Bu maçta böyle saçma bir kadro kurup kupadanda elenirsen o zaman görürüm sizi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
20 dk da rakip 3-0 yapar bilemedin yarım saatte
Muhteşem transfer planlamasının sonuçları
Stoperde vasat okay sol bek arif
Stoper transfer ediyorsun ama kronik sakat
Siz var ya daha fazla rezil kepaze olun. Siz aşağılık utanç verici bir yönetimsiniz
Utanç verici vasat beş para etmez Trabzonspor kadrosu
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Ben bu maça önem vermiyorum" değil "kupa final maçına bu maçtan çok daha fazla önem veriyorum" diyor aslında ve son derece haklı. Kupa final maçı bu maçtan çok daha önemli.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpaşayı bilerek yenmedi ki bu maçta rotasyon yapsın, adam harbi deha. O maçı yense ligde üst sıralar çok daha kolaydı.
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok değil elbette ama zayıf bir ihtimal. Diğer tarafta tek maçla kupa alma ihtimali var. Ayrıca kupa şampiyonu Avrupa Ligi'ne gidiyor, elenirse bile konferans ligi garanti. Lig 5.'si konferans ligi için 3 eleme oynayacak. Arada çok büyük fark var.
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Ben bu maça önem vermiyorum" değil "kupa final maçına bu maçtan çok daha fazla önem veriyorum" diyor aslında ve son derece haklı. Kupa final maçı bu maçtan çok daha önemli.
Ha sey diyebilirler, alisigiz biz "amac kupa finaliydi, kupa degil. Kazansak iyi olurdu ama olmadi, simdiden onumuzdeki sezonun hazirliklarina basliyoruz"
Yorum
-
İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadro 60 a kadar maçı tutabilirse bi tane yesek de olur ki imkansız gibi, maçı alırız.
Yorum
-
İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadro ne kadrosu söyliyim size rakipten 3-4 kişiyi sakatlama kadrosu, umarım 3-4 as oyuncusu sakatlanır kupa maçına
Yorum
-
Hoca baktı ki tam kadro da çıksam yenilecem,bari rotasyon yapayım yenilirsek en azından yedekler ile çıktım der çıkarım diye düşünmüş olabilir.. saygı duyarımBu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibe yaklasip temas edebilirler mi diyorsun. Top gostermez cincon bunlara
Yorum
Yorum