İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 19.Hafta | Trabzonspor 5 - 0 Antalyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Unutmusum, kusuruma bakma kardes. Ayaklari cok temiz, takimin boyunu kisaltiyor. Elit bir stoperin yaninda izlemeyi bekliyorumİlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatagov da çok iyi Spensır renktaşım,
Onu unuttun ellaam.Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
Zaten kazanınca konuşma lazım. Kazanıca susup, kaybedince konuşmak basit.İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlız 5-0 da olsa şunu atlamayalım.
Hakem de, Var odası da hep kanı bozuk dolu.
Penaltıyı vermedi, sarıları göstermedi kırmızıdan kurtardı.
Bizim kolpaçino kuklalık yapsın orda, görnesin bu hakem hatalarını.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Allah rızası için takımda görevli, yetkili, sözü geçen akil biri maç önü ve devre arasında statta çalınması adet haline getirilmek üzere olan şu dejenere arabesk müziğe son verilmesi konusunda bir müdahalede bulunsun. bu isteğimi dile getirebileceğim en kibar dille dile getirmeye çalışıyorum ama her şahit olduğumda ağız dolusu küfürler ediyorum. ne olur şu rezilliğe son verilsin.
Yorum
-
Maçın en iyilerindendiİlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatagov nasildi?
Yorum
-
Tersi olsa dahi okey, 25 milyon eder Batagovİlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatagov City nin Lensten aldığı Özbek stoperden en az 2 gömlek daha iyi.
))
yorumlari göremiyorum, altta kesin istanbullu bâzi oçlar bos bos laf atmistir bize... yalniz orasi Trabzon mu emin degilim, hangi takim bu, hoca da hiç bizim orali gibi durmuyo...İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Kocaeliymiş. Bize nerden sekti bilmiyorum.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTersi olsa dahi okey, 25 milyon eder Batagov
))
yorumlari göremiyorum, altta kesin istanbullu bâzi oçlar bos bos laf atmistir bize... yalniz orasi Trabzon mu emin degilim, hangi takim bu, hoca da hiç bizim orali gibi durmuyo...
Aykırı'yı paylaşmak istemedim, orada çok daha fazla yorum vardı. İşte bu yaşta çocuklar farkı anlamazmış, atam zeki çevik ahlaklı demiş zamanında da bu hoca tersini yapıyormuş.. İroni nedir bilmezler.
( ゚д゚)
Yorum
-
Aynen, en büyük paranın en isabetli isme o bölgede verilmesi lazım,. Çok şey değiştirir olumlu anlamda.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAh ulan iyi bir 8’le takım 2’ye katlar.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Suratli oyunculardan calim yedikten sonra kosup yakalayamiyor adamlar basip geciyorlar buda yeterince suratli olmadigini gosterir bana gore.. avrupanin ust duzey liglerinin ust takimlarinda oynayamaz ama orta sira takimlarinda yer bulabilir kenidisine almanya italya ispanya gibi liglerde.belcika hollanda gibi ulkelerin zirveye oynayan takimlarinda da rotasyon oyuncusu olabilir ajax feyenord anderlth brugge vb, her durumda zarar edilmeyecek bir adam ve transfer istenildigi takdirde .İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence süratli, çalım yemesinin sebebi çok hamleli oynaması, Eren gibi rakibi izlese çalım yemez ama rakip ceza sahasına kadar gelir.En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 12.01.2025, 19:04.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
%60-70 oynama da yalan bu arada. Maçların hepsinde rakip topu bize bıraktı, alanı kapattı. Her istediğinde topu ayağımızdan alıp oyunu kontrol etti.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle60%-70% topa sahip olup 600 pas yapıp kazanamayacağımıza, 49%'la 5-0 yenmeyi tercih ederim.
Futbolda anlamlanmayan, skoru açıklamayan saçma istatistiklerin önemi yok.( ゚д゚)
Yorum
-
Hiç abartmıyorum Batagov sakatlanmasın kulüp tarihine girer. Ben 20 senedir falan aktif trabzonspor izliyorum, böyle bir tane stoper görmedim ve evet abartmıyorum ve evet sayacağınız her isimden daha iyi. Yanında sağlam Savic olacaksa Savic kalsın yoksa bayılın 10 milyon euro yanına birini alın şu çocuğun 3-4 sene arkamıza yaslanacağız gibi duruyor.
Bu çocuğu okutun üfletin lütfen kim aldırdıysa scout departmanından o çocuğu da bulun"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Çok güzel bir galibiyet..
İlk 15 dakika kabus gibi başladı ama gol ile birlikte rüzgarı arkamıza aldık.
Oyun olarak hala istenilen düzeyde olduğumuzu düşünmüyorum ama farklı galibiyet takıma iyi moral oldu.
Muhammet Cham oyun zekası pasları ve topsuz alanda alan kapatması Çok iyi. Her geçen gün oyunu daha da oturuyor.
Malheiro oyunun her alanında vardı. İnşallah böyle devam eder.
Batagov kusursuz oynadı..
Genel olarak kötü olan yoktu takımda.
Tek sorun bizim ihtiyarda...
Mac 5-0 olmuş oyuna Ozanı almak nedir?
Lundsramı çıkar defans koy gençlerden...
Poyraz al oyuna tecrübe kazansın...
Hoca biraz kendini geliştirse biraz öz eleştiri yapsa futbolcuları eleştirdiği kadar..***GeNÇ***
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum