Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 32.Hafta | Adana Demirspor 0 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 puan dışında iyi olan bir şey yoktu.

Göztepe maçı öncesi Folcarelli sakatlandı,Banza ve Savic 90 dakika oynadı.

Bu maçı kupa maçının düşünülmesine yoralım amaGöztepe maçı krediyi bitiren maç olur.
    DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih tekke denen stajyer trabzonspor hocasi olamaz. Bu saatten sonra istediği kadar kupa kazansin savunmayi birakiyorum. 2. Abdullah avci dönemini yaşatiyor resmen. Göreve geldiğinden beri bu kaçinci maç takim 2.yarilar sahada yok. Ilk yarilar yine az çok oynuyorduk bu maçta oda yok. Ligden düşen takima karşi bir tane organize atak yok. şenol güneş şu takima ilk yari trabzon'da 5 atti. çoluk çocukla sahaya çikan takima karşi resmen eziyet çektirdi insanlara. Fatih tekke zaman kaybidir, büyük takim hocasi olamaz. 6 milyon euro verip alınan adamı sahaya bile sürmüyor şöyle bir maçta.
      Bende hocayı savunuyordum ama Sikan konuşunda % 100 haklısın.

Yorum

• Fatih Tekke futbol anlayışını anlamak isteyen Alanya Teknik Direktörü iken FB'ye oynadığı maça baksın; aynı şeyleri yaparak aynı golleri yedi; yedikçe aynı şeyleri yapmaya devam etti... Futbol her taşın hareketini belli olduğu bir dama oyunu değildir zira insan her şeyi yapabilir ve futbolda bir takım öngörülemez olduğu sürece başarılı olabilir... En azından denemiş olur...
        Always Trabzon!!!

Yorum

• İrrite oldum şu takımdan. Hiç birini sevmiyorum bi kaç adam hariç. O evlatları oynadıkları topa bak halısahaya çağrılmaz bunlar

Yorum

• Bu çöpler ile bir şekilde kazandı. Waka riske edilmeli. Zubkov dinlendi. Zaten takımın yüzde 80i bunlar. 3 gol atılması lazımdı bu yakışmadı. Ama hayalet modunda enerji sarf etmeden galibiyet alındı. Folca sakatsa göztepe maçı iptal onu söyliyim. Belki waka alabilir o maçı. Kupayı alacak olan zaten bu takım değil waka ve zubkov. Onun haricinde bu takımı kuranların abv. Fatih hocam, iki tane hocadan biri bunamış kurduğu moktan kadro ile, tüm sezon alınamayan, 2 deplasman galibiyeti alacak kalibrede hocadır. Saplaya saplaya gelmektedir.

Yorum

• Fatih hocanın başarılı olmasını çok istiyorum ama haftalardır tercihleri ile bende ciddi umutsuzluk yaratıyor.

visca'dan ozan'dan falan beklentisi olan hocaya benim saygım olmaz. bu heriflere neşteri vurmayacaktıysa ne bok yemeye geldi takıma hiç anlamış değilim. kendinden öncekilerin yaptıklarının aynısın yapınca farklı sonuç alabileceği fikrinin kaynağı nedir? avcı sıçtı, şenol sıvadı, fatih hoca temizlesin diye umut ettik ama aynı bokun laciverdini sunmaktan öteye gitmiyor.

visca 90 dakika sahada tutulmaz, adamı oyuna alman gereken dakikada oyundan çıkarıyorsun hocam

cihan'ın günahı ne, küfür ettirmek için mi oyuncunun özellikleriyle hiç alakası olmayan pozisyonda oynatıyorsun ki elinde o bölge için alternatifin var!

oyunun merkezine mendy, jabol, okay, ozan gibi ağır vasıtaları dikip rakibe buyur gel yarım pasla kaleme in demekten ne zaman vazgeçeceksin hocam? elinde yok mu? üret, genç takım kaynaklarından yararlan. olmuyorsa dene öyle olmasın, gençlerle olmasın.

cham denen futbol fukarasına yapılan yatırımı görüp oynatmaya çalışıyorken sikan denilen arkadaşla ne yaşandıysa söyle bilelim hocam? Trabzonspor'un parasını sokağa atmaktan farkı yok herife çektiğin muamelenin. Cham'ın mevkisinin gereğini yapma yüzdesi 10'sa bu arkadaş hepimiz gördük ki pozisyonunun gereğini cham denen müsibetten daha yüksek yüzdeyle yerine getiriyor. nerede forma adaleti?

takımı kurmamış olman, sezonun yarısında gelmiş olman hiçbir şey denemeden, bu zamana kadar yapılanın aynısını yapma hakkı da toleransı da tanımıyor hocam.
              sen takımın başına büyük umutla "düzeltesin" diye getirildin, taraftardan görülmemiş bir kabul ve sevgi gördün. senden öncekilerin yaptıklarını tekrarla diye miydi bunlar?

Yorum

• Maç önü demiştim bu takımda rotasyon yapmak da büyük risk. Tam da öyle oldu. Adana takımı alt ligde kümeye oynar. Waka-Zubkov bu takımın olmazsa olmazları, yoksa kaleye gidemeyiz. Bu 2 adama çok iyi bakmamız lazım sezon sonuna kadar. Orta sahasız oynuyoruz zaten. Bu iki adam hem oyun kuruyor hem takımı yönlendiriyor. İç sahada farklı oyun olacaktır Göztepe maçında tabi ama deplasmanda bu takımın işi çok zor. Bu seneki şansımız maçların hep iç sahaya denk gelmesi, yoksa kupada bu tura da gelemezdik.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kartaldan para gelmeden bunlar bizim yakamızı bırakmaz arkadaşlar. Ve bu adamlar futbolcu felan da transfer edemez. Yani uzun lafın kısası daha çok çekecek çilemiz var.
                  Yaka paça indirilmedikçe gitmezler. Sadri başkanın yakasına yapışan taraftar geldi aklıma

Yorum

• Hadi abi hadi daha hoca olmadan topcu yemeye baslamis Tekke efendi.Begenmedigimiz Senol hocanin zamanindan bile cok daha kotu takim.Seneye muhtemelen ilk 10 haftada kovulur bu oyunla
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Ne izledik biz Allah aşkına
                      ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Bir basın mensubu yalakalığı ve amatörlüğü bırakıp hocaya sikan ile ilgili düşüncesini /sikan'ın durumu sorsa ya
                        mantıklı bir açıklaması olduğunu, Tekkenin hocalık vasfını zedeleyecek bir yaklaşımının olmadığını düşünüyorum
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Langırt 3 puan.Kazanan her zaman haklıdır ayrıca puan ortalaması diyorum. Bu argümanlarla burda herkes savunuldu iş Fatih hocaya gelince mi değişiyor?

Kazandı mi kazandi. Hem de deplasmanda koca sezonda tek galibiyeti olan takımla ki o galibiyeti de kendisi almıştı.

Stajyermis de zartmis zurtmus. Birakin adam sezonu tamamlasin yeni sezonda kovarsiniz bir durun.

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Langırt 3 puan.Kazanan her zaman haklıdır ayrıca puan ortalaması diyorum. Bu argümanlarla burda herkes savunuldu iş Fatih hocaya gelince mi değişiyor?

Kazandı mi kazandi. Hem de deplasmanda koca sezonda tek galibiyeti olan takımla ki o galibiyeti de kendisi almıştı.

Stajyermis de zartmis zurtmus. Birakin adam sezonu tamamlasin yeni sezonda kovarsiniz bir durun.
                            Ts takımı u19 takımıyla şu adanayı yener zaten. Bunu başarı olarak görüyorsunuz ya pes diyorum. Bu takım olağandışı bir kadro ilede bu puanı toplar.

Yorum

• Sezondan kopan, sezonu kafada bitiren takımlardan çok şey beklemeyin. Bu takım hedefi olsa bile kötü zaten. İki hafta iki galibiyet, minik bir mutluluk... Allah bereket versin.

Yorum

• yorumlara bakınca neden bodo glimt olamıyorsun anlaşılıyor

adamların teknik direktörü 7 yıldır görevde

biz ise 1 ay önce gelmiş tekkeyi eleştiriyoruz

farioli ajax ile şampiyonluğa gidiyor hollanda da , farioli içinde benzer şeyler söylendi

tekke rıza çalımbay mesut bakkal tarzı klasik teknik adamlardan değil aga, idealist ve yenilikçi

sabredersen kazanıyorsun aga
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim