Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maçta böyle saçma bir kadro kurup kupadanda elenirsen o zaman görürüm sizi...

Yorum

• 20 dk da rakip 3-0 yapar bilemedin yarım saatte

Muhteşem transfer planlamasının sonuçları

Stoperde vasat okay sol bek arif

Stoper transfer ediyorsun ama kronik sakat

Siz var ya daha fazla rezil kepaze olun. Siz aşağılık utanç verici bir yönetimsiniz

Utanç verici vasat beş para etmez Trabzonspor kadrosu

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Ben bu maça önem vermiyorum" değil "kupa final maçına bu maçtan çok daha fazla önem veriyorum" diyor aslında ve son derece haklı. Kupa final maçı bu maçtan çok daha önemli.
        sabahtan beri millete laf yetiştiriyorsun hayırdır kupayı alacağın garanti mi soruyorum sana

Yorum

• bu maçı yeniomuşuz kupa maçına da aynı kadroyla çıkıomuşuz
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Bu kadro 60 a kadar maçı tutabilirse bi tane yesek de olur ki imkansız gibi, maçı alırız.

Yorum

• Hoca diyor evimizde oynuyoruz biz Trabzonspor’uz. Ya hocam bırak Allah aşkına takımın yarısını kulübeye çektin. u19 çıkar o zaman o da Trabzonspor.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kasımpaşayı bilerek yenmedi ki bu maçta rotasyon yapsın, adam harbi deha. O maçı yense ligde üst sıralar çok daha kolaydı.
                ikinci yarı beraberliğe yattı o maçta da. bu zihniyetteki adamın trabzonspor'da işi olmamalı. yazıklar olsun ne hallere düştük. geçen sene 5 yediğimiz takıma karşı yedek maça çıkıyoruz. son yıllarda rakibe karşı doğru düzgün galibiyetimiz bile yok.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu kadro ne kadrosu söyliyim size rakipten 3-4 kişiyi sakatlama kadrosu, umarım 3-4 as oyuncusu sakatlanır kupa maçına

Yorum

Yok değil elbette ama zayıf bir ihtimal. Diğer tarafta tek maçla kupa alma ihtimali var. Ayrıca kupa şampiyonu Avrupa Ligi'ne gidiyor, elenirse bile konferans ligi garanti. Lig 5.'si konferans ligi için 3 eleme oynayacak. Arada çok büyük fark var.
                    Olsun Avrupa Avrupa'dır iki yıldır Avrupa'da yoksun

Yorum

• Banzada sakatlık var ok. Nwakaeme de zorlamasın kupa maçı var o da ok. Zubkov ile Sikan neden yedek?
                      from BOGAZIÇI

Yorum

"Ben bu maça önem vermiyorum" değil "kupa final maçına bu maçtan çok daha fazla önem veriyorum" diyor aslında ve son derece haklı. Kupa final maçı bu maçtan çok daha önemli.
                        Bugun kuzuyu kurda goz göre göre bogdurtan zihniyet kupa gecesi daha ilk 15 dk da 2/0 geriye düşünce neler saçmalayacak çok merak ediyorum.

Ha sey diyebilirler, alisigiz biz "amac kupa finaliydi, kupa degil. Kazansak iyi olurdu ama olmadi, simdiden onumuzdeki sezonun hazirliklarina basliyoruz"

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu kadro 60 a kadar maçı tutabilirse bi tane yesek de olur ki imkansız gibi, maçı alırız.
                          Tek çıkar yol bu. Ve büyük şans olur bu 11’in maçı tutabilmesi. Deli gibi mücadele etmeliler.

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu kadro ne kadrosu söyliyim size rakipten 3-4 kişiyi sakatlama kadrosu, umarım 3-4 as oyuncusu sakatlanır kupa maçına
                            Rakibe yaklasip temas edebilirler mi diyorsun. Top gostermez cincon bunlara

Yorum

• Hoca baktı ki tam kadro da çıksam yenilecem,bari rotasyon yapayım yenilirsek en azından yedekler ile çıktım der çıkarım diye düşünmüş olabilir.. saygı duyarım
                              Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rakibe yaklasip temas edebilirler mi diyorsun. Top gostermez cincon bunlara
                                Kaos futbolu. Topu alana direkt basacaksın. Sen zaten oynayamıyorsun onları da oynatmayacaksın.

Yorum

Yükleniyor...
                                X