Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 32.Hafta | Adana Demirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Daha 4 gün önce Eyüpspor ADS'yi 6-0 yendi. Tamamen yedeklerle çıksak bile kazanırız büyük ihtimalle ama muhtemelen kısmi rotasyonla çıkarız. En azından Savic, Nwakaeme, Zubkov ve Banza dinlendirilir, maç zora girerse ikinci devre kullanılabilirler.

"Kazanamazsak önemli değil, kupa maçı daha önemli" diyenlere mantık olarak katılsam da, konu Trabzonspor medyası olunca mantık işlemiyor. 2-3 hafta sonra başlarlar, "Abdullah Avcı'nın puan ortalaması şuydu, Fatih Tekke'nin puan ortalaması şu oldu" diye. Taraftarı da medya güttüğü için ayıkla sonra pirincin taşını. Bunlar "önemsiz maçlara gençlerle çıkılsın, ne kaybederiz" derler, sonra puan ortalamasından hocaya giydirirler. Bjelica ligin zerre önem taşımayan son maçına yedeklerle çıktı da, sonrasında yapılan puan ortalaması hesaplarında o maçtaki koşulların bahsi bile geçmedi.

Bu puan ortalaması s.ki de Abdullah Avcı denen mendebur yüzünden başımıza bela oldu. Böyle bağlamından kopuk, tek başına anlam ifade etmeyen istatistikleri o rezili savunmak için parlattılar, bugün başımıza bela oluyor işte böyle.

Yorum

Folcerelli'nin dizinden sürekli sakat oluşu hikayeymiş şükür.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O takımlarda Banza'nın yedeği Enis gibi uçurumlar yok.Bir oyuncu sakatlanırsa alternatifi de belli kalitenin üzerinde oluyor.

Takımda 4-5 oyuncu var ki Göztepe maçında olmaları veya olmamaları arasında büyük farklar oluşur.Bu risk alınmaz bitmiş ligde 3 puan alacağım diye hem de kupa maçından 3-4 gün önce.Bırakalım sakatlığı bazı oyuncuları yormaya,yıpratmaya bile değmeyecek bir maç bu. Küme düşmüş Hatay'a yenildiğimiz gibi küme düşmüş Ads'ye de yeniliriz en fazla.
        O yenilgiler bizi küçültüyor hocam , siz sakatlanma ihtimali üzerinden bakıyorsunuz ama takım maçtan saglamda çıkabilir ihtimal yarı yarıya. Ben tercihimi öyle kullanırdım.

Ayrıca sakatlık antrenmanda da geliyor üstelik milyon euroluk yatırımı çöpe atacak biçimde (orsic)
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Bu sezonki maçlara bakıldığında ve oyuncu grubunun kabiliyetleri ele alındığında Trabzonspor'un hiçbir maça rotasyon keyfiyetiyle çıkmaması gerekir.

Hatay'ın aldığı 3 puan'ı unutmayalım. Adana'nın 1 puan alması bile skandal olur.

Trabzonspor için bu sezon şu takımı kesin yener diyemediğimiz bir noktadayız. İşi şansa bırakmamak lazım

Yorum

Ads ağırlıklı olarak genç,yerli oyuncularla oynuyor.Bu kontrolsüzlük,pozisyon bilgisi zayıflığı demek.Buna bir de kendimi göstereyim heyecanı eklenince çat diye basar bileğe.Bu maçta kritik oyuncular oynatılır ve sakatlık olursa Tekke'ye çok eleştiri gelir bu da net.Ben olsam bu riski almam şu kadroyla çıkarım.Bu kadro yedek denemeyecek kadar kaliteli bir kadro. Ads'yi yürüyerek yenmesi lazım.

...............................Uğurcan..........................................

...Malheiro...........Serdar(Lundstram)............Batagov............Mustafa(Arif)

................... ..........Mendy.....................Okay........................

.................... .......................Cham.......................

.............Visca........................Sikan......................Cihan.........................
            as kadro çıkıp 3 puanımızı almalıyız. ligi bir ilk 6 7 içinde bitirmek var bide 11. 12. bitirmek var. tarih bunları yazıyor.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Üzerinde stres olmayan rakipler her zaman tehlikelidir.Hafife almamak gereken bir maç 3 puan çok önemli sıralama adına.

Oyunumuz hakkında konuşursak Şenol hoca döneminde birinci bölgeyi adam eksiltmeden geçip 11 kişi ile defans yapan rakibin üstüne gidiyorduk.Orta sahamızda düz oyuncular olduğu içinde sonuç alamıyorduk.Şimdi Fatih hoca önce biriinci bölgede yani tehlikeli bölgede pas yaparak rakibi iştahlandırarak üstümüze çekiyoruz ve o bölgede 2-3 adamı eksilterek topu ileriye getiriyoruz takım savunmasında daha az adama karşı hücum edip daha dengesiz rakibi yakalıyoruz.Uğurcan top rakipteyken kaleci top bizdeylen ayağı düzgün stopere dönüşüyor.Bu sistem bu kadro yapısına daha uygun dolayısıyla daha iyi sonuçlar gelecektir.Tabi şampiyonluğa oynayacak bir kadro da değiliz bazı mevkilerde çok zayıfız.Kadronun yüzde 50 si değişmesi lazım.

Fatih hocanın Türkiye kupasını kazandırmak dışında bu sezon Trabzonspor’a yapacağı en büyük hizmet sikan ve chamı takıma monte etmek olur bu iki oyuncu elimizde patlarsa 10 milyona yazık olur bu kulübün öyle bir lüksü yok transferde elimizi zayıflatır bu durum.

Yorum

waka, zubkov, batagov ve saviç kesinlikle oynatılmamalı bu maç
                waka ve saviç kadroya bile alınmamalı
                eğer gerçekten göztepe maçı final maçıysa
                maç öncesine de düşmüş kadrosuz ads maçı denk geldiyse
                yapılacak olan bu olmalıdır

he oynarlarsa da sakatsız bir maç olur inş.
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Renktaslarim
                  Cogunuz futbol oynamadi bu kesin .
                  ben 14 yil sürekli oynadim ilk onbir oyuncusuydum 10 numaraydim
                  kulübün en degerli oyuncusu oldugum Halde ! Her Mac hocamiz beni 90 dakika oynatirdi
                  Bu durumdan bende mutluydum,futbolcu futbol oynamayi seviyorsa her Mac oynamak ister
                  antromanlari sevmezdim keske iki günde bir macimiz olaydi diyordum icimden
                  yok kupa maci var yok o yok bu elbete buna karar veren hocadir
                  Ben hoca olaydim Adana macina tam kadro cikardim taktik denerdim dizilisi biraz kurcalardim bu kadar.
                  Önümüzdeki sezon düsünmedigim adamlari oynatmazdim.
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Renktaslarim
                    Cogunuz futbol oynamadi bu kesin .
                    ben 14 yil sürekli oynadim ilk onbir oyuncusuydum 10 numaraydim
                    kulübün en degerli oyuncusu oldugum Halde ! Her Mac hocamiz beni 90 dakika oynatirdi
                    Bu durumdan bende mutluydum,futbolcu futbol oynamayi seviyorsa her Mac oynamak ister
                    antromanlari sevmezdim keske iki günde bir macimiz olaydi diyordum icimden
                    yok kupa maci var yok o yok bu elbete buna karar veren hocadir
                    Ben hoca olaydim Adana macina tam kadro cikardim taktik denerdim dizilisi biraz kurcalardim bu kadar.
                    Önümüzdeki sezon düsünmedigim adamlari oynatmazdim.
                    ben de Trabzon Beldesporda 3.lige kadar 12 yıl oynadım.. emin olun buradaki üyelerin de çoğu oynamıştır ve hâlâ oynayanların olduğunu biliyorum..

ancak bunun ile ilgili olduğunu düşünmüyorum..herkesin bakış açısı farklı olabiliyor.. sakatlık nedeniyle çok kriz geçirdik.. sizinle aynı fikirde olsam da insanların sakatlık ve eksiklikler konusunda çok sıkıntı çektiğimiz için endişeli olması gayet doğal bence..
                    En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 18.04.2025, 13:24.
                    Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

Gelen haberler Tekke'nin ciddi bir rotasyon yapacağı yönünde.

Akıllı adam.
                      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

Gelen haberler Tekke'nin ciddi bir rotasyon yapacağı yönünde.

Akıllı adam.
                        Aklın yolu bir
                        Tekke işini bilir.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

Yıldızların hepsi kamp kadrosunda var.

Bakalım ilk 11 ne olur
                          Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben de Trabzon Beldesporda 3.lige kadar 12 yıl oynadım.. emin olun buradaki üyelerin de çoğu oynamıştır ve hâlâ oynayanların olduğunu biliyorum..

ancak bunun ile ilgili olduğunu düşünmüyorum..herkesin bakış açısı farklı olabiliyor.. sakatlık nedeniyle çok kriz geçirdik.. sizinle aynı fikirde olsam da insanların sakatlık ve eksiklikler konusunda çok sıkıntı çektiğimiz için endişeli olması gayet doğal bence..
                            Renktasim
                            kamp kadrosuna bak!
                            sende haklisin kadromuz malesef yetersizlerle dolmus tasmisken riske girmeye gerek yok .
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Waka, Savic gibi adamları oynatmamak lazım, sakatlığa meyilliler. Sol bekte Arif olabilir. Zubkov'u riske etmemek lazım. Gerisi hocanın tercihi.

Yorum

İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yıldızların hepsi kamp kadrosunda var.

Bakalım ilk 11 ne olur
                                Yıldız olanda olmayanda asagi yukari ayni paraya oynuyorlar en az para alan enis arif cihan mustafa batagov? olabilir
                                En son objek tarafından düzenlendi; 19.04.2025, 00:24.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim