Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 22.Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ligin en düşük takımlarından birine atağa dahi çıkamayan trakımın koyayım c... yere
    .....

Yorum

• UGurcan haric takim bombokdu girenler cikanlar dahil, birfe top bizi bugün hic sevmedi, son sözüm sana Eren, gerekirse 4 m euroyu biz toplaxalim aramizda siktirmgit bu takımdan, Mendy nin kırmızısı Erenin yüzündendi.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bok vardi ya yangindan mal kacirircasina viscayla sozlesme yenilediler tam form tutmaya baslamiati sozlesme kapacam diye yatisa gecer diye dusunuyordum sozlesme sonrasi ilk mac yaniltmadi insallah diger maclarda da yelkenleri suya indirmez yoksa isimiz var
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Oyuncular maça hazır değildi
          bay geçmek havayı bozmuş
          **
          oynadığımız takımla aramızda 9 puan var, deplasmanda galibiyetin yok, rakip can derdinde, hoca değişmiş. iki galibiyetle havalara uçup 5 atarız havasına girenlere ne diyeyim. onlara iyi bir cevap oldu bu maç. anlaşılan yönetim de aynı kafada onlara da bir cevap inş olmuştur.
          **
          oyuna girdikten sonra lunstramın dakika dakika yaptıklarının videosu düşer inş.
          **
          bildiğin avcı oyunu oynadık, rakip topu bize vermiş gibi yapıp iyi kapattı. açacak bir iki fırsat bulduk onları da çöp ettik
          **
          yenilmemek çok önemliydi. malum düşme hattında, rakibimizle oynadık sayılır. yukarı değil aşağı bakın. henüz o seviyede bir takım yok ortalıkta.
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• işyerfimde maç izliyorum,gelen müşterileri hep tersledim,gerdi beni bu takım..bu takıma yönewtenleri aaaa. k...yım ben
            .....

Yorum

• yine leş bir maç. iki zayıf takıma 5 atınca bişi oldu sanıyoruz ama bişi olduğu yok. hala birbirine pas veremeyen taç atamayan orta yapamayan kontra atak yapamayan çok kolay kontraatak yiyen ve daha şimdi saymaya üşendiğim bi sürü eksisi olan bir takımız hala.

Yorum

• Deplasmanda yine galibiyet yok.Uğurcan 1 puanı kurtardı.Nwakaeme Uğurcan avcıyı şampiyon yaptı diyenler deplasmanda en azından 1 maç kazanmalıydık değil mi? Ama sorgulama kısmı sizde yok.Avcı hiç çalıştırmıyordu Şenol hocam takımı çok çalıştırdığı için takımın takati kalmamış.

Yorum

• Cakıroviç hoca hoca
                  Bence Kayseri'yi ligde tutar
                  2 gündür takımla olan hocayla 2 haftadır maç yapmayıp idmanda ne fuşki yediği belli olmayan takımın hocası karşı karşıya geldi
                  Sonuç oyun olarak net bir şekilde rakip hocanın lehine

Utanması gerekenler utanmaz, maç sonu aynı eski hoca gibi fuzuli konuşmaya devam
                  Transfer diyenlere ise rakibin transfer hakkı olmadığını ve bir sürü cezâlı/sakat eksiği olduğunu hatırlatalım

Sikan'ı 11'de başlattığı için 60'da hemen çıkarmak zorundaydı hoca, ztn içi içini yemiştir 11 başlatıp o kadar sahada tuttuğu için
                  O arayı izlemedim ama ne zaman çıktı o zaman Kayseri'nin xG fırladı
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Stoperde denswill daha dengeli bir oyuncuydu. Sıkıntımız kaliteli bir 8 numara ve müzmin sakat olmayan stoper.

Yorum

• slikan iyiydi niye çıkardı onu ondan sonra ilerde atak yapamadık.

Yorum

• İçerdeki oyunla dışardaki oyun arasında bu kadar fark olmaz. Rakip sadece fiziksel direnç gösterdi, koştu bastı. Hadi ilk yarı normal diyelim maç ortada, ikinci yarı komple rezalet, rezil bir futbol. Bu oyuna 1 puanı öpüp alnımıza koyalım.

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Öyle deme, Barisic son dakika girip oyun aldıracak bize.
                          Faul aldırdı, hafiften utandırmadı değil
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stoperde denswill daha dengeli bir oyuncuydu. Sıkıntımız kaliteli bir 8 numara ve müzmin sakat olmayan stoper.
                            stoper lodsram gaye iyi. stoperle işimiz yok. gereksiz bi mevki. ihtiyacımız olan adam 8 numara

Yorum

• Kaç kere denedik, orta sahada Mendy ile Umut’u bozma, bozunca takımın feleği şaşıyor. Ozan’ı çıkarmamak için takımın ayarlarını komple bozdu hoca. Bu ilk hatasıydı. İkincisi ise Lundstram’ın girişi dolayısıyla Sikan’ın çıkışı.

Yorum

• çok iyi bir Şenol Güneş savunucusuyum,her platformda savundum ama yok arkadaş efsanemiz Şenol hocanın emekliliği geldi de geçiyor...miadı doldu abi..
                                .....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim