İlk olarak Ekubanbambam tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Benim genel eleştirim, her zaman olduğu gibi, kendi takımımıza verdiğimiz çabuk ve acımasız tepkiler. Takım yapısının ne kadar kötü kurulduğunu, sezonun büyük bir bölümünün berbat geçtiği, öyle ya da böyle küme düşme ihtimallerini dile getirdiğimiz bir sezon yaşadığımızı göz önüne alırsak; iyi başladığımız, dengede tuttuğumuz ve muhtemelen ilk yarısını önde kapatabileceğimiz bir oyun oynanırken, tribünlerden destek gelmemesini anlayamıyorum. Çıktık yedeklerle ve halen daha iyiyiz Galatasaray'dan, ben burda destek beklerim. Geldi mi?
İlk yarı bittiğinde tam olarak nereye verildiği belli olmayan ıslıklar. Maç öncesi ve sonrası Fatih Tekke karalamaları; "Acemi", "stajyer" gibi yaklaşık 25-30 yıl öncesininin kelimeleriyle.
Bu kadar dağılmamalıyız, kendi takımımızı ıslıklamamalıyız, karşı takımların taraftarlarının marşlarını kendi stadımızda bastırabilmeliyiz, ve evet daha tutkulu futbol ve takım taraftarı olduğumuzu her fırsatta göstermeliyiz.
İnsan sevdiğine olan tutkusunu, herkesin önünde onu her daim eleştirerek göstermez. Başkası ona olumsuz bir şey söylerse arkasında durur.
Tutku ile ilgili benim bakış açım budur.
Futbol ile ilgili ise, ana amaç her zaman kazanmak olmalıdır ve fakat farklı yollarla kazanılabilir. Kazanan da günün sonunda tebrik edilmelidir.
Yorum