni çeken hiç bir şey yok artık Trabzon’da
            sorma gitsin...
            İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Boktan kasimpasa maçından sonra bile yazıklar olsun mesajı atıyorsun. Aynı pozisyonun daha beteri oldu çıkıp tek kelime etmiyor kimse. Ne paylaşım.be bir şey. O evladı niye var gitti ofsayt için. Ne oldu bitti yediler bizi. Kendi sahamızda. Çıkın iki laf edin 3 gun sonrası için alginyapin en kötü. Allah hepsinin belasını versin. Vasıfsız herifler.
            bunlar satilmis, yönetim komple gs köpekligi yapiyor baska bir sey degil... onlari kiyisindan kösesinden savunanin amk... her büyük maç öncesi diger takimlar passolig kisitlamasi getirir, son 1 yilda passosunu iptal edene bilet satmaz, bizimkiler hem onu yapmiyor hem tff logoluya serbest birakiyor, sonra içimizde bir sürü gizli gsli oluyor, hem de geçen sene fb maçinda benzer seyler olduktan sonra yerel basin bile yalandan bi daha böyle olmayacak sonraki maçlarda tedbir alinacak dedi nooldu simdi hesap soruyor mu hasan tuncel lîderligindeki yalaka yerel basin he ? topunun mk, Erdal Hos beyefendi de çiksin konussun yönetimi savunsun çok çalisiyorlar desin bizim salak yerine koysun Ulas Özdemir gibi... bunlarin anlasilan tek ortak noktasi Albayrak medyaci yâni has pelikanci olmalari... bunlardan kurtulmadikça bizden bir fuski olmaz bosuna afkurmasin kimse
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dün takım sahada hakemin gazabına uğradı.. TV başındaki Trabzonspor taraftarı da beinsport un gazabına uğradı..

x de bir çok video var, maçtan çıkanların çektikleri videolar var..stada giden taraftarlar, gs taraftarının sesini bir veya iki defa duyduk diyorlar hepsi.. TV başında resmen TS taraftarına komplo kurulmuş gibi..

Evet taraftarımız çok iyi değil, onlarca grup var ve hepsi ayrı ayrı takılıyor.. yanına 10 kişi bulan grup kuruyor..İki hafta önce arkadaşlar ile gittiğimiz de yapılan tezahüratlardan rahatsızlık duyanlar olduğunu gördüm..sanki basketbol maçına gelmiş gibi sadece alkış ve yuhh tan ileri gidemiyoruz..

Ancak genelleme yapmak yanlış, gs'a sempati besleyenler yok değil ancak hâlâ anti İstanbul diyenler de var.. akşama kadar meydanda stad çevresinde,hatta stadda bile gs formalı kim varsa çoluk çocuk hepsine gereken tepkiyi verenler oldu..x de bir çok video var..

TS taraftarlarının içine sızmış gs taraftarı olanlar da azımsanmayacak kadar fazlaydı..bu da kulübü yönetenlerin ayıbı..
              At linkleri aga biz de görelim... bence de bir mokluk vardi ama bizim taraftarin pasifligini degistirmiyor bu...
              forma isteyen çocugun yanindaki büyüklerine falan arkadakiler niye tepki göstermedi, hepsi tirsak... ya da conconcu
              içimizde gslilerin olmasi yönetimin bilet satis kisitlamasini yarim yamalak yapmasindan dolayi ztn... bunu da bilerek gsnin sampiyonluk turu sansi var diye talep olur ve bizimkilerin doldurmayacagi stadi onlar doldurur cebe biraz para girer diye yaptiklarindan adim gibi emînim... bunlarin topunun cani cehenneme hiçbiri adam diye dolasmasin ortalikta,,, bu baskanin ve yönetimin samimi Trabzonsporlu olduguna inananlar ya onlarin yalakasidir ya menfaatçidir ya da saftan da öte salaktir

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                At linkleri aga biz de görelim... bence de bir mokluk vardi ama bizim taraftarin pasifligini degistirmiyor bu...
                forma isteyen çocugun yanindaki büyüklerine falan arkadakiler niye tepki göstermedi, hepsi tirsak... ya da conconcu
                içimizde gslilerin olmasi yönetimin bilet satis kisitlamasini yarim yamalak yapmasindan dolayi ztn... bunu da bilerek gsnin sampiyonluk turu sansi var diye talep olur ve bizimkilerin doldurmayacagi stadi onlar doldurur cebe biraz para girer diye yaptiklarindan adim gibi emînim... bunlarin topunun cani cehenneme hiçbiri adam diye dolasmasin ortalikta,,, bu baskanin ve yönetimin samimi Trabzonsporlu olduguna inananlar ya onlarin yalakasidir ya menfaatçidir ya da saftan da öte salaktir
                Önceden Twitter dan video görsel ekleyebiliyordum.. şimdi sekmelerde gözükmüyor.. video olarak indirdim bu defa da video yükleyemedim sadece görsel yükleyebiliyorum

Ben kesinlikle yayıncı kuruluş ile ilgili mikrofon falan olayına takıldım.. anormal bir durum var.. yorumlar da bile stada gitmiş olanların yorumları var biz bu kadar duymadık diye..

Ha adamlar bizim taraftardan daha organize olmuş orası ayrı..

Bizim kulübün Passo lig saçmalığından dolayı TS taraftarları arasına girenlerden sadece biri bu gavat..farkedilirim diye korkudan güvenliklerin yanında duruyor sanırım

Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Hocayı rahat bırakın
                  Eleştirinizi insan gibi dile getirin
                  Taraftarlığınızı adam gibi yapın
                  Tepki göstereceğiniz yeri doğru belirleyin
                  Yoksa kenara çekilin, ses çıkarmayın
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Önceden Twitter dan video görsel ekleyebiliyordum.. şimdi sekmelerde gözükmüyor.. video olarak indirdim bu defa da video yükleyemedim sadece görsel yükleyebiliyorum

Ben kesinlikle yayıncı kuruluş ile ilgili mikrofon falan olayına takıldım.. anormal bir durum var.. yorumlar da bile stada gitmiş olanların yorumları var biz bu kadar duymadık diye..

Ha adamlar bizim taraftardan daha organize olmuş orası ayrı..

Bizim kulübün Passo lig saçmalığından dolayı TS taraftarları arasına girenlerden sadece biri bu gavat..farkedilirim diye korkudan güvenliklerin yanında duruyor sanırım

https://x.com/i/status/1921299406738936075
                    bizimkilerden yine ciliz isliklar, cidden çöp bizim tribün lami cimi yok... ha ama kesinlikle yayinda anormallik vardi bizim isliklar duyulmuyordu, hattâ fransa beinsports yayini genel olarak kisik olsa da misal bizimkilerin sesiyle gslilerin sesi hemen hemen ayni, golden önce kornerlerin birinde Ugurcan kurtaris yapiyor orada gsliler saldir malatasaray diye bagirinca bizimkiler yuhlamalari duyuluyor, oysa maçi Tr beinsporstan izledigimde hiç de öyle bir tepki yansimamisti yayina... bunlar az operasyon çocugu degil valla

bjk dep tribününün çok daha iyi performanslari oldu bizim stadda, yayina hiçbir zaman dünkü kadar yansimadi mg ordan anlasiliyor mokluk oldugu

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bizimkilerden yine ciliz isliklar, cidden çöp bizim tribün lami cimi yok... ha ama kesinlikle yayinda anormallik vardi bizim isliklar duyulmuyordu, hattâ fransa beinsports yayini genel olarak kisik olsa da misal bizimkilerin sesiyle gslilerin sesi hemen hemen ayni, golden önce kornerlerin birinde Ugurcan kurtaris yapiyor orada gsliler saldir malatasaray diye bagirinca bizimkiler yuhlamalari duyuluyor, oysa maçi Tr beinsporstan izledigimde hiç de öyle bir tepki yansimamisti yayina... bunlar az operasyon çocugu degil valla

bjk dep tribününün çok daha iyi performanslari oldu bizim stadda, yayina hiçbir zaman dünkü kadar yansimadi mg ordan anlasiliyor mokluk oldugu
                      Türkiye deki en zayıf taraftar biziz o bir gerçek..

Bunda taraftar gruplarının sayısının çok olması da bir etken.. Birbirlerini bile sevmiyorlar..

Virginia Woolf

Yorum

• Tribünler yine çok fazla eleştirilmiş. Dünkü maç özelinde yayıncı kuruluşun bir manipülasyonu olduğu çok açık ortada. Stada giden kime sorsanız Gs tribününün bariz bir üstünlüğü olmadığını söyler ama yayına yansıyan durum çok farklı olmuş. Muhtemelen deplasman tribününe yakın mikrofonların sesi yayına daha çok verilirken bizimkilerin olduğu mikrofonlar olabildiğince kısılmış. Dünkü maç özelinde bu durum geçerli tabi. Yoksa bizim tribünün rezalet bir halde olmasını savunmuyorum kesşnlikle. Bütün gruplar sesini sonuna kadar zorlayarak bağırıyor. Bu konuda hiçbirinin hakkını yiyemem ama 3'e bölündükleri için hiçbir etkileri olmuyor. Sadece kendi egolarını tatmin ediyorlar.

Grup lideri siyasilerce el üstünde tutuluyor. Gittiği her kapı açılıyor. Bakana, milletvekiline 1 telefonla ulaşıyor. Kulübün içine rahatça girebiliyor. Şampiyonluk kupasıyla futbolculardan çok fotoğrafı olan grup lideri var anasını satayım. Bedava aldığı kombineyi satıp köşeyi dönüyor. Grup lideri diye belediyede iş veriyorlar. Ve bence en önemlisi de şehirde, gençlerin gözünde sosyal statüsü yükseliyor. Abi abi diye peşlerinde dolanıyor herkes. Önce bu ayrıcalıkları bitireceksin. 10 kişi toplayan kendine grup lideriyim diyor. Niye? Bu saydığım ayrıcalıkları elde etmek için. Çok da umrundaydı Trabzonspor tribün kültürü. Statta bi tarafta 3 parçaya bölünmüş şekilde bunlar dururken hiçbir kârı olmayan adama "la kalkın ayağa da bağırın" demek kolaycılıktır. Bağırmaya niyeti olan adam bile "Hangi tarafa uyacağım amk" diyip yerine oturuyor. Ondan sonra münferitleri ayağa kaldıramıyoruz. Hadi ordan. Her zamanki gibi işin kolayına kaçılıyor.

Ulan birleşmesine beklediğimiz gruplar 20 senedir 61. dakikada yapılacak ortak bir şey bile belirleyemedi. Saysan 100 defa bir araya gelmişlerdir. Ya çay içip dağılıyorlar ya da pastayı bölüşüyorlar. Tribünlere dair düzelttikleri bir şey görmedim ben.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Uzun zamandır takip etmiyordum hiç şaşırmadık yine hüsran yine hüsran... Son kongrede bu yönetime ve başkana tepki oyu olarak geçersiz oy attığım için bir kez daha gurur duydum kendimle. Ancak seremonideki o görsel hiç hoş olmadı. Buradan hareketle birkaç şey yazmak lazım. Trabzonspor kendi evinde derbi oynadığında çocuklar bile söz konusu olsa ne yapması ve nasıl hareket etmesi gerektiği bilinciyle orada boy göstermeli. Galatasaray son yıllarda ince ince bizi ayartmaya çalışıyor. Yeni bir şey değil bunların yaptıkları. Karşılaştığımız maçlarda hakem hatalarıyla hep galip gelen bunlardı. İnsanın ağırına gidiyor! En iyi topçularımızı alıp yıllarca kanımızı emen de bunlardı. (O dönem Şenol hoca ile Sadri Şener'i affetmeyeceğim.) Aslında buradaki herkes bunu görüyor da bizim şehir pek farkında değil. Son maçta da gündemde olmamasına rağmen Volkan Konak ve Miguzzi'ye destek pozları? Tamamen alakasız ne zamanlaması ne niyeti, u19'u hala konuşmaları ve Metin Öztürk denilen adamın en büyük iki kulüp falan gibi güzelleme yapması gerizekalıca bir hareket. Biz istanbul takımlarıyla aynı paralelde olmak istemiyoruz. Trabzonspor, Anadolu kaplanı olarak varlığını her daim devam ettirmelidir. Yönetim son yıllarda "anti istanbul" felsefesine zarar verecek işler yapıyor. Bu gs maçında deplasman tribünü hariç çocuk bile olsa gs forması giydirilerek alana sokulması nedir Allah aşkına? Maksat nedir? Bir şey yapılsın diye demiyoruz ama bu kulübün kimliğine tarihine zarar veriyorsunuz. Bu takım anadolunun abisi, anadolu beyi, anadolu kaplanı diye yıllardan beri ülkede sevilip saygı gördü. Birkaç senedir icardi ve osimhen pozları yapan çocuklar, şehrin meydanında gs formasıyla gezen tipler falan nereye gidiyoruz? Gözümle gördüm trabzonun maraş caddesinde gs formasıyla gezilebiliyor artık. 3-5 sene önce bunu bir yerde anlatsam inanmazlardı. Şehirde fb nefretinden ötürü gslilerden daha çok gsyi yalayan tipler görmeye başladık. Sorsak istanbula karşıyız vs derler. Hele bu twitter çöplüğünde bazı tipler var ki içlerindeki gs aşkı muazzam. Şampiyon olduğumuzda kazandığımız kitleyi kaybettik. Bu başkan zaten sportif başarı da yakalayamadığından iyice çökertti takımı.

Bunların oynadıkları futbolu da görüyoruz. Avrupada esamesi okunmayan, beş para etmez performansları var. Ne avrupa kalitesi ne de tekniği var. Altyapıları zaten rezalet poşetten farksız.. Bizi bu durumda hakem eyyamıyla yendiklerinde eğleniyorlar ya. Göreceğiz onları yine... Bugünlerin de düşüşü olacak. Onlar da dibi görecek.
                          "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• Son 10 derbinin 9'unu kaybetmişiz.

Yorum

• Ağalar, stada gelip tribüne oturanlar maalesef taraftarlar değil, seyirciler oluyor.
                              Ben bunun nedeninin toplumdaki ekonomik dengesizliğe bağlıyorum.
                              Parası, hali vakti yerinde olan adam sırf hafta sonu eğlence olsun diye adeta sinemaya gider gibi maça gidiyor.

Şunu kabul edeceğiz: Mevcut ekonomik eşitsizlikler ve gelir adaletsizlikleri ve bir de üstüne Trabzonspor'un gerçek mücadeleci, savaşan kimliğinden uzaklaşması gibi sebeplerle gerçek taraftar kitlesini küstürüp kaybetmiştir.
                              Tribün grupları vs tamamen çıkar odaklı bir araya gelmiş yapılar bence. Yönetimlerin fonlayarak oluşturdukları kitleler...
                              Hal böyleyken bir olumlu bir sonucun elde edilmesi çok zor.

Edit: Keşke BMN olarak biz bir şeyler yapabilsek, bir reaksiyon gösterebilsek...
                              En son mete61bordomavi tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 19:07.
                              Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                              -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                              Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                              -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• FB_IMG_1746980588357.jpg

Trajikomedi!!! Ey gidi Trabzon!
                                "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

Yükleniyor...
                                X