Hadi bakalım tek hedef galibiyet. Yine bekler ve öndeki üçlüyle çözeriz gibi. Orta saha oyuncuları yalandan sahaya çıkacak. Keşke Draguş sağlam olsaydı da ortadan 1 kişi eksilmiş olurdu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Yarı Final | Trabzonspor 2 - 0 Göztepe | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
göztepe beşiktaş maçını izliyorum. abartısız söylüyorum adana demirspor, hatayspor bile bu göztepe'den daha iyi futbol oynuyor. haftalardır açık ara ligin en berbat takımı olabilir. romulo dışında topçusu yok. tüm bunlara rağmen şu takımı evire çevire eleyemezsek kupa hayali kurmayalım bir zahmet. 3 sene oldu şaşırtın bir kere de bizi artık.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 19.04.2025, 19:53.
Yorum
-
Sezonun en kritik maçı! Kazanırsak finaldeyiz! En en merak ettiğim şey ne biliyor musunuz? Vasat taraftarın üstüne düşeni yapıp yapmayacağı. Maalesef eğer stad full olmazsa iyi oyunu alkışlamaz kötü oyunda yönetimi istifaya çağırmazsa maalesef iki türlü de kazanamayız. Bir şekilde iyileşmenin normalleşmenin en önemli maçı bu maç.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegöztepe beşiktaş maçını izliyorum. abartısız söylüyorum adana demirspor, hatayspor bile bu göztepe'den daha iyi futbol oynuyor. haftalardır açık ara ligin en berbat takımı olabilir. romulo dışında topçusu yok. tüm bunlara rağmen şu takımı evire çevire eleyemezsek kupa hayali kurmayalım bir zahmet. 3 sene oldu şaşırtın bir kere de bizi artık.
BJK, iyice bir yorar, biz de boruyu döşeriz...
Yorum
-
Kadro iyice daraldı. Rizespor maçının ilk yarısında olumlu bir futbol sergileyen 11'den 2 futbolcu gitti: Draguş ve Folcarelli. Öte yandan Sikan ve Lundstram'ın üzeri çizilmiş gibi görünüyor. Okay ve Mendy cezalı. Nwakaeme'nin kasığında sakatlık varmış, inşallah maça yetişir ama 90 dakika oynayabilir mi, soru işareti. Lundstram'ın üzerini çizmekte ısrar ederse 6 numarada oynatacak oyuncu kalmamış oluyor.
İşimiz yine Visca'lara Ozan'lara kaldı. Zaten zor maçtı, iyice zora girdi. İnşallah alnımızın akıyla çıkarız.
Yorum
-
ben hocanın yerinde olsam folca nin yokluğunda sikan ı oynatırdım orta sahada..en azından adam eksiktir,ikili mücadele kazanır..
Uğurcan
Malheiro savic batagov Mustafa
Lundstram Sikan
Zubkov Banza wakaemeEn son nevzat61 tarafından düzenlendi; 19.04.2025, 20:31.Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegöztepe beşiktaş maçını izliyorum. abartısız söylüyorum adana demirspor, hatayspor bile bu göztepe'den daha iyi futbol oynuyor. haftalardır açık ara ligin en berbat takımı olabilir. romulo dışında topçusu yok. tüm bunlara rağmen şu takımı evire çevire eleyemezsek kupa hayali kurmayalım bir zahmet. 3 sene oldu şaşırtın bir kere de bizi artık.
Bugun oynanan futbola gore degerlendirme yapacak olursak kim kimi evire cevire yenebilir
Goztepenin bizde olmayan dinamik orta sahasi oyun coskusu var bizimde buyuk takim havamız var kotude olsak kupada tek maclarda iyi sonuclar aliyoruzEn son objek tarafından düzenlendi; 19.04.2025, 21:23.
Yorum
-
hocam göztepe cidden kötü takim ligin ikinci yari puan durumuna göre küme düşüyor olabilir. Asil mesele trabzonspor'un futbol oynamamasi. Yoksa bu takimlar bizim rakibimiz mi. Ne duruma düştük ya. Içeride göztepe maçindan bile korkar hale gelmişiz.İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugun oynanan futbola gore degerlendirme yapacak olursak kim kimi evire cevire yenebilir
goztepenin bizde olmayan dinamik orta sahasi oyun coskusu var bizimde buyuk takim havamız var kotude olsak kupada tek maclarda iyi sonuclar aliyoruz
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam göztepe cidden kötü takim ligin ikinci yari puan durumuna göre küme düşüyor olabilir. Asil mesele trabzonspor'un futbol oynamamasi. Yoksa bu takimlar bizim rakibimiz mi. Ne duruma düştük ya. Içeride göztepe maçindan bile korkar hale gelmişiz.
Bjk goztepeden kupada 4 yedi onlarda biz bu hallere dusecek takimmiydik diyorlar futbolda dun yok bugun var
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum