Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünkü mac ile zaten bildigimiz bu kadrodan da bu yönetimden de bir nane olmayacagi tescillendi
    Gelecek yillar da karanlık
    Ya birileri isyan edecek
    Ya da bu böyle gidecek
    Görünen boyle gidecek

Yorum

• Hocanın bu kafayla işi seneye zor. Ortada yönetim de olmadığı için ben ümitsizim.
      Olan yine Trabzonspor'a olacak.
      (Taraftara da olacak demiyorum çünkü mevcut taraftarın yüzde 70'ini çöpe at)
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Topunu gönderin . Tekke mekke ile olmaz bu iş
        Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Hakem Galatasaraylı...
          İho İstanbul ajanı...
          Maçı sunan spiker dahi Gs Amigosu...
          Trabzonspor Yönetimi rezil ötesi...
          Trabzonspor kadrosu dengesiz ve berbat...
          Fatih Tekke ne yaptığını dahi bilmiyor....

Böyle bir ortamda kupa bekleyen var mıydı Allah aşkına ?
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Oyun olarak ezilmedik diyen adam kördür

Dk 80’de Serdar’ı oyuna alan büyük td

Yorum

• Günaydın canlar
              Çok üzgün ve sinirliyim.

TS'umuzu bu hale getirenleri Yüce Mevla'ya havale ediyorum.

Payımıza yine kahrolmak düştü.

En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 08:31.
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Her yerde eziliyoruz. Böyle rezil dönem daha yaşanmamıştır. Bugün yarın çıkar borç kapattık der kimseden ses çıkmaz, paranın esiri olmuş herkes. Bu kafa yapısıyla kulüpten hiçbir şey olmaz. Önce yönetim değişmeli.

Yorum

• Konuşmadan sanki seneye devam edecekmiş gibi algıladım

Trabzonspor eğer seneye bu yönetim ve Tekke ile devam ederse fiyasko olur
                  Trabzonspor eğer seneye farklı yönetim ve Tekke ile devam ederse yine olabiliri yok bu işin , ben şahsım adına o ışığı göremedim geçen sürede
                  Trabzonspor eğer seneye bu yönetim ve iyi bir hoca ile devam ederse içimize sinmez ama eh denilir

Tekkenin gelmesini bende çok istedim
                  Ne olabilir ki en kötü dedim , ama dememek gerekiyormuş
                  Bu kadar ısırmayan yavan bir takım olmaz

Hiç bir şey katamadığı ortada , hiç bir şey yapamıyorsan yalandan bir günah keçisi seçersin tazminatı da azından
                  İdman dan yada maçtan pata küte kovarsın en azından ben buradayım dersin
                  Bu yönetim ve Hoca işidir
                  Tekke de maalesef Trabzonspor kalibresinde kulüp çalıştırabilecek potansiyel yok arkadaşlar
                  Mustafa Reşit Akçay örneği de yaşadık
                  Seviyoruz , aha bu diyoruz , başarılı olsa en çok burada eleştirenler sevinecek , ama olmadı mı olmuyor
                  Öyle bir imaj geldiğinden beri çizemedi Tekke
                  Hepimizin malumu her iyi futbolcu iyi TD olacak diye bir şey de yok
                  Yoksa futbolculuğunda müthiş ses getiremedi belki ama ne kadar özel bir futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz
                  Ama bir türlü o iç disiplin mi kendini işine verme mi bilmiyorum artık hep bir eksiklik var

Adana da ligde ilk golümüzü attığında Aybaba döneminde ne kadar sevinmiştim
                  Antepten 4. hafta gelmişti ve iyi ayrılmamıştı , Celal Doğan hatırlayın chp belediye başkanıydı aynı zamanda

Sonra Trabzon Antep maçı öncesi Trabzon havalimanında dönemin Antep yöneticisi Asım Atmaz'ı birileri yumrukladı baya olay olmuştu
                  Antep yönetimi ve Asım Atmaz Fatih Tekke yi suçladı , Celal Doğan sert açıklamalar yapmıştı
                  Özkan Sümer sahip çıkmıştı Tekke ye
                  Soruşturma bile açılmıştı sanırım o dönem ama bir şey çıkmadı

Demem o ki Tekke'nin yüz ifadesi bana sanki Trabzonspor da olmaktan da çok hoşnut değil gibi geliyor
                  Anlamlandıramadığım bir şey var , çok seviyor istiyor ama bir şeyler var
                  Gerçekten son yıllar da Tekke gibi anlam veremediğim bir hoca portresi görmemiştim

Yorum

• Hoca da kusura bakmayacak. Kayserispor bile daha başarılı kendisinden. Çok mu iyi kadroları var? Adamlar yabancı bir hoca buldu getirdi. Yerli hoca işi artık tutmuyor, anlayış olarak çok geride kaldılar.

Trabzonspor kadrosunun oynayamayacağı tek oyun pas oyunu, inatla onu oynatmaya çalışıyor. Kaos futbolu ile çok daha fazla şansın var.

Ha bu arada rotasyon isteyenler de almıştır cevabını. Gs 2 maç oynadı 1 değişiklik ile biz takımın büyük bölümünü değiştik değişen bir şey olmadı yenildik yine. Önemli olan zihniyet. Her gün maç yerine 3 günde 1 maç en iyisidir.
                    En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 15.05.2025, 08:38.

Yorum

• Üzüntümüz büyük ama yapacak bişey de yok hayat devam ediyor.Geçen yılı nasıl unuttuysak bu yılı da aynı şekilde unutacağız zaman en önemli ilaçtır.

Maça gelirsek hakeden kazandı gs teknik olarak çok öndeydi bi de fizik kalite ile de bariz üstünlük kurdu.Baskıları çok iyi yaptı.Topun olduğu alanı çok iyi daralttı.Biz 10 kişi gs 16 kişi gibiydi sahada heryerde çoğunluk onlardaydı.nwaekemeyi her top almada pirana balıkları gibi tiftik ettiler.Zubkovu da iyi bozdular ona da çokça hata yaptırdılar.

Orta sahada zaten iki kalas okay ve mendy ile yavaş oyunumuz iyice yavaşladı.Hücuma çıkışlarda el freni oldular.Defans yaparken de çok ağır kaldılar.ilk golde mendy barış Alpere çok geç tepki verince alper golü attı.Savicte idmansız olduğu için bayağı zorlandı.Rakibe karşılık verebilen tek oyuncu vardı batagov onunda vücuda çok yük binince kasık gitti.İşin özü gs 2 maçta 5 golle bize gereken mesajı verdi.Pozisyonumuz bile yok.

Fatih Tekke de fikirleriyle sınıfta kaldı.Futbolda ince hesaplar hiçbir zaman tutmaz.En önemli maç önündeki maçtır her zaman.

Sonuç olarak hayaller ve gerçekler arasındaki ince çizgide boğulduk.Bi kaç gün daha üzüntümüzü yaşayıp sonra hayata devam ölenle de gidenle de uğraşmaya gerek yok.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya sus allah askina en zararli grup senin gibi cok sey bildigini zannedip hicbir sey bilmeyen insanlardir. Adami elestirebilirsin ama adami sacma sapan bir sekilde elestiremezsin. Bu kadar gerceklerden uzak futboldan bihaber insanlarin elestirilerini kabul etmiyorum. Manyaga bak sen, geleli 2 ay olmus adamdan bahsediyoruz. Gecmisten dunyadan 2 futbol muhabeti yapsan suratina anlamsizca bom bon bakar, gelmis burada laf begenmiyor.
                        Hiçbir şeyden anlamadığın o kadar belli ki aslında cevap bile yazmamak lazım sana. bjk hocası geldikten kaç hafta sonra gs’yi süper kupada beşledi? Aynı bjk takımının bu seneki derbi performanslarına baktın mı mesela, o takımdan kaç kişiyi TS’ de görmek istersin? Ki daha birkaç hafta önce kadıköyde stoperinde sol bek oynatarak fb’yi mağlup ettiler.

Yahu geçtim hadi bjk’yi, zahmet edip diğer anadolu takımlarına bakıyor musun? Zeki yavru’lu Soner Aydoğdu’lu adamlarla sene başından beri Avrupa potasında olan samsuna bakıyor musun mesela. Veya önceden küme düşmesine garanti gözüyle bakılıp şu an haftalardır namağlup devam eden; şampiyonluk iddiası devam eden fb’den, 10 tane eksiği olmasına rağmen puan alıp 3 gol atan kayseri’ye bakıyor musun? Göztepe vs. diye uzar gider bu liste
                        Mevzu geleli 2 ay olmak ise, dediğim gibi eski bjk hocası da Jakirovic de ortada. Görmek isteyene örnek çok zaten.

Hadi ondan da anlamadın, Ünal Karaman zamanı TS’sini de mi hatırlamıyorsun? Gerçi sana kalsa o kadroda Mikel, Sosa, Nwakaeme vardı dimi. Stoper hattını hatırlamazsın ama. Daha da önemlisi yedeklerini hiç hatırlamazsın. O takımda futbolcu sayılabilecek max 11 tane topçu falan vardı, adam 60. dakikadan sonra Batuhan Artarslan, Avdijaj vs. ile oyunu idame ettirmeye çalışıyordu. Nitekim puan kaybettiğimiz büyük maçlar olsa dahi muhtemelen hiçbir maçı boynumuz bükük izlememişizdir.

Dün ise Türkiye kupası finalleri tarihinin belki de en rahat maçını izlettirdik ezeli rakiplerimizden birine. Adamlar vitesi düşürmese minimum 4 5 farklı mağlubiyetle bitecekti maç. Ki bu maç, haftalardır “bizim için hedef maçımız” dediğin, muhtemelen ligden Avrupa’ya gitmek çok daha kolay olacak olmasına rağmen sırf bu final için ligde derbide rotasyon yaptığın bir maç. Sonuç ne? Koca bir 0. Hatta 0 bile değil, rezillik. Senin gibilerin yaptığı şey ne peki? Daha maç biter bitmez şu rezilliğin sorumlularından birini savunmak için avukatlığa soyunuyorsun, saçma sapan histerik düşüncelerini foruma yazıyorsun, sonra da tepki görmemeyi bekliyorsun

Ama bozuk saat misali en azından bir şeyi doğru söyleyebilmişsin. Gerçekten de bu takıma en zararlı grup çok şey bildiğini zannedip hiçbir şey bilmeyen insanlar. Yani aynı senin gibi. Hiçbir şeyden anladığın yok, papağan gibi aynı saçmalıkları tekrarlayıp duruyorsun. Belli ki bu işlerden anladığın yok, veya kula kulluk prensibiyle Tekke’yi TS’den daha çok önemsiyorsun. Senin için bu iki ihtimal de olası sanırım.

Yorum

• Herşeyiyle rezalet, utanç verici Bi akşamdı.
                          Hasbelkader finale çıkmış sıradan bir takımdan farksızdık.
                          İzlemesi utanç verdi.
                          YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            cham in oldugu hicbir kadroyu kabul etmiyorum. Sikani oynatabilirdi dedigin gibi ama oyun kuak yerine oyun bozmak amaciyla daha defansif ozani tercih etti herhalde. Lundatram tahta bacakli olmasa onu oynatirdi. Bence bu maci folcarelli ye gore planladi. O oynamayinca ona en yakin profil olara gordugu ozani atti sahaya. Ilk yari ugurcanin yere yattigini hatirlamiyorum. Tabi rakip yine bizden ustundu. Ikinci yari batagov olmayinca olabilecekleri hepimiz az cok tahmin etmistik. Kotu oynadik ama folcarelli olsaydi birseyler farkli olabilirdi.
                            Aynen. Devre arasında bir milyoncudan kerhen aldığımız bacağı sarılı ikinci lig topçusu oynasa kesin alırdık kupayı.

Ayrıca Folcarelli'nin sakatlanması da Fatih Tekke'nin suçu. Son 2 ayda toplam 29 dakika top oynamış bacağı sarılı adamı aniden 5 gün arayla 2 maçta üstüste 90 dakika oynatırsa sakatlanacağını hesaplayamadı.
                            “Beşiktaş için canımı veririm.”
                            —Şenol Güneş

Yorum

• Adamlar resmen vites düşürdü bu daha acı
                              5 gol lazım olsa 5 , 6 gol lazım olsa 6 atarlardı ellerini kollarını sallaya sallaya
                              O kadar iyi yönetiliyor ki gs son 2-3 senedir , Trabzon'a fazla gol atmayalım diye muhabbet bile dönmüştür teknik heyet yönetim arasında

Yorum

• ne bekleniyordu ki? sadece, beklenen son gerçekleşti. trabzonspor tarihinin bu, en zayıf kadrosu ile finale kadar gelmiş olması ve hatta ligde kalması bile büyük bir başarı. gs zaten bu ligin çok üstünde bir takım ama gelecek sezon büyük bir ihtimalle avrupa'da yine yokları oynayacaklar.

trabzonspor gelecek sezon avrupa'da yok. tahminimce alınması gereken tedbirler alınmayacak ve gelecek sezon daha da kötü bir süreç yaşanacak.

daha önce çok kere yazdık ama dinletemedik. trabzonspor'a, vasat-altı kadro ile başa güreştirebilecek kapasitede iyi bir yabancı teknik direktör şart dedik; hatta isim de verdik: thomas reis ve ekibi. ama tabii maalesef takımda futboldan anlayan, futbolu bilen, futbol sezgileri güçlü yöneticiler yok.

fatih tekke'yi severiz ama trabzonspor gibi artık güçlü kadrolar kuramayan bir takımda başarılı olması mümkün değil. futboldan anlayan herkes bunu net olarak görür. ama maalesef birçok taraftar bile futbol sezgilerini yitirmiş durumda.

trabzonspor ayağa kalkmak istiyorsa öncelikle takımın yönetimine futboldan anlayan, futbol sezgileri güçlü yöneticiler getirecek. daha sonra da çok iyi bir yabancı teknik direktör ve ekibi. aksi halde akıntıya karşı kürek çekmeye devam.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X