İlk olarak memozcan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 19.Hafta | Trabzonspor 5 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Aklı başında hocamız mı var? Ozan Tufan'la bu işin olmayacağını maçları göz ucuyla takip eden taraftarlar bile gördü, Şenol Güneş daha ancak hafta içi oynanan kupa maçında görebildi. 50 milyon maaş verdiğimiz adamın aklı başına gelene kadar küme düşme hattına geriledik. İyi ki aklı başında. Bir de başında olmasa Adana Demirspor'dan da geride olacaktık demek ki.
-
Fatih'i ben de isterim ama Erto ile çalışmasına gönlüm razı gelmiyor. Böyle bir kıymetin kötü bir başkan yüzünden harcanmasını istemem.İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasil gormesin ki ne yaparsa yapsin destekleyen bir kitle var arkasinda, O kadar eyledigi soyledigi soze ragmen fanatikleri var. Ama alistim ulkenin gercekligi bu
samsunun hocasini ben de cok begeniyorum
ancak turk hocalardan onu en acik olanin hatta bize de gelmesini isteyecegim iki kisi var biri fatih biraz da duygusal nedenlerden dolayi. Malum senol kulis yaparak kafasini yedi
Digeri acik ara Arda. Arda cok iyi hoca olacak muhtemelen avrupadan teklif alir kisa za*manda
Arda Avrupa'ya gitsin o zaman
Trabzonspor'un başında gs efsanesi filan kaldıracak halim yok
Yorum
-
bu akşam umut güneşi çok beğendim.. sahanın her yerindeydi.. sürekli rakip ceza sahasına girdi ve şut imkanı da yakaladı bol bol.. denersen karşılığını mutlaka alıyorsun böyle devam etmeli..
mendynin yanında oynayabilecek ilk kişi kendisi bu kadro düzeninde.. aksi halde sürekli yana- geriye oynayan hantal bir orta saha izliyoruz..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Transferle olur, olmaz diye bir şey yok. Ligdeki takımların yarısı zaten Antalya ayarında takım.İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım yapamaz da 5 maçlık seri yapsak ilk 5'e gireriz.
Yorum
-
teknik olarak dedim Arda cok zeki bir adam, iyi hoca olacakİlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih'i ben de isterim ama Erto ile çalışmasına gönlüm razı gelmiyor. Böyle bir kıymetin kötü bir başkan yüzünden harcanmasını istemem.
Arda Avrupa'ya gitsin o zaman
Trabzonspor'un başında gs efsanesi filan kaldıracak halim yok
ulke hoca yetistiremiyor belki o olurNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Avrupa'da oynamış olması çok önemli kriter. Fatih Tekke'nin de Avrupa tecrübesi var. En çok o yüzden umutluyum kendisinden.İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeknik olarak dedim Arda cok zeki bir adam, iyi hoca olacak
ulke hoca yetistiremiyor belki o olur
Yorum
-
5 gollu galibiyet güzel, Lakin, Ben skora bağlı yorum yapmam yapmayacağım da. İlk 20 dakika oyunu, bizim bütün sezonun özetidir. Bu oyunun nedeni de, Takımın savunma yönünde lider oyuncusunun olmamasıdır. Bu görevi Uğurcan yapamıyor, Burda takım motive edecek oyuncu şart, SAVİÇ de de lider oyuncu kapasitesi göremedim oynadığı maçlarda. Mendy, dahil olmak üzere, Uyurgezer oyuncuların çokluğu sıkıntılı. Şenol Hoca'da maç sonrası buna değindi, taraftar gibi maçı izleyen oyuncularımız var dedi... O esnada gol yesen, taraftarı kaybedersin, Strese girersin ve toparlayamazsın
Trabzonspor'un, 3 gol atan Sağ bek oyuncusunu konuşması hoş değil. 30 senede bir oluyorsa oyun değil şanstır. Vurdu ve gol oldu bu kadar.
Esas yememeyi, Oyunda sağlam durmayı ve rakibine , ''Biz Trabzonspor'a gol atamayız, korkusunu hissettirmemiz lazım ''. Bu nu yapamazsak, her rakibe pozisyon veririz ve en kolay maçlar bile zora girer..
Takıma , Acil tarafından en az 5 oyuncu lazım
En öenmlidi 8 numara ve Sol Bek ( barisiç'e güveniyorsa gerek yok )
Yine de kazanmak çok güzel. Attıkça atası geliyor elbette
Sancez gibi bir sprinter stoperimiz olsa verdiğimiz Pozisyonların çoğunu vermeyiz.
yan toplarda her gelen pozisyon oluyor. Kaleci dahil, kafaya çıkamıyoruz.. ACİL TEDBİR burayaYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
“Sağ bek vurdu ve gol oldu, bu kadar basit” ile geçiştirilecek bir konu değil bence. Sağ bekin gol atması tamamıyla oyun sistemi sonucu gelmemiş olabilir (Ki sağ kanadı çok etkili kullandık.) ancak en azından oyuncunun hakkını vermek lazım. Takoz Recep gibi orta sahadan topa vurup da hasbelkader olmadı o goller. O bindirmeler, boş koşular ve sürekli denemelerin sonucu oldu pozisyonlar. Pedro önceki maçlarda da pozisyona girdi, gol attı, bugün de süsledi. Bir maçlık değil mevzu. Bekin asli görevi tabii ki savunma ama hücumda böyle bir katkı sunabiliyorsa ciddi esneklik kazandırır ataklarda.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 gollu galibiyet güzel, Lakin, Ben skora bağlı yorum yapmam yapmayacağım da. İlk 20 dakika oyunu, bizim bütün sezonun özetidir. Bu oyunun nedeni de, Takımın savunma yönünde lider oyuncusunun olmamasıdır. Bu görevi Uğurcan yapamıyor, Burda takım motive edecek oyuncu şart, SAVİÇ de de lider oyuncu kapasitesi göremedim oynadığı maçlarda. Mendy, dahil olmak üzere, Uyurgezer oyuncuların çokluğu sıkıntılı. Şenol Hoca'da maç sonrası buna değindi, taraftar gibi maçı izleyen oyuncularımız var dedi... O esnada gol yesen, taraftarı kaybedersin, Strese girersin ve toparlayamazsın
Trabzonspor'un, 3 gol atan Sağ bek oyuncusunu konuşması hoş değil. 30 senede bir oluyorsa oyun değil şanstır. Vurdu ve gol oldu bu kadar.
Esas yememeyi, Oyunda sağlam durmayı ve rakibine , ''Biz Trabzonspor'a gol atamayız, korkusunu hissettirmemiz lazım ''. Bu nu yapamazsak, her rakibe pozisyon veririz ve en kolay maçlar bile zora girer..
Takıma , Acil tarafından en az 5 oyuncu lazım
En öenmlidi 8 numara ve Sol Bek ( barisiç'e güveniyorsa gerek yok )
Yine de kazanmak çok güzel. Attıkça atası geliyor elbette
Sancez gibi bir sprinter stoperimiz olsa verdiğimiz Pozisyonların çoğunu vermeyiz.
yan toplarda her gelen pozisyon oluyor. Kaleci dahil, kafaya çıkamıyoruz.. ACİL TEDBİR burayaThere is no spoon...
Yorum
-
Üst üste iki maçtır oyun ve skorun gelmesi istikrarlı bir grafik çizmek adına önemliydi.Tabi rakibe de teşekkür etmek lazım açık futbol oynayarak bizim takımın veriminin artmasına katkı sağladı.bodrum gibi oynayan takımlar hala bizim için en tehlikeli takımlar bu öyle bir iki maçla düzelecek bir durum değil bazı pozisyonlar da son hareketi yetersiz oyuncular var. Zaman ilerledikçe oyun geliştikçe ve eksik noktalar tamamlandıkça kapalı savunmaları daha kolay çözebileceğiz işte o zaman 80 üstü puanları hedef koyabiliriz.
Maçın adamı visca ve malheiro oldu.Tek maçta 3 gol atmakta 3 asist yapmakta kolay değil.Malheiro şut özelliğini doğru kullanmaya başladı.Önceden orta kesilecek yerlerden şut atıyordu.Bodrum maçıyla beraber daha akıllı oynamaya başladı.Şut çekmek için artık ceza yayı çevresine gelip cepheden vuruyor ve karşılığınıda alıyor.İlk attığı golü bi daha kolay kolay atamaz ama ikinci ve üçüncü golü isterse birçok maçta yine atabilir.
Orta sahada 8 numarada denediğimiz isimler içinde en faydalı olan umut güneş gibi görünüyor.Devamlılığı doğru noktalara gitmesi baskısı iyi ama o kadar son hareketler Trabzonspor u taşıyacak seviyede değil.Takımı taşıyacak 8 numara skora gol ve asistler ile katkı verebilmeli.Dolayısıyla transfer şart gs deki sara gibi etki edecek birine ihtiyaç var.
Muhammed cham ve banza da etkili oynadılar.İkisi birbirini iyi anlıyor.batagov da günün iyilerindendi.
Şenol hoca,eren ile ilgili açıklama yapmasa daha iyi olurdu.Oyuncunun gsye gitmek için istekli oluşu eğer transferde aksilik çıkıp elimizde kalması halinde sıkıntı doğurur..Taraftar maçta yaptığı her hataya normalden fazla ses çıkaracaktır.Umarım gider yoksa erene de bize de yazık olur bu dakkadan sonra.
Sonuç olarak önemli bir 3 puan ve oyuncu gelişimi adına güzel bir maçı geride bıraktık.Böyle verimli maçların sayısının artması dileğiyle.
Yorum
-
wakaeme - vişça
rakipler her ikisinede aynı katılıkta onlem alamıyorlar .
mutlaka bir taraf daha zayıf kalıyor ve o gun neresı zayıf kaldıysa oradan yardırıp gidiyoruz .
Tabi bu oyuncular artık yaşlandı .
ilerde yapılabilirse yine aynı seviyede ıkı oyuncu kanatlara yerlestırılmelı .
Kabaca düşünürsek şuan ikisininde muadili 15 milyon eurodan baslar .
ancak hiç kimse duymadan gerekırse 1 sezon "pişme senesi" diyerek emın oldugumuz 1-2 adamı ucuza bulabılırız .
wakaemenın prime sezonu versiyonunu ise bulamayız . Scoutlarada "neden bulamadınız?" diye kızmam çünkü öyle bir kanat senelerdir süperligde herhangi bir takıma gelmiş değil.61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum