Herkes hele az bi sakinleşsin. Eleştiri tamam da çok fazla gömüyorsunuz Fatihi. Az sakin ya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 32.Hafta | Adana Demirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
niye yahuİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFazla inadın sonu hiç iyi olmaz, kupa giderse koltuk tehlikede hocam kusura bakma
avcıyı gönderdin mi de kupayı kaybettiğinde Tekkeyi gönderiyorsun
tek bir hazırlık maçı yapmamış
kampa gitmemiş
futbolcu aldırmamış
bok gibi bir havaya bürünmüş
sakatın bini bin para
plansız programsız bir araya toplanmış şu boktan kadroyla
altı üstü 5 maç yapmış
adamı neye bakarak bu kadar kolay harcıyoruz
ölçütümüz ne
şunu oynatmadı bunu oynattı
yahukim oynasa küfür delisi olduğumuz bir kadro için çok tutarsız değil mi bu tepkilerhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Yahu Sikan Sıkan diyorlar Fatih hoca bu adamı ilk 11 başlattığında da küfurun bini bir paraydi bu nasıl topçu olmuş diye.İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye yahu
kampa gitmemiş
futbolcu aldırmamış
sakatın bini bin para
altı üstü 5 maç yapmış
ölçütümüz ne
yahukim oynasa küfür delisi olduğumuz bir kadro için çok tutarsız değil mi bu tepkiler
Uğurcan, Savic, Mustafa, Zubkov ve Banza dışında oo bunu nasıl oynatmazsin denecek bir oyuncumuz yok. Hepsini denedik işte kim oynasa oynamayan kıymetli oldu çünkü girenin cikanin birbirinden farkı yok.
Yorum
-
Beyler bu orta saha ile olmaz once bunu anlayın ortasahanin tamamının değişmesi gerek cham mendy folcarelli ozan okay lundstram dan sadece okay kalır o da yedek yani bu takım üretemez. Tony zubkov Mustafa batagov baniya Uğurcan.. en az 10 net adam 3 4 te orta halli adam gerek . Sikan oynadığında muazzam oynamadı seneye dragus ve sikan kiralık olur ligde kaldık yeter bu takim hayatta kupa alamaz mümkün değil zor bela gozt4pe yi geçsek gs ye eleniriz
Yorum
-
Takım bu sezon yerel turnuvalarda ne Avcı ile ne de Şenol Güneş'le deplasman galibiyeti alamamıştı. Fatih Tekke şimdiden 2 deplasman galibiyetine ulaştı. ADS zayıfmış filan geçelim o muhabbetleri. Sanki 1 senedir hiç deplasmanda zayıf bir takımla oynamadık. Şenol Güneş iki alt lig takımı İskenderun'u yenemedi yahu.
Yorum
-
Bunun kararını bugün vermiyorum zaten de mevcut fotoğraftaki gibi kişisel inatlarla kadro kurulacaksa sene sonunda böyle bir ayrılık neden şaşırtıcı olsun ki? Sosyal medyayla gelen hoca aynı şekilde gidebilir, ortada bir yönetim yok.İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye yahu
kampa gitmemiş
futbolcu aldırmamış
sakatın bini bin para
altı üstü 5 maç yapmış
ölçütümüz ne
yahukim oynasa küfür delisi olduğumuz bir kadro için çok tutarsız değil mi bu tepkiler
Yorum
-
Sözleşme işi hocanın elinde. Krediler sözle değil icraatle kazanılır. Kupayı alsın krediyi kazansın. Benim eleştirilerim hocaya bir uyarı niteliğindedir. Kendisini çok severim fakat sahada icraat görmek lazım. Bu maç özelinde değil genel anlamda. Bugün için ilk yarı taktik anlamda sınıfta kalmıştır, puanı olmayan takıma karşı 1 tane organize atak üretememiştir. Hadi kadro yetersiz dersek karşıda çoluk çocuk oynuyor ayıptır.İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO sözleşmeyi kimse kendisine tamamlatmaz zaten merak etmeyin. Bırakın yenilgiyi kazandığı maçlarda bile yerden yere vurulan adamın ne kredisi olacak ? Yahu adamı oyuncusunu alkışlıyor diye alkisci diye lakap takip alaya aldilar 2 maçta hangi kredi?
Fatih hocanın kredisi falan yok ilk düştüğünde tekme tokat gönderilecek bana göre. Adamın galip gelmesi de yetmiyor çünkü bu ekibe harika bir futbol da oynatmali aynı zamanda. Öyle bir babayiğit teknik direktör varsa keşke onu getirseydik.
Yorum
-
Anlamaz bu angutlar anca gitsin de gitsin derler sieİlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım bu sezon yerel turnuvalarda ne Avcı ile ne de Şenol Güneş'le deplasman galibiyeti alamamıştı. Fatih Tekke şimdiden 2 deplasman galibiyetine ulaştı. ADS zayıfmış filan geçelim o muhabbetleri. Sanki 1 senedir hiç deplasmanda zayıf bir takımla oynamadık. Şenol Güneş iki alt lig takımı İskenderun'u yenemedi yahu.
Yorum
-
yönetimin zaten canı cehenneme her rezaletin tek sorumlusu o yetersizler ki dediğiniz gibi, hoca tepkiler aldıkça bunların yeni hamle şansı, neticelerini kurtarma ihtimalleri artıyor, yazık.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunun kararını bugün vermiyorum zaten de mevcut fotoğraftaki gibi kişisel inatlarla kadro kurulacaksa sene sonunda böyle bir ayrılık neden şaşırtıcı olsun ki? Sosyal medyayla gelen hoca aynı şekilde gidebilir, ortada bir yönetim yok.
sizin inat olarak gördüğünüzü ben başka görüyorum. bir kaosun içinde deneme yanılmayla sezonu bir şekilde bitirmeyi bir yandan kazanmayı bir yandan sonrasını düşünen bir hoca görüyorum. Tepkilerin aşırı, erken, temelsiz, yıkıcı olduğunu düşünüyorumhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Adam geldiginden beri bir beraberlik bir mağlubiyeti var, gerisini kazanmış bu icraat değil mi? Niye kredi kazanamadı da yerden yere vuruluyor bu kadar kısa zamanda.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşme işi hocanın elinde. Krediler sözle değil icraatle kazanılır. Kupayı alsın krediyi kazansın. Benim eleştirilerim hocaya bir uyarı niteliğindedir. Kendisini çok severim fakat sahada icraat görmek lazım. Bu maç özelinde değil genel anlamda. Bugün için ilk yarı taktik anlamda sınıfta kalmıştır, puanı olmayan takıma karşı 1 tane organize atak üretememiştir. Hadi kadro yetersiz dersek karşıda çoluk çocuk oynuyor ayıptır.
Şimdi hocanın kaderi kupaya bağlanıyor yani kazanamazsa sutlanacak.Valla bana bu sözlerden pek kredisi varmış gibi gelmiyor dediğim gibi ilk tokezlemede herkes parçalamaya hazır bir görüntü veriyor.
Yorum
-
Benim için Fenerbahçe maçı bu maçtan daha fazla kazanılmış maçtır. Hatta maçı sonundaki “oyun olarak kaybetmedik” temalı konuşmasını bile sıkıntılı bulmamıştım hocanın. Burada eleştiri getiren her insanı da bu kadar basite indirgemeye gerek yok diye düşünüyorum.İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO sözleşmeyi kimse kendisine tamamlatmaz zaten merak etmeyin. Bırakın yenilgiyi kazandığı maçlarda bile yerden yere vurulan adamın ne kredisi olacak ? Yahu adamı oyuncusunu alkışlıyor diye alkisci diye lakap takip alaya aldilar 2 maçta hangi kredi?
Fatih hocanın kredisi falan yok ilk düştüğünde tekme tokat gönderilecek bana göre. Adamın galip gelmesi de yetmiyor çünkü bu ekibe harika bir futbol da oynatmali aynı zamanda. Öyle bir babayiğit teknik direktör varsa keşke onu getirseydik.
Enis’in Göztepe maçında oyundan çıkarılmama hırsı da; Visca’nın 85, Sikan’ın 0 dakikaya layık görülme inadı da bugünün konusudur benim için.
Bana göre de Sikan’ın potansiyeli aman aman değil de bırakalım sahada belli olsun 6 milyon Euro’muzun karşılığı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum