Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 32.Hafta | Adana Demirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Rotasyon, hücum hattına yapılır. İleri hat koşacak. Adana maçı sanıldığı gibi önemsiz bir maç değil tam tersi en az göztepe maçı kadar önemli!

Yorum

Ilkyari gol bulamazsak da ikinci yari fisi cekeriz de sikan a bu kadar cok yatirim yapilmisken harcanmamali ne zaman 11 baslayacak bu adam bu mactada oynamazsa
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Defans oyuncularına çok iş düşmeyeceğini hesaplamış olmalı. İş düştüğü nadir zamanlarda kaza golüne kurban gitmemek için defansı as oyunculardan oluşturmuş. Kırılgan bir takım olduğumuzu ve ADS maçında puan kaybını göze alamayacağımızı düşünürsek mantıklı. Saviç yerine Okay oynasaydı hapı yutmuştuk mesela. İşi sağlam tutmakta fayda var.

Banza yerine Sikan ya da Enis kullanılabilirdi ama ilk yarıdan fişi çekmek istemiş olabilir hoca.
        5 gün sonra sezonun en kritik maçı olmasa dediklerine ben de katılırdım. Karşında amatör takım vae ki bu maçı kaybetsen ne olur sanki? Hiçbir anlamı yok.

Maç başladı 30. Dk Savic belini tuttu o zaman görürüm hocayı.
        ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sezonun yarısını sakat geçiren Savic'i kupa yarı finalinden üç gün önce -2 puanlı Ads'ye karşı oynatan Tekke'nin bir bildiği vardır herhalde.
          Savunmaya alışkanlık kazandırmak istiyor belki seneye bu 4'lüyü kullanabilir.

Mendy-Folcerelli ikilisi de iyi olmuş İnş mendy 6 oynar Folcarelli 8 bu ikiliyi çok merak ediyordum.
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rotasyon, hücum hattına yapılır. İleri hat koşacak. Adana maçı sanıldığı gibi önemsiz bir maç değil tam tersi en az göztepe maçı kadar önemli!
            Rotasyon mevkiye değil oyuncuya yapılır. Senin tek sağ bekin sezonun tamamında oynamışsa bu tarz amatör takımlara karşı alt yapıdan birini atarsın ki ligin kalanında o altyapı oyuncusuna muhtaç olma.
            ( ゚д゚)

Yorum

Sikanı beklerdim bu maç ama kadro fena değil. Rakibin orta sahasında bir zenci oyuncu var gerisi hep genç. Kazanırız

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                5 gün sonra sezonun en kritik maçı olmasa dediklerine ben de katılırdım. Karşında amatör takım vae ki bu maçı kaybetsen ne olur sanki? Hiçbir anlamı yok.

Maç başladı 30. Dk Savic belini tuttu o zaman görürüm hocayı.
                Mantık olarak sana katılıyorum ama konu Trabzonspor medyası ve taraftarı olunca mantık taca çıkıyor. Konu hakkındaki fikirlerimi şurada açıklamıştım:

İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Daha 4 gün önce Eyüpspor ADS'yi 6-0 yendi. Tamamen yedeklerle çıksak bile kazanırız büyük ihtimalle ama muhtemelen kısmi rotasyonla çıkarız. En azından Savic, Nwakaeme, Zubkov ve Banza dinlendirilir, maç zora girerse ikinci devre kullanılabilirler.

"Kazanamazsak önemli değil, kupa maçı daha önemli" diyenlere mantık olarak katılsam da, konu Trabzonspor medyası olunca mantık işlemiyor. 2-3 hafta sonra başlarlar, "Abdullah Avcı'nın puan ortalaması şuydu, Fatih Tekke'nin puan ortalaması şu oldu" diye. Taraftarı da medya güttüğü için ayıkla sonra pirincin taşını. Bunlar "önemsiz maçlara gençlerle çıkılsın, ne kaybederiz" derler, sonra puan ortalamasından hocaya giydirirler. Bjelica ligin zerre önem taşımayan son maçına yedeklerle çıktı da, sonrasında yapılan puan ortalaması hesaplarında o maçtaki koşulların bahsi bile geçmedi.

Bu puan ortalaması s.ki de Abdullah Avcı denen mendebur yüzünden başımıza bela oldu. Böyle bağlamından kopuk, tek başına anlam ifade etmeyen istatistikleri o rezili savunmak için parlattılar, bugün başımıza bela oluyor işte böyle.

Yorum

Söylemeyeyim diyorum dayanamiyorum
                  Sikan'ın oynamamasının bilmedigimiz farklı sebepleri var gibi

Yorum

Vişça solda, Cihan sağda oynayacaktır umarım.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

Güzel orta saha. Bir görelim bakalım ne yapacaklar. Cham iyi olursa arkası da iyi gözükür.
                      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Söylemeyeyim diyorum dayanamiyorum
                        Sikan'ın oynamamasının bilmedigimiz farklı sebepleri var gibi
                        Tekke: “Beşinci maçımıza çıktık. Sikan ile iki maça başladık. Antrenmanlarda oldukça istekli ama genç bir oyuncu. Maliyeti ile sahadaki performansı arasında şu an net bir şey söyleyemeyiz. Genç oyuncuların zamana ve oyunu anlamaya ihtiyacı var. Dolayısıyla onun da gelişimi için zamana ihtiyacı var. Kendisini ileride daha fazla kullanmayı planlıyoruz.”

Yani ilerleyen zamanlarda kullanmak için 6 milyon vermiş yönetim..
                        En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 19.04.2025, 15:48.
                        Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

Haydi güzel bir galibiyet haydi İnşaAllah kazanacağız...

Yorum

Gunduz maci, hemde sahaya gunes vuruyor.
                            Puan kaybi diye yazdim.
                            Şaşmaz....
                            61

Yorum

Hiç teknik taktiğe gerek yok. Dikine koşmaya başlasın rakip resmen içimizden geçip kaleye kadar inebiliyor.
                              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gunduz maci, hemde sahaya gunes vuruyor.
                                Puan kaybi diye yazdim.
                                Şaşmaz....
                                Güzel taktik ama burada da totem yapmayalım ya 3 fark atmazsak galibiyet saymam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim