Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 19.Hafta | Trabzonspor 5 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiç abartmıyorum Batagov sakatlanmasın kulüp tarihine girer. Ben 20 senedir falan aktif trabzonspor izliyorum, böyle bir tane stoper görmedim ve evet abartmıyorum ve evet sayacağınız her isimden daha iyi. Yanında sağlam Savic olacaksa Savic kalsın yoksa bayılın 10 milyon euro yanına birini alın şu çocuğun 3-4 sene arkamıza yaslanacağız gibi duruyor.

Bu çocuğu okutun üfletin lütfen kim aldırdıysa scout departmanından o çocuğu da bulun
    Ama nasıl olur? Futbol ordinaryusu Abdullah Avcı hocam "eksikleri var" demişti? Hocamdan daha mı iyi bileceksiniz?

Şaka bir yana Abdullah Avcı'dan kurtulmamış olsak hala Denswill'i izliyor olacaktık. Türkiye'nin en büyük camiasını futboldan soğuttuydu Allah'ın cezası. Çok zor oldu ama kurtulduk çok şükür.

Yorum

• Türk futbol tarihinde hatrick yapan ilk bek oyuncusuymuş..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Batagov büyük futbolcu olur,Kim Jae gibi oyuncu bakalım 20 milyon euroya satabilecek miyiz?

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ama nasıl olur? Futbol ordinaryusu Abdullah Avcı hocam "eksikleri var" demişti? Hocamdan daha mı iyi bileceksiniz?

Şaka bir yana Abdullah Avcı'dan kurtulmamış olsak hala Denswill'i izliyor olacaktık. Türkiye'nin en büyük camiasını futboldan soğuttuydu Allah'ın cezası. Çok zor oldu ama kurtulduk çok şükür.
          senor hocam kac hafta onun yerine mendyi stoper oynatti sayamadim
          senor atanmis avcidir
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Suratli oyunculardan calim yedikten sonra kosup yakalayamiyor adamlar basip geciyorlar buda yeterince suratli olmadigini gosterir bana gore.. avrupanin ust duzey liglerinin ust takimlarinda oynayamaz ama orta sira takimlarinda yer bulabilir kenidisine almanya italya ispanya gibi liglerde.belcika hollanda gibi ulkelerin zirveye oynayan takimlarinda da rotasyon oyuncusu olabilir ajax feyenord anderlth brugge vb, her durumda zarar edilmeyecek bir adam ve transfer istenildigi takdirde .
            Evet bir Walker performansı vermezi zor o yakalamada, ama Carvajal kadarda süratli bazı bekler zekalarıyla bu açıkları kapatabiliyor.
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              senor atanmis avcidir
              Taraftar kafasına vura vura şenol hocaya doğru yolu gösterdi. En son prensi ozan’ı da kesti. Hıca hak yoku buluyor zaman alsa da

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Allah rızası için takımda görevli, yetkili, sözü geçen akil biri maç önü ve devre arasında statta çalınması adet haline getirilmek üzere olan şu dejenere arabesk müziğe son verilmesi konusunda bir müdahalede bulunsun. bu isteğimi dile getirebileceğim en kibar dille dile getirmeye çalışıyorum ama her şahit olduğumda ağız dolusu küfürler ediyorum. ne olur şu rezilliğe son verilsin.
                bir ara eski anonsçuya instadan göztepenin maç öncesi şovunun o şarkının en çok bize yakışacağını yazmıştım. Bunu defalarca çaldığını fakat kimsenin ayak uyduramadığını söylemişti. yine yönetim ve taraftarın planlı programlı hareket etmediğini çalınacak şarkıların maça bir saat kala belirlendiğini felan yazmıştı.
                şu uy aha'ya, kazım koyuncuya dokunmasınlar yeter. buna razıyım, umudum yok başka
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

senor atanmis avcidir
                  Valla Şenol Güneş'i ben de beğenmiyorum, bana göre çoktan kovulması lazımdı ama Avcı'dan daha kötü değil. Gerçi Avcı'dan daha iyi olmak başarı olarak değerlendirilebilir mi orası tartışma konusu. Çıta o kadar düşük ki, yarısından fazlası toprağa gömülü.

Yorum

• Viscaya da Waka Hamsik muamelesi yapmamız lazım
                    ama Avcı nefreti bir şekilde kendisine yansıyor
                    Yoksa takımdaki en büyük futbol aklı, oyun zekası üst düzey tek adam
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• maçın tekrarını izledim sakin kafayla.. bu senki en olgun oyunumuzu oynamışız.. bu takım ritim bulursa seri yapabilir..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Taraftar kafasına vura vura şenol hocaya doğru yolu gösterdi. En son prensi ozan’ı da kesti. Hıca hak yoku buluyor zaman alsa da
                        bu tur adamlarin modern futbolda yeri yok.
                        bakin adam turkiyenin en iyi hocalarindan biri oalrak gosteriliyor avrupanin ortalama bir takimindan bile teklif alamiyor
                        en iyisi fatih terim yunanistan ve arabistan yapabildi

guven vermiyor yakinda baska bir takinti hamlesi izleyebiliriz
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

Valla Şenol Güneş'i ben de beğenmiyorum, bana göre çoktan kovulması lazımdı ama Avcı'dan daha kötü değil. Gerçi Avcı'dan daha iyi olmak başarı olarak değerlendirilebilir mi orası tartışma konusu. Çıta o kadar düşük ki, yarısından fazlası toprağa gömülü.
                          puan olarak avci daha fazlasini toplardi
                          oyun olarak avcidan daha iyi

ama bence ikisi de trabzonun hocasi degil
                          trabzona yetistirici yapilanma hocasi lazim

bu arada gelecek hafta kume dusme potasindaki rakimiz sivasla oynuycaz
                          o maci alirsak biraz rahatlariz kume korkusundan
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

• bizim taraftarın acilen ergen triplerini bırakması lazım..

malum başımızda bir yönetim yok ama en azından aklı başında bir hocamız var.. takımı ve hocayı sahiplenmeliyiz.

oynayan oyuncuyu ıslıklamak vs bunlar ancak ergen taraftar işleridir.. artık herkes aklını başına almalı..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

puan olarak avci daha fazlasini toplardi
                              oyun olarak avcidan daha iyi

ama bence ikisi de trabzonun hocasi degil
                              trabzona yetistirici yapilanma hocasi lazim

bu arada gelecek hafta kume dusme potasindaki rakimiz sivasla oynuycaz
                              o maci alirsak biraz rahatlariz kume korkusundan
                              Şenol Güneş'in asıl problemi geldiğinden beri kendisini kulübün üzerinde görüp kafasına göre saçma sapan işler yapması. Kulüpte başkana benzer biri olsa çoktan kovulmuştu. Baktı ki koltuk tehlikeye giriyor, nihayet adam gibi bir kadro çıkardı da rahat bir galibiyet aldık. Bir çiçekle bahar gelmez yalnız. Havaya girip yine saçmalamaya başlayabilir. O potansiyel fazlasıyla var.

Yetiştirici midir bilmiyorum ama bize Samsun'un hocası gibi disiplin sahibi bir teknik direktör lazım. Şenol Güneş ya aklını başına alacak ya da Erto ile beraber gidecek.

Yorum

Şenol Güneş'in asıl problemi geldiğinden beri kendisini kulübün üzerinde görüp kafasına göre saçma sapan işler yapması. Kulüpte başkana benzer biri olsa çoktan kovulmuştu. Baktı ki koltuk tehlikeye giriyor, nihayet adam gibi bir kadro çıkardı da rahat bir galibiyet aldık. Bir çiçekle bahar gelmez yalnız. Havaya girip yine saçmalamaya başlayabilir. O potansiyel fazlasıyla var.

Yetiştirici midir bilmiyorum ama bize Samsun'un hocası gibi disiplin sahibi bir teknik direktör lazım. Şenol Güneş ya aklını başına alacak ya da Erto ile beraber gidecek.

Nasil gormesin ki ne yaparsa yapsin destekleyen bir kitle var arkasinda, O kadar eyledigi soyledigi soze ragmen fanatikleri var. Ama alistim ulkenin gercekligi bu

samsunun hocasini ben de cok begeniyorum
                                ancak turk hocalardan onu en acik olanin hatta bize de gelmesini isteyecegim iki kisi var biri fatih biraz da duygusal nedenlerden dolayi. Malum senol kulis yaparak kafasini yedi

Digeri acik ara Arda. Arda cok iyi hoca olacak muhtemelen avrupadan teklif alir kisa za*manda
                                En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 12.01.2025, 21:02.
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim