Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 35.Hafta | Trabzonspor 0 - 2 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ekubanbambam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla kral hakkını helal et özür dilerim sen gs seyircisini övünce ben ironi yaptığını anlamadım asilhamsi beni de yanlış anladı aslında ben sana laf çarptım ama ironi yapmışsın sen de ))
    Rica ederim, maçın heyacanıyla ben de epey tepkisel yazdım. Yurtdışındayım ve maç, buranın saatiyle gece 1'de başladı. O yuzden çok da anlaşılır yazamamış olabilirim. Neyse ki forumlarda, yazılanlar silinmezse, yavaş yavaş ve sakince tekrardan okunabiliyor mesajlarımız.

Benim genel eleştirim, her zaman olduğu gibi, kendi takımımıza verdiğimiz çabuk ve acımasız tepkiler. Takım yapısının ne kadar kötü kurulduğunu, sezonun büyük bir bölümünün berbat geçtiği, öyle ya da böyle küme düşme ihtimallerini dile getirdiğimiz bir sezon yaşadığımızı göz önüne alırsak; iyi başladığımız, dengede tuttuğumuz ve muhtemelen ilk yarısını önde kapatabileceğimiz bir oyun oynanırken, tribünlerden destek gelmemesini anlayamıyorum. Çıktık yedeklerle ve halen daha iyiyiz Galatasaray'dan, ben burda destek beklerim. Geldi mi?

İlk yarı bittiğinde tam olarak nereye verildiği belli olmayan ıslıklar. Maç öncesi ve sonrası Fatih Tekke karalamaları; "Acemi", "stajyer" gibi yaklaşık 25-30 yıl öncesininin kelimeleriyle.

Bu kadar dağılmamalıyız, kendi takımımızı ıslıklamamalıyız, karşı takımların taraftarlarının marşlarını kendi stadımızda bastırabilmeliyiz, ve evet daha tutkulu futbol ve takım taraftarı olduğumuzu her fırsatta göstermeliyiz.

İnsan sevdiğine olan tutkusunu, herkesin önünde onu her daim eleştirerek göstermez. Başkası ona olumsuz bir şey söylerse arkasında durur.

Tutku ile ilgili benim bakış açım budur.

Futbol ile ilgili ise, ana amaç her zaman kazanmak olmalıdır ve fakat farklı yollarla kazanılabilir. Kazanan da günün sonunda tebrik edilmelidir.

Yorum

• İlk olarak Estragon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rica ederim, maçın heyacanıyla ben de epey tepkisel yazdım. Yurtdışındayım ve maç, buranın saatiyle gece 1'de başladı. O yuzden çok da anlaşılır yazamamış olabilirim. Neyse ki forumlarda, yazılanlar silinmezse, yavaş yavaş ve sakince tekrardan okunabiliyor mesajlarımız.

Benim genel eleştirim, her zaman olduğu gibi, kendi takımımıza verdiğimiz çabuk ve acımasız tepkiler. Takım yapısının ne kadar kötü kurulduğunu, sezonun büyük bir bölümünün berbat geçtiği, öyle ya da böyle küme düşme ihtimallerini dile getirdiğimiz bir sezon yaşadığımızı göz önüne alırsak; iyi başladığımız, dengede tuttuğumuz ve muhtemelen ilk yarısını önde kapatabileceğimiz bir oyun oynanırken, tribünlerden destek gelmemesini anlayamıyorum. Çıktık yedeklerle ve halen daha iyiyiz Galatasaray'dan, ben burda destek beklerim. Geldi mi?

İlk yarı bittiğinde tam olarak nereye verildiği belli olmayan ıslıklar. Maç öncesi ve sonrası Fatih Tekke karalamaları; "Acemi", "stajyer" gibi yaklaşık 25-30 yıl öncesininin kelimeleriyle.

Bu kadar dağılmamalıyız, kendi takımımızı ıslıklamamalıyız, karşı takımların taraftarlarının marşlarını kendi stadımızda bastırabilmeliyiz, ve evet daha tutkulu futbol ve takım taraftarı olduğumuzu her fırsatta göstermeliyiz.

İnsan sevdiğine olan tutkusunu, herkesin önünde onu her daim eleştirerek göstermez. Başkası ona olumsuz bir şey söylerse arkasında durur.

Tutku ile ilgili benim bakış açım budur.

Futbol ile ilgili ise, ana amaç her zaman kazanmak olmalıdır ve fakat farklı yollarla kazanılabilir. Kazanan da günün sonunda tebrik edilmelidir.
      Dediklerine yüzde yüz katılıyorum tutkunun ve heyecanın olmadığı yerde yarışta olmaz. Skor ne olursa olsun aldırış etmeden tam destek verecek bir profile burunmemiz gerek Avrupa takımları ayarında bunu en iyi Türkiye de yapan ankaragücü ve goztepe özellikle ankaragucu bizle oynadıkları maçta 0-3 maglupken bile stadı inletiyorlardi.Maalesef tribun kültürümüz tamamen bitti.Sadece istanbul deplasmanlarında iyi taraftarımız.

Yorum

• İyi ki rotasyon yaptın ya hocam. Adamlar inanılmaz yoruldu. 3 gun sonra sahaya çıkamazlar bitti perişan oldular.

Bazen Sevinç Bazen Keder
        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Özelikle ilk yarıda pozisyonlar bulduk öne geçsek belki hikaye farklı olurdu.İkinci yarı gs oyunu kontrol etti kornerden golü bulunca maç bitti.Böyle bir takımdan duran top golü yersen zaten şansın kalmaz.

Tekke rotasyon yaptı.Maçtan önce bu doğru mu yanlış mı oldu çarşamba göreceğiz demiştim.Rotasyon bize mi yarayacak,yoksa yoramadığımız Gs'ye mi yarayacak bakacağız.

Seremonideki çocuklar konusu sosyal medyada çok konuşuldu.Bunlar her maç için paket olarak satılıyor sanırım.8-10 bin gibi bir rakama.25 çocuk çıksa 250 bin Tl yapar.Yani 5 bin Euro.20 iç saha maçında 100 bin Euro yapar.Futbol için komik bir para.Bu paranın peşinde koşacağına Trabzon'un köylerinden içi Trabzonspor sevgisiyle dolu çocukları maça getirip hem onları mutlu
          etmek hem de sloganımız olan paraya karşı emeğin savaşını hayata geçirmiş olmak daha doğru olmaz mı.Bunları düşünmek gerçekten bu kadar zor mu?
          En son Larking tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 09:19.
          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• 3 puan mi kupa mi diye sorsalar akli basinda olan herkes kupa der o yuzden bu macin gitmesine ben pek uzulmedim , Kadromuz yetersiz ve cok kalitesiz Fatih hocayi elestiremem ben , elindeki malzeme cok kotu ve dar bir kadroya sahip o yuzden bu macta rotasyon yapmasini anlayabiliyorum. Benim icin bu mac 3 puandan fazlasi degildi ve suan ligde 3 puan alsak ne olur almasak ne olur ama kupaya hem avrupa icin hemde koleksiyona 1 kupa daha eklemek icin ihtiyacimiz var.
            BordoMavi

Yorum

• Valla sadece Trabzonspor bozmadı, taraftar da Trabzon da bozdu. Gaziantep’te bir sınav daha vereceğiz, bir de orayı görelim.

Yorum

• Eskiden var yokken hakemler zaten doğruyordu bizi. Var getirdiler işler biraz düzelir gibi oldu. Son iki yıldır bizi tekrwr doğramaya başladılar. Büyük Trabzonsporlu Hacıosman döneminde işler iyice ayyuka çıktı. Tabi bundavonun da katkısı inanılmaz. Sen tutar Trabzonspor'u doğrayın tadında seçimde açıklama yaparsan hakemler de kaçırmaz bu fırsatı. Allah aşkına iki hafta iki ofsayt pozisyonu. İkisi de ofsayt olabilir ama çizgiyi çektikleri adam yanlış. Mide bulandırıcı kararlar. Eskiden yayıncı kuruluş kendi ölçerdi. İnanın o sistem bunlarınkinden daha güvenilirdi. Kulüp eveleyip gevelemeden federasyon ve hacıyı doğrudan hedef almalı. Sürekli MHK hikayesi anlatmayı bırakmalılar. Bundan daha kötü ne olabilir ki?

Yorum

• "Ertuğrul doğan" bu tablonun tek sorumlusudur. Bu berbat Yönetimin neden berbat olduğunu açıklamaya gerek görmüyorum çünkü hepiniz biraz düşünseniz 100 neden bulursunuz. burada halen teknik direktör, futbolcu, taraftar konuşuluyorsa demek ki sorunu tespit edip çözümü üretmeye cooook uzağız.

Yorum

• Hoca bir tercih yapmış saygı duymak lazım.Fakat bu kadar geniş çaplı rotasyona gerek yoktu.Kupa finalinde olmazsa olmaz diyebileceğimiz iki tane oyuncu vardı.Zubkov ve banza bu ikisini kenarda tutsak yeterdi.Diğer oyuncuların hepsinin yeri dolardı.

Maça gelirsek hocayı şu açıdan tebrik etmek lazım.İlk defa bir arada oynayan bu onbir oyuncu ancak bu kadar organize olabilirdi.Beklediğimden daha disiplinli ve taktiğe bağlı oynadık.Tabi arada ciddi kalite farkı vardı ve bu devreye girince gs istediğini almasını bildi.

Rakibe çok fazla duran top fırsatı verdik özellikle korner sayısı çok fazla idi.Bu şekilde golün geleceği belliydi.

ligde 5. olabilme ihtimalimiz vardı bence.Ama konferans ligine gitmeyi istemiyor herhalde bizimkiler.

Hayırlısı olsun bizim için artık tek maç kaldı o da kupa finali.Terimizin son damlasına kadar savaşmaktan başka çaremiz kalmadı.Rakipten daha çok isteyeceğiz ve o kupayı alacağız inşallah.Şansımız bol olsun.

Yorum

• Vallahi rotasyon sacmaligini gectim, haksızlıkları gectim, ezilmemizi gectim, gs taraftarinin saklaban görünümlü taraftar gruplarini da bastirmalarini gectim....Ama seramonide Trabzonspor formali cocuklarin osimhen ve icardi hareketleri yapmalari, iki degisigin cocuklarina gs formasi giydirmeleri ve bu sekilde tribune girebilmeleri, Trabzonspor formali bir veletin osimhen formasi istemesi beni cok üzdü. Bu bir bitistir.

İnşallah Trabzonspor u Trabzonun bogrunden sokup alirlar bir gun. Zerre haketmiyor oranin insani bu camiayi

Yorum

• İstanbulda yaşayan bir Trabzonsporlu olarak, dün stadda olan arkadaşlara soruyorum bu rezil tribünün sebebi neydi, kameralara yansımayan bir şey mi oldu , hiç mi kimse serzenişte bulunmadı tribündeki o kadar adamdan..
                        Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Sezon basindan bu yana baska takim izliyoruz sanirim biz takimda oyuncu istikrari yok 2 mac oynayan adam 2 mac yok fizik kalite yerlerde, hoca da bunu bildigi farkinda oldugu icin ligin en kaliteli takimina karsi sezonun en onemli macina 3 gun sonra cikilacakken rotasyon yapmak zorunda kaldi ve bunu acik acik da soyledi mactan once ideal 11 ile final macina cikabilmek icin bunu yapmak zorundaydik diye hala daha neyin derdinseniz rotasyonlu kadro ilk yari kök sokturdu rakibe becereksizlik ve hakem yuzunden one gecemedik 2.devre zaten golu yedikten sonra mac bitti bizim icin macin icine sican adam bos kaleye topu atamayan ardindan yine ziplayamadigi icin bilmem kacinci kez bu sene bize gol yediren mendy andavalidir.hoca yapmasi gerekeni yapmistir ligde zaten hedef kalmamis 3 gun sonra sezonun en onemli macina cikacagiz oyuncularin gozunun icine bakiyoruz pamuklara sarmamiz gerekirken acaba oynayacaklarmi diye kafada soru isaretleri varken vay efendim neden rotasyonla ciktin.as kadroyla ciksak bu seferde hem oyunculari yordun iddaan yokken hem de ustune bir sakatlik vs olsaydi siz asil yangini o zaman gorun millet hepten siyirdi ne istedigini bilmeyen bir kitle olustu bizim yerimizde kim olsa aynisini yapardi.gayseyin oyuncularda hem istikrar var hem hedefleri var elbette as kadroyla cikacaklardi dun itibariyle sampiyonlugu artik garantilediler sakatlik yorgunluk falanda koymaz adamlara cunku alternatifleri cok kadro da senin gibi degiller waka banza zubkov sakatlansa kimi oynatacaktin yerlerine 3 gun sonra.dun okayla enis gitti savic yuzde 90 oynamayacak zaten mustafa geldiginden beri pamuk ipligine bagli oynuyor hocasi da bunu surekli soyluyor bir patladimi o da gitti zaten bu yuzden alindi dun disari bu adamlarin yerine bile adam bulmakta zorlanirken takimin 3 agir topuyla bu maca cikmak intahar olurdu tekke dogru yapmistir bu mac ozelinde kupa alinir alinmaz orasini bilmem de dunku gibi maca cikmayip da kupa kaybedilseydi asıl yangin o zaman olacakti orasi kesin biraz samimiyet...
                          En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 11:40.
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• kadromuz kötü ama ilk yarı son zamanlarda bu kadroya rağmen boğduk yoksa berbat bir kadromuz var . gol becerisi yüksek oyuncuların olmaması yani son vuruşları yapacak kalitede oyuncu olmaması işimizi bozdu.

gs defansı zayıf bir takım .

hocayla ilgili yorum yapmayacağım.

abiciğim kadron iyi olmassa en kral hocayı harcarsın.

Trabzonsporun yıllardır yaptığı becerisizlik kadro kurulumu ve paraya kıymadan tırt oyuncular almak ,doğrularını almamak. bir iki tane iyi oyuncuları alıp bir kaç tanesini kullanıp sonra satıp yerine koymamak.
                            En son erenslash tarafından düzenlendi; 11.05.2025, 12:07.
                            "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kadromuz kötü ama ilk yarı son zamanlarda bu kadroya rağmen boğduk yoksa berbat bir kadromuz var . gol becerisi yüksek oyuncuların olmaması yani son vuruşları yapacak kalitede oyuncu olmaması işimizi bozdu.

gs defansı zayıf bir takım .

hocayla ilgili yorum yapmayacağım.

abiciğim kadron iyi olmassa en kral hocayı harcarsın.

Trabzonsporun yıllardır yaptığı becerisizlik kadro kurulumu ve paraya kıymadan tırt oyuncular almak ,doğrularını almamak. bir iki tane iyi oyuncuları alıp bir kaç tanesini kullanıp sonra satıp yerine koymamak.
                              Hocam yanlışın var. Paraya kıymamak gibi bir durum söz konusu değil. Dünya kadar para harcıyoruz. Ama o para birilerinin cebine gidiyor. Beceriksizce işler yapıyoruz

Yorum

• Kesinlikle katılıyorum
                                takım kötüyse kötü anladık
                                yönetim beceriksiz anladık
                                hoca zaten hiç hikaye okumasın kimse İstanbulspor kalibresi dışına çıkabilmekten çok uzak

peki bu seremoni ?
                                forma isteyen çocuklar ?
                                Gs formalı çocuğunu koluna takıp stada getirme aymazlığı ?

ben tribün yapamamaya çok takmadım
                                hiç bir zaman da takmam
                                avni Aker’in ıslığı uğultusu yeterdi
                                ist deplasmanında zaten tribün de yaş ortalaması 40-50 civarı olan
                                nevi şahsına münhasır bir tribündü Trabzon

ama hiç bu kadar küçüldüğümüzü hissetmedim

Trabzon şehri inanılmaz derece de itici gelmeye başladı
                                inanın o stada gitmek dahi istemiyorum
                                havaalanından direkt köye gidip işimi gücümü halledip dönüyorum
                                Trabzon şehrinde benim gibi birini çeken hiç bir şey yok artık

Arap turistleri , Karadeniz Karadeniz diye deliren hayatında yeşil görmemiş yerli turistleri
                                stadın önünde ne olduğunu anlamadığım hoptek mi artık neyse garip garip figürleri sergilemeye çalışan Trabzonlu gurbetçileri …
                                bunları çeken bir şeyler olabilir
                                ama beni çeken hiç bir şey yok artık Trabzon’da

Yorum

Yükleniyor...
                                X