Bu maçı taraftarla almalıyız bir şekilde.. Bu maç kapalı gişe olmalı, 2 maça 1 kupa .. Bu leş sezon için ilaç olur bu kupa..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Yarı Final | Trabzonspor 2 - 0 Göztepe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
bu maçı alırsa taraftar alır. biletleri vip tribünler dışında tamamen 61 tl yada ücretsiz yapıp stadı kapalı gişe yapmak lazım. hiç olmazsa yönetim bunu becerse. bugün ki oyundan sonra perşembe günü o stat dolmaz. çoğu kişi nasıl olsa açık kanal veriyor diye stada gelmez.İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Stad mahşer yeri gibi olmalı ve bu maçı taraftar almalı, bu takımdan bi bok olmaz çünkü, finale kalabilirsek umarım bir sürpriz olur da Konya gelir, yoksa Gs bizi madara edecek ve çok kötü bir son olucak bizim için, bu sezon tüm derbilerde öne geçip hepsini kaybeden gerizekalı bir takım bu..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 20.04.2025, 08:50.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
Eskiden finalist giderdi şimdi lig sıralamasındaki takım gidiyor.İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmediğim için soruyorum biz finale kalıp gsde kalırsa ve gs ligi şampiyon bitirirse biz Türkiye kupasını alamasakta avrupaya gidiyor muyuz yoksa lig 5c7simi gifiyor
Yorum
-
Eskiden böyleydi.. maalesef artık bu kural değişmiş.. kazanmaktan başka çaremiz yokİlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmediğim için soruyorum biz finale kalıp gsde kalırsa ve gs ligi şampiyon bitirirse biz Türkiye kupasını alamasakta avrupaya gidiyor muyuz yoksa lig 5c7simi gifiyor
Türkiye Kupası'nı müzesine götüren kulüp, sezonu ilk 3 sıra içerisinde tamamlarsa, lig 4.'sü ekip UEFA Avrupa Ligi'ne, 5. olan takım ise UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazanacak.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
2 tane hedef maçımız var. 2 maça kupa veriyorlar. Buna göre sahaya mücadele koymak lazım. Laylaylom ile kupa kazanamazsın, sahada basmadık yer bırakılmaması lazım. Hırs yoksa istek yoksa bundan sonrası yemez. 2 maç her şeyimizi sahaya koymalıyız.
Yorum
-
Konya'nın bu hafta hatayı yenmesi iyi oldu..ligde kalmayı nerdeyse garantileyip moralli bir şekilde kupaya odaklanacak..
önce Konya'nın gs ı elemesi, ardından bizim Göztepe yi elememiz..ikisi birden bir futbol mucizesi olarak gözükse de, bu isteksiz, futboldan kopmuş, ruhsuz takımın bu yıl küme de kalarak başardığı bu mucizeden daha zor olmadığını düşünüyorum..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum